1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Okur & Yazar Sistemi Uygulanacaktır

Hybrid View

Bence çok gzl bir uygulama... Hepimize hayırlı olsun...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Uygulamalar güzel. Ama sitede FM turnuvaları yapılıyor. Genelde şuan forumda fazla aktif olmayanlar var. Onlar büyük ihtimalle okur grubunda olacaktır. Onlar nasıl turnuvalara katılabilecekler. Veya forumda hiç mesajı olmayan bir üye FM sorunu yaşamakta onu nasıl dile getirecek.
    Not olarak yeni ekledim. Herkes okur grubuna alınacak. İsterse bir mesaj atsın bir daha yazmasın sorun değil. Başvuru ile kontrol altına almamızdaki nedenler üstte belirttiklerim gibi olacak. Ayrıca bir kriter olmayacak. Okur grubuna alındıktan sonra o grupta kalmak kendisine bağlı olacak

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    güzel bir düsünce foruma duzen katacaktır da benim birkac sorum olacaktı. kriterler bu kadar mı?
    bu uygulamaya ne zaman gecilecek?
    kriterler bu kadar degilse neler?
    okur ya da yazar oldugumuzu nasıl ogrenecegiz?
    Kriterler bu kadar, geçiş süreci belli değil önden duyuru yapıp bilgilenmenizi istedim. Yazar grubunda olanlar eski yıldızlamalı sistemde olacaklar. okur grubundakilerde yıldız ve rütbe açıklaması bulunmayacak.

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Bana göre pek doğru bir sistem değil. Oldu olacak, forumu tümden kapatalım turksportalsözlük.com açalım.
    Niye tümden kapatalım? Şimdikinden bir farkı olmayacak bir sistem. Sadece yazanları kontrol altına alacağız ve yukarıdaki belirttiğim hususlar azaltılacak. Yoksa ilk mesajımda belirttiğim kriterler haricinde her başvuran okur grubuna alınacak orada bir sorunumuz yok.

Şöyle bir örnek vereyim daha iyi anlaşılır; bir üye foruma girip küfür dolu mesajlar ya da insanların canını sıkacak rahatsız edici mesajlar yazmaya başladı. Attık tekrar hesap açıp yazmaya başladı, yine attık tekrar hasap açtı, bu böyle devam eder. Ama bu sistemde 1 kere atılınca tekrar kabul edilmesi için bizim IP kontrolümüzden geçmesi gerekecek. Geçemezse başvurusu kabul edilmeyecek ve böylece forumda büyük ölçüde düzen sağlanacak.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Mesaj Yetkileri