Zaten Elmander Touluse'un Emana ile birlikte herşeyi
Ama hala umutluyum hele ki Gueye gelirse süper olur...
I'm back...
Kalli'nin Carrusca yı takımda tutacağı belliydi bakalım 2 forvet mi gelecek yoksa sağ bek ve forvet olarak mı kullanılcak o 2 kişilik kontenjan
Bence defansta 2 yabancı +1 de yabancı ön libero varken yabancı bir sağ bek alınmasına gerek yok çünkü Uğur gerçekten Kayseri'de kendine çok iyi bakmış o cılız çocuk gitmiş yerine bir aslan gelmiş ki ben Kalli'nin sonuna kadar üzerinde durmasını istiyorum, Carusca'nın kalmasına sevindim fakat çok çalışıp Kalli ile iyi geçinirse dünyaca ünlü bir yıldız olabilir aksi durumda şimdiden futbolu bıraksın. İsmail Bouzidi pek izleyemedik ama direk oynamayacaksa alınması gereksizdi, özellikle Song'un yaşından dolayı ağırlaştığı ve yanına Servet gibi bir kağnının konduğu takımda süratli ve hava toplarında etkili bir defansoyuncusu alınmalıydı. Hoş bu yetenekteki oyuncular zaten büyük paralrla transfer ediliyor ama dediğim gibi hücum futbolu oynayacağımız için gerideki dörtlünün hatasız oynaması lazım ki Volkan bile inanılmaz hatalar yaptı. Umarım bunlar düzelir.
ya bence bize bitane cok iiyi striker gerekıo birde adam gecebilne calım atabılen forvet oyuncusu gerekıo.bunlarda afonso ve babacar olabilir.ben umit ve hakana ınanamıorum ya abı kac senelık futbolcusunuz calım atamıo adamlar mahhalle macında calım atmadınız mı siz hic.bi defa da adam gecın kardesım bu ne yeteneksızlık bu ne kendıne guvensızlık hakan sureklı calısıo falan dıolarda adam daha pas atacak kendıne guvenı saglayamammıs top onlaraa geledıgı zaman ben olayın bıttgını anlıorum valla.direk salak hareket yapcakları bellı oluo.gercı buTürkiyedekı futbol anlayısının sorunu galıba bunlara ceza sahası cıvarında durun baska bıse yapmayın demısler.Allah rızası ıcın bı defa adam gecın ya bole futbol mu oynanır.top forvete kadar gelıo bızımkıler tutamıo hemen gerı donuo top ve kontra oluo.hakana sorsan hala oynıcam der ben ıyıyım der ben anlamıorum bunu delırıorum.kalli geldı hala hakan gıt de kurtulalım kardesim.git baska takımda at 34- golude.necati gibi top surebılen adam gecebılen top tutabılen tek forvetını de gonderıosun bu nasıl anlayıs.adam 1 sene formsuz dıe gonderılır mı ona bakarsanız haakan her sene formsuz.ümit desen gereksız hareketler pesınde paso yere dusuo anlamsız vuruslar yapıo.takımsa forvetlerden sadece necatinin kalması gerekıo hakan umit ve kabze gtmelıydı bızımkıler tam tersını yaptı.harbı ınanamıorum.ben bıktım abı hakandan +umıtten.sahada yeteneksız adam gormek ıstemıorum.tam kalas.sabrı desen sag acık oynadı bıtane adam gecemedı.bı acaip orta yaptı yıne gunu kurtardı.ınsallah sag bek alınmaz yoksa bu sabrı ortada falan oynar cok kotu olur.sag bekte kalsın o.orda oynasın.cok teknıge gerek yok.kosssun dursun.orta sahaya gelırse bızım ıcın daha kotu sabri.calım ataımıo ya.cok yeteneksız adam var bızde.esas sorunumuz bu bızım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya olay cok basit.yonetım tutturdu dunyaca unlu yıldız diye kardesım.kımse bole bıse ıstemedı kendılerı dedı.zamanında alın işte bıtane bitiririci adam bitane de adam gecebılen forvet.olay bıtsın işte.neye kasıosunuz.bız futbolla ılgılenen kısıler bılsın yeter.ama yok bızım cayandın illa ki halkın futbolla en alakasız tabakasının bıle bılmesı gereken bır futbolcu almak ıstıo sırf buyuk baskan desınler diye.al işte adamlar aldı 35 yasında kral dediler bılmem ne dediler noldu.hic bı numara yok.kardesım dunyaca unlu olması onemlı diil.sistem icin gereken ozellıklerı bulundursun yeterli.yapılması gereken sey cok cok basit aslında.ama hala neden ugrasıolar blmıorum.bır suru adam var ya cok mu zor bu iş.bıtırıcı olarak limayı al.hızlı adam gecen forvet dindane olsun.nasıl olsa para ayrılmıs bu iş için bu kadar işte.onemlı olan adamların ozellıklerı baska seye ne hacet.kactane ikili sayabılırım olusturablırım boyle.bu yonetımın acizligi benı delirtecek
Ezikler diye hiç bir takım hakkında bahsedemezsin!
Yönetici
Metz'den aldığımız adamlar güzel çıkıyor.ÖRN:Ribery.Bakalım nolucak bu Guaye işi
Mondİ De Ordan Geldİ
Heerenveen start seizoen zonder Alves
Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op vrijdag, 17 augustus om 07:43
De seizoensouverture tussen SC Heerenveen en Willem II is niet aan Afonso Alves besteed. De aanvaller is door de Friese club niet wedstrijdfit bevonden en komt daarom niet voor op het wedstrijdformulier.
De topscorer van vorig seizoen keerde vorige week terug van een ‘verlengde’ vakantie. Volgens Heerenveen moest de Braziliaan ‘de kop op orde krijgen na een emotioneel seizoen’. Zijn afwezigheid werd echter door de media gezien als een manier om op een transfer aan te sturen.
Alves groeide vorig seizoen met 34 doelpunten uit tot topscorer van de Eredivisie en daarmee ook tot international. Hij maakte zelfs deel uit van de selectie voor het toernooi om de Copa América. De afgelopen dagen werden Galatasaray en VfL Wolfsburg aan de spits uit Belo Horizonte gelinkt.
Çevirebilen var mı arkadaşlar yeni haber...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar alvesi kesin olarak klübü satacak..klüp yöneticisi açıklama yaptı alves agustos sonunda aramızda olmayacak diye.
ayrıca heerenven bugun willem 2 takımıyla oynuyor ilk lig maçında..
ALVES YOK
hadi hayırlısı
arkadaslar bir mactan sonra bu kadar stres yapmaya gerek yok biraz sabir lazim..Kalli'ye guvenim sonsuz benim..Alves muthis bi transfer olur ama bence bir de cok buyuk bir yildiz olmasa da iyi bir sag bek lazim..Volkan gibi ayagi yere saglam basan top ayagindayken guven veren bir sag bek..takimimiz bu sekilde her bolgesiyle guclu bir ekip olacaktir tabi sakatliklar olmadigi surece..
alves çok büyük oyuncu avrupada oynadıgı 5 sezondada gol kralı olmayı başarmış nadir bulunan bir santrafor..umarım bu transfer gerçekleşir ...
ama bencede bir sag bek gerekli bu takıma..ugura güvenim var ama yeterliligi tartışılır...
alves cok pahali o paraya degmez bence
bence de alves bizim icin oldukca pahali bir oyuncu..zaten transferin uzadikca uzamasi ne kadar pahali oldugunun kaniti..bence ayni isimler uzerine yogunlasmak cok dogru bir transfer politikası degil..dunya uzerinde cok sayida bizim aradigimiz tipte santrafor oldugu dusuncesindeyim..surekli ayni isimlerin adinin gecmesi transferi zora sokuyor..
pahali olmasinin yanisira kalitesi de tartisilir bence dunya ikinci bir kezman vakasiyla karsi karsiya
kezmanda sirp liginde gol krali oldu ardindan hollandada 3 kez ust uste goil krali oldu ilerde sirp milli takiminin herseyi olacak deniyodu ama simdi gordun bu arada brezilya oyuncularini pazarlamak icin kadroya alio bi iki oynatip birakio oyuncunun kalitesini istatistikler solemez babel gol krali falan olamadi ama ligin en kaliteli oyuncusuydu alvesin attigi golleri izle hepsi frikik ve tek top onun disinda bi ozelligi yok avrupa maclarinda hicbirsey yapamaz o adam bunu hep birlikte gorucez
bu fikre tam olarak katılmıyorum..istatistikler %100 olarak belirlemeyebilir ama bence bir oyuncunun istatistikleride önemlidir...
neyse kezman konusunda katılıyorum ama şöyle de bir gerçek varki kezman kendisine verilen şansı çok iyi degerlendiremedi örnegin milli takımda oyuna girer girmez gördügü kırmızı kart..ırkçı söylemleri vs vs vs...
yani kezman alvese göre biraz sorunlu bir futbolcu..
benim görüşüm afonso alves kaliteli bir santrafordur..ha eger ondan daha iyisini alacaklarsa sözüm yok..![]()
parasina gore kalitesi tartislir dedim yoksa kiytiriktan biri demedim zaten neyse kim gelirse hayirlisi olsun...
neyse tartışma çıksın istemiyorum...
umarım galatasaray alves-grafite ikilisinden birini baglamayı başarır
elmander tarz ve kalitesinde birini baglarlar insallah
arkadaslar Nilmar´a ne diyorsunuz ?
sakat dioruz
Nilmar Sakat evet
muzmin sakattir kendisi louis saha gibi
adam su icer gibi gol atiyo... ayrica attiklari gollerin baya yetenekli ve teknik seviyesinin oldukca yüksek oldugunu gösteriyo, 1´e 1 pozisyonlarda adam gececek ve bitiriciligi´de var...iste böyle birisi gerek
fiyati´da gayet uygun...
ab'i adam 3 ay yok hemde problemleri var o yuzden gundemde diil
hakklisin, bakalim nolcak... bi cit bile cikmiyo ya yönetimden
yaw bana sanki yonetim hedef sasirtiyormus gibi geldi..cikip biz su isimlerle ilgileniyoruz tipi bir aciklama yapilmasini acikcasi pek mantikli bulamadim..sanki surpriz bir transfer olcakmis gibime geliyor..
evet bencede grafite falan degil de surpriz biri olcak gibi de insallah hos bi surpriz olur
Madem Kone'yi Kone'yi biz alamadık. Niçin PSV-AJAX maçında oynatılmadı, anlamıyorum. Yöneticilerden bir açıklamada yok daha.![]()
iyice arap sacina döndü bu is yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
psv´nin sitesine´de baktim spider, herhangi bi sakatligi´da yok, varsada yazmamislar...