bravo selim ıyı ıs basardın![]()
bravo selim ıyı ıs basardın![]()
Avrupa Kulüp Siralamalari aciklandi
UEFA'nin acikladigi siralamaya göre Barcelona zirvede yer aliyor. Trabzonspor bu sezon 45 sira yükselerek 24. sirada yer bulurken en büyük Türk takimi 20. siradaki Fenerbahce oldu.
Stadyum Projesi
Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu yeni Stadyum Projesini Basina tanitti. Yeni Stad icin Akyazi Beldesi sahilini doldurulmasi gerekiyor. Iste yapilacak olan yeni stadin maketleri:
Yeni Sponsor
Yeni sezonda bir cok calisma yapan Trabzonspor Yönetimi ünlü isadami Polat Alemdar'a ait olan Alemdar Sirketler Grubu'yla sponsorluk anlasmasina vardi. 4 yil sürecek olan sözlesme boyunca Trabzonspor yilda 180.000 Sterlin alacak.
Hasselbaink birakiyor
Kariyeri basarilarla dolu olan Hollandali yildiz Jimmy-Floyd Hasselbaink Futbolu sezon sonu birakacagini acikladi. Bunun üzerine Trabzonspor yönetimi harekete gecerek 36 yasindaki tecrübeli Santrafora gözlemcilik teklif etti ve Hasselbaink'te bu teklifi kabul etti. Sezon sonuna kadar Selim Aydin'in istegi dogrultusunda forma giyebilecek olan Hasselbaink bundan sonra gözlemcilikte yapacak.
Ferhat Gaziantepspor'da
Trabzonspor'un genc Futbolcusu Ferhat Cökmüs Gaziantepspor'la anlasmaya vardi. Trabzonspor bu transferden 1 milyon 100 bin Sterlin ve sonraki satistan 20% kazanacak.
En Zengin Kulüpler aciklandi
FIFA'nin yürüttügü arastirmaya göre bu sezonun en zengin kulüpler listesi aciklandi. Barcelona'nin zirvede oldugu siralamada Trabzonspor 77. siradan 83. siraya geriledi.Trabzonspor'un degeri 35 milyon Sterlin. 60 milyon Sterlin degerle en zengin Türk kulübü ise Fenerbahce.
Ferhat Bikmaz Trabzonspor'da
Almanya'nin Hannover takimiyla olan sözlesmi sona eren Ferhat Bikmaz Trabzonspor'la anlasti. 19 yasindaki Önlibero Trabzonspor gibi büyük bir takimda oynamaktan mutluluk duyacagini belirtti.
Selim Aydin yolcu gibi
Trabzonspor'la 24 yil sonra Sampiyonluk yasayan ve sehre UEFA Kupasini getiren genc hoca Selim Aydin yolcu gibi. Ingiltere'nin devi Liverpool'un su anda menejeri bulunmuyor. Selim Aydin'da bir muhabirin sorusu üzerine “Teklif gelirse degerlendiririm” diyince Yönetimle arasindaki ipler iyice gerildi. Bu olaylar nedeniyle Futbolcularda ikiye bölündü. Futbolcularin bir kismi Selim Aydin'in Trabzonspor'u yari yolda birakmak istemesine kizgin ve bu nedenle Selim Aydin'in kovulmasini istiyor. Diger kisim ise Selim Aydin'in kendi kararlarinin kendi vermesi gerektigini savunuyor.
Selim Aydin'dan ilginc hamle
Tüm medya bavullari topladigini düsünürken O yilin transferini gerceklestirerek hala görevimin basindayim dedi. Trabzonspor Manchester United'da forma giyen 20 yasindaki Brezilyali Anderson'la sözlesme imzaladi. Sir Alex Ferguson'un yeni sezonda kadroda düsünmedigi yildiz oyuncu icin Trabzonspor 3 milyon Sterlin tazminat ödeyecek. Yani Trabzonspor yilin bombasini sadece 3 milyon Sterline patlatti.
Selim Aydin Stadyum'da
Trabzonspor Teknik Direktörü Selim Aydin son günlerde cikan haberlerle ilgili son noktayi koymak icin TRT1'de yayinlanan Stadyum Programina katildi.
Erdogan Arikan: Selim Hocam hosgeldiniz
Selim Aydin: Hosbulduk
EA: Hocam isterseniz hic vakit kaybetmeden konuya gecelim
SA: Tabi
EA: Selim Hocam son günlerde Liverpool kulübüne menejerlik icin basvurdugunuz söyleniyor bu haberin dogrulugu varmi?
SA: Evet. Liverpool'a bavurumu gönderdim
EA: Trabzonspor'lular pek sevinmedi heralde
SA: Benim Trabzonspor'da hedefim en tepeye cikmakti ve bunu da basardim. Kismet olursa menejerlige Ada'da devam etmek istiyorum
EA: Peki Liverpool basvurunuzu kabul etmezse
SA: Trabzon'da cok mutluyum. Olmazsa Trabzonspor'da kalmak istiyorum. Ama sartlar neyi gösterir bilemem.
EA: Peki Hocam Anderson transferine deginelim. Herkes sizin gideceginizi düsünürken siz Anderson'u transfer ettiniz
SA: Ben henüz gitmedim. Gidene kadar da görevimin basinda kalacagim. Gidersemde benden sonra gelecek Hocaya kapsamli bir rapor hazirlayacagim. Insallah Trabzonspor cok daha iyi yerlere gelir
EA: Peki Hocam size tesekkür ediyorum
SA: Asil ben tesekkür ediyorum böyle tarafsiz ve seviyeli bir programa katildigim icin.
Not: Selim Aydin Yolcu gibi
Yorumlarinizi esirgemeyin kararsizim. Liverpool'dan teklif geldi erteledim. Ama basvuruyu ben yaptigimdan Yönetim ve Taraftar beni istemiyor. Ne yapsam acaba