Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 269 sonuç

Konu: Bolton Wanderers da Bayan menajer dönemi başladı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu arada dioufu sat yaşlanmadan anelka zaten mızmız bebek gibi oluyo gitmezse dioufun yerine cassano anelkanın yerine doudini almalısın bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Ayşe teyze...yaş 16....espriye bak
    ne alaka yaa...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    bu arada dioufu sat yaşlanmadan anelka zaten mızmız bebek gibi oluyo gitmezse dioufun yerine cassano anelkanın yerine doudini almalısın bence.

aynen katılıyorum anelkadan bıran once kurtulmalısın bu oyunda en uyuz oldugum adam anelka onu aldıgım takımlardan uzak tutuyorum genelde ne ıstedıgı bellı degıl

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Cassano pahalı da ola ki aldım diyelim Cassano da çok sorunlu bir futbolcu param olursa ilk olarak Jo**uin imi düşünürüm Ayrıca Anelka sezon sonunda bayaa iyi para edecek oynadığı futbol,asistler ve goller bunu gösteriyor.Lyon 21 vermişti 25-30 m arası teklif gelirse postalarım şüphesiz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ayseeg View Post
    Cassano pahalı da ola ki aldım diyelim Cassano da çok sorunlu bir futbolcu param olursa ilk olarak Jo**uin imi düşünürüm Ayrıca Anelka sezon sonunda bayaa iyi para edecek oynadığı futbol,asistler ve goller bunu gösteriyor.Lyon 21 vermişti 25-30 m arası teklif gelirse postalarım şüphesiz

bence hıc bekleme 10 bıle olsa ver gıtsın ılerde arklandan vurur senı o uyuz herıf

bu arada jo ıyı transfer ama pato yasını doldurduysa patoyu al derım ben

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ayseeg View Post
    Sanki jo**uin çok ucuz bolton fakir fukara bi takım anelkadan gelicek parayla rahat edersin ayrıca anelka sakaltlanırsa nolcek 5 ay mesela 1 milyon öro bile vermezler yaa bence böni dinle sat-mı-yo-ruz deme hemen SAT!! şimdi bugün anında

tekliflere bakalım o zaman sizi dinleyip ben-haim hiç fena değil ya sakatlanmadı da hiç,satmıiim en iyisi.onun yerine teklif gelen tüm oyuncuları düşüneceğiz satmayı fiyatına göre. Pato ya fln da bakalım bi. Aslında tecrübe kazansa Vaz te nin yanında Nathan Wolfe iyi iş çıkarır ama.yine de transfer gerek forvet e

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

forvete eddie johnson yada mauro zarate

Başarılar Dilerim,transferler güzel olmuş..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forvette eger yeterli butcen varsa Berbatovu Tavsiye ederim.

Arkadaslar onu bunu birakin Lebohang mokoena degilde Aouron mokoena defansta tas gibi gucleri kotu ama super defansta kolne almistim hatta uefa finalini oynadik Allah razi olsun onun hummasiyla kzandik ama forvet diyorsan dedigi gibi berbatov

Anelka düşmanlarıı
    Anelka ne takımlar kurtarıyor bea

Anelkayı sat derım onun yerıne eddıe johnsonu al eddıeyı tutumıyorlar basarılar

Middlesbrough u deplasmanda 2-1 ile mağlup ettik. Maçın adamı Shane Supple.
    Shane Supple ı yorumlamak gerekirse;Jussi yerine ona güvenmek istemiştim bu maçta ve yaptığı harika kurtarışlarla da kendini kanıtladı.Kendisine bir süre daha forma vermeyi planlıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

mac sslerı koymayı dusunmuyomusun?

maç ss lerini sadece pc yi yeniden başlattığımda koyabiliyorum.Bunu da önemli maçlarda yada ardı ardına kabul ettiği kadar uploadlayarak koyuyorum. Bir problem olduğundan bahsetmiştim önceden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tmm ozaman yenı sslerı bugun koymayı dusunuyormusun dıye sorıyım ben yada ne zaman koycaksın?

Aston Villa maçı harikaydı Biraz da Villans ın kalecisi saolsun ne attıysak yedi neredeyse

ayse yenge gayet gzl gidiyorsun bnce forvete cesar delgado yu al 1 yıl içinde çok değer kazanıyor ayrıca tekniği ve bitirişi yüksek bir oyuncu ısrarla almanı tavsiye ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    taktik ve antreman kullanıyormusun??

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

guzel maclar vıllans macı olay olmus basarılar

Taktik kafama göre birazda rakibe göre... Genelde Değişiyor.
    4 defans 1 dm 1 mc 2 amr/l 2 fc oklarıyla vs siyle şu an ki taktik bu. Bir de takım için özel komutlar var tabi

Villans gerçekten çok güzel oldu Fa cup ta west Ham la eşleştik yarı final mücadelesinde.diğer maç ise Boro-Arsenal maçının galibiyle Liverpool oynayacak.

Ligde de liderliği kaybetmemeye çalışıyoruz elimizden geldiğince.Henüz bir aksaklık,puan kaybı yok. uzun süredir berabere de kalmadık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Forvet olarak Lukas Podolski sizce takıma gelmeli mi???

Berbatovu hiçbir şekilde satmayacaklarını söylediler.Eddi Johnson da Lille de oynuyor.Onu da almak çok zor.Bende Podolski yada Fred olabilir diye düşünüyorum,fakat onaylamazsanız para biriktirip yıldız alacağız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

podolski ? sen ıyımısın alabılecegın en ıyı adam taby alabılırsen...muthıs olur mutlaka almaya calıs podolskıyı.fred ıkıncı planda kalsın stepne olarak

güzel o zaman fiyatta anlaşmak üzereydik 10 milyon dolar a podolski geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ıste budur forvet hattın muthıs olacak cok ıs yapar podolskı ayrıyetten AMRC de oynayabılıyo

Bolton 5-1 Sheff Utd
    Anelka hattrick yaptı. Vaz te ise 2 gol 1 asist. Maçın Adamı Anelka.
    Moralimizi tamamlayan bir skor oldu bu gayet. Fakat rehavete kapılmamalıyız.Sona yaklaşıyoruz gittikçe.30. Haftada geride kaldı. Fikstürün kalan kısmında ligde Chelsea ve Tottenham bizi zorlayacak maçlar olabilir,yine de ipleri sıkı tutup başarıyla kendimizi kanıtlamak istiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Podolski harika olur...

Carling Cup tan sonra,Fa Cup ve Lig şampiyonluğunu da kazanmış bulunmaktayız. Bunlarda tüm screenlar

Desteğinize ilginize teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mutlu son.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

cok guzel. bu arada noldu Podolski bitirdınmı transferi?

Tabii ki bitti podolski 1 temmuz da gelecek o da 2. sezonu payalaşacak zamanım yada oynayacak vaktim olursa görürürüz podolski nin gollerini de.
    Şimdi öss maratonu başlayacak

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri