Süper gidiyor.Başarılar hepinize.
Süper gidiyor.Başarılar hepinize.
Kocaeli daha iyi gözüküyor şu an![]()
abi mustafa besir gerçekte turgutluspor la anlaştı ona da bi el atın![]()
memleketin takımını alacam hala 2000 yılındaki adamlar war. şu 2. lige de bi el atın![]()
guzel bır calısma daha yapım asamasında lınkı de beklıyoruz.favorım murat
Murat Abi Bekliyoruz Ssleri Ve Linki
SS' ler bundan sonra Serhat tarafından eklenecek, geceleri oynayacağımız için gece ekleyebilir sanıyorum.
Bu arada söylyeyeyim Giresun'un durumu hiç de iyi değil, 1.LİG gerçekten güçlü ekiplerden kurulu.
Bu arada bir arkadaş sormuştu ALEX var mı diye . Evet var.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ohooo Serhat Abi Koyacagina Gore Yarini Bekliyebiliriz Ben Simdi Gidim Yatim Aksam Kariyeri Takip Edim Ozaman Zuhaaa Gercektende Saka Bir Yana Serhat Abi Gelsede Gorsek Son Durumlar Ne Iyi Gunde Kotu Gunde Yanindayiz Murat Abi
Gerçekten kötü gündeyiz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Alexin ss'sini koyarmisin?
Gece oyuna girinca ekleyeceğim.
bekliyorum abi....
Serhat çünkü sen küçüksün ve sonradan girdin kariyere ondan sen ekleyeceksin
Alex'e karışamassın senBenim adamım o...
De get ben eklerim ama kendi takımımı eklerim senin Titanik tarzı batırdığın takımın nesini eklim ben...![]()
süper bi kariyer olacağa benziyooo yaww
TD :Murat Özdemir
Sezon başında takıma çok fazla transfer yapılmazken transferin son dönemlerinde Mardinsporlu Faruk Namdar'ı kadrosuna kattı.Fakat ligde yaşadıgı sakatlıklar sonucu kadrosuna Alp ve Tevfik Bağcı'yıda kattı.
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
Ayrıca 7.hafta Burak abi tarafından 12.hafta ise benim tarafımdan Murat'a özel bir futbol dersi verilmiştir.Devamı oynandıktan sonra eklenecektir.
murat olm noldu böyle![]()
vallaya ne oldu murat abi oyle sadece 2 galibiyet olsun biz yilmayacagiz
Murat abi n'oldu yahu
Giresun kötü gidiyor
Favorim Kocaeli..... Giresunspor'un gidişatı kötü....
Bugün Kocaeliyle Antalyayıda eklicem onların menejeri Murat kadar beceriksiz degil...![]()
Başarılar takip edeceğim.
Abicim Kartalsporla maç yapan yok mu yahu![]()
ikinizede başarılar bu yamayı merakla bekliyorum bölükbaşını kapmış buraj abi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ediyu burak abi erciyeste djalovic falan yok hiç onların hepsi ayrıldı
Bu yamayi bekliyorum
Giresunsporla oynamak istiyorum
Serdar Topraktepe yine penaltı kaçırmış.![]()
serdarın buyuk psıkolojık sorunları var
Arkadaşlar takımda sakatlıklarla boğuşmaktan oynayamıyoruz adeta.
Takımda toplam 5 defans vardı ve 3'ü sakattı, genelde 6-7 maç Sol açığı sağbekte, Forveti defansta, vs. oynatmak zorunda kaldım aldığım en son 2 oyuncuyu da serbest iken aldım, oynatacak adam olmadığı için.
Takım çok iyi değil, Amacımı ilk 10'a girebilmek olacaktır, belki çok zor ama zorlayacağız.
Bu arada Serhat senin takımında 1.haftadan son haftaya kalan olan SS'leri isteriz![]()
Favorim Giresun Sakarya lı olduğum için AnTi KöRFeZ her zaman TATANGA
Ayrıca 13 haftada 10 gol atan EMRAH COLE 'a dikkat![]()