1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Hybrid View

Fenerbahçe'den 3 oyuncu, Galatasaray ve Beşiktaş'tan 5'er oyuncu var Fenerbahçe'nin yanlış politikası sonucu giderek azalıyor milli takımdaki futbolcu sayısı. Bir ara 7 tane oyuncusu varken bu sayı şimdi 3'e düştü.

Servet ve Rüştü alınmamalıydı bana göre kadroya, bir de Tümer alınmayabilirdi. Gerisi doğru seçim. Kadroya bakarsak bence şu ilk 11 ile sahaya çıkılmalı:

GK: Hakan Arıkan
    DR: Hamit Altıntop
    DL: Volkan Yaman
    DC: Gökhan Zan
    DC: İbrahim Toraman
    DMC: Mehmet Aurelio
    MR: Mehmet Topuz
    ML: Tuncay Şanlı
    AMC: Arda Turan
    FC: Gökhan Ünal
    FC: Hakan Şükür

Stoperlerimiz çok kötü, keşke Yasin Çakmak, Bekir İrtegün veya Aydın Toscalı kadroya alınsaydı. Hem genç hem gelecek vaad eden isimler sonuçta. 2 stoper oynayacak, bir tanesi de kulübede bekleyecek. 3 tane stoper almış kadroya Terim, bence daha fazla almalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fenerbahçe'den 3 oyuncu, Galatasaray ve Beşiktaş'tan 5'er oyuncu var Fenerbahçe'nin yanlış politikası sonucu giderek azalıyor milli takımdaki futbolcu sayısı. Bir ara 7 tane oyuncusu varken bu sayı şimdi 3'e düştü.

Aurelio yerine Serdar girince

Beşiktaş ( 6 )
    Galatasaray ( 5 )
    Fenerbahçe ( 2 )

Bu duruma düşüyorlar.Beşiktaş'ı galiba ilk kez görüyorum en çok oyuncuyu milli takıma verirken.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Aurelio yerine Serdar girince

Beşiktaş ( 6 )
    Galatasaray ( 5 )
    Fenerbahçe ( 2 )

Bu duruma düşüyorlar.Beşiktaş'ı galiba ilk kez görüyorum en çok oyuncuyu milli takıma verirken.
    Gerçekten çok şaşırtıcı bir durum.

Mesaj Yetkileri