VaLLa sıktı artık yaa bu forvet transferı
hıc bı acıkLamada yapmıoLar.qeLsin artık bırısı kım oLursa oLsun
bekLemekten merak etmekten sıkıLdım
qönLüm Grafite'den yana
VaLLa sıktı artık yaa bu forvet transferı
hıc bı acıkLamada yapmıoLar.qeLsin artık bırısı kım oLursa oLsun
bekLemekten merak etmekten sıkıLdım
qönLüm Grafite'den yana
Bugünkü posta gazetesinde"Salgado tamam, Sırada Kone" diye bir başlık var. Kone'ye yıllık 4m Euro teklif ettiğimizi yazıyor.
arkadaslar yönetim ne dedi ?
-sabırlı olmamız gerektigini söyledi
arkadaslar tahmin ediyorum bir iki gün içinde herşey netlik kazanacaktır..bu yüzden sabretmeliyiz..
gönlüm alves-grafite ikilisinden birinin gelmesinden yana
ama bir iki gün diye diye haftalar geçti transfer döneminin bitmesine iki hafta kaldı bu oyuncu ne zaman gelecek takıma uyum sağlayacak sence de geç kalınmadı mı
Posta geçen gün Morientes haber yolladı demişti Ertan ama1-2 sonra Morientes Valencia forması ile gol attı![]()
I'm back...
ardada sakatlandı ya artık tam transfer zamanı herkes sakatlanıyo alın artık yabancı forvetleri
suna forvetleri diil de forvet desen!
Alacaklar ama Bizim "Alın" dememizle olacak iş değilki![]()
haber falan yokmu halen ya.polatda geldi zaten.şimdi ne olcak hiç anlamadım.herhangi bir oyncuyla anlaştıgı içinmi geldi yoksa transfer ısı yattıgı içinmi geldı.kafam cok karısdı ya.bi acıklasalarda kurtulsak
1-2 qun ıcınde beLLi oLur die die haftaLar qectı
p.tesi bırını acıkLasaLar artık
surprız bı adam qeLebıLır
qrafıte kesın qeLse yaa
arkadaslar biraz daha sabretmekte fayda var..yonetimi cok da baski altina almamamiz lazim..eger alicaksak kaliteli adam alalim..zamaninda transferin son gunu getirilen petre ve bratu gibi ornekler var onumuzde..
Bazı arkadaşların Holanda ligini küçümsediğini görüyorum. Sanki Hollanda ligi basit lig, orada gol kralı olan oyuncu önemli liglerde başarılı olamaz gibi bir izlenim var. Son 20 yılın Hollanda Ligi gol krallarına bir bakın ve durum böyle mi değil mi olduğunun kararını siz verin:
1983-1987 Mario Van Basten
1987-1991 Romario
1991-1993 Dennis Bergamp
1993-1994 Jari Litmanen
1994-1995 Ronaldo
1995-1997 Luc Nilis
1997-1998 Nicos Machlas
1998-2000 Ruud Van Nistelrooy
2000-2001 Mateja Kezman
2001-2002 Pierre Van Hooijdonk
2002-2004 Mateja Kezman
2004-2005 Dirk Kuijt
2005-2006 Huntelaar
2006-2007 Afonso Alves
ii bi arastirmada alves in gelcegini sanmiyorum
Radyosporda dinlediğim kadarıyla Afonso Alves içim Heerenveen kulübü kapıyı 18 milyon Euro dan açacakmış...Ki buna bir de oyuncunun en az 3 4 milyon Euro isteyeceğini hesaba katarsak..3 yıllık imza atsa 20 milyon Euro yu geçer masrafı...Kone den bile masraflı olur....Ayrıca oyuncunun Türkiye ye gelip gelmek istememesi (Kone de gördüğümüz gibi) bonservisti maaştı bu tip maddi konuları bir anda önemsiz hale getirebilir...Oldukça zor görünüyor,keşke olsa....
tabii geç kalındıgı konusunda haklısın ama elden bişey gelmiyor..
umarım gelecek oyuncu herhangi bir uyum sorunu yaşamayacaktr
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alves olmasa bile en azından grafite alınmalı bence..ama dedigin rakamlar gerçekse alves işi zor ..
Alves kadrodan çıkarıldı
Gözler şimdi G.Saray'da
Hollanda Ligi'ni geçtiğimiz sezon gol kralı olarak tamamlayan ve G.Saray'ın da transfer listesinde bulunana Heerenveen'in yıldızı Afonso Alves, Hollanda Ligi'nde 2007/2008 sezonunun ilk maçı olan Willem II karşısında oynayamayacak. Alves, teknik direktör Gertjan Verbeek tarafından hazır olmadığı gerekçesiyle karşılaşmanın kadrosundan çıkarıldı. Geçtiğimiz sezon 31 maçta attığı 34 golle ligi gol kralı olarak tamamlayan Alves'in sezonun ilk maçında kadroya alınmaması yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağının bir işareti olarak yorumlandı.
Zira, teknik direktör Verbeek'in Willem maçında önce yaptığı, "PSV, Ajax, Feyenoord ve AZ Alkmaar transfere çok para harcadılar. Onlar şampiyonluğa oynuyorlar. Biz de Twente ve Groningen'le birlikte 5. sıra için mücadele veriyoruz. Bu bizim en iyi performansımızdır" şeklindeki açıklaması da Alves'in gidişine yeşil ışık yaktığı şeklinde değerlendiriliyor.Galatasaray, uzun süredir peşinde koştupu Kone'den olumsuz yanıt alınca rotasını Afonso Alves'e çevirmişti.
17.08.2007
Kaynak : İHA
Alvez kadrodan cıkarılmş.......Hemde sakat degılmıs..
Kone'de yoktu kadroda..
Postiga'ya forma numarası verilmemişti..
Hani neredeler?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Sabah Wilem II kadrosunda olmadığını belirtmiştim arkadaşlar IHA geç kalmış haberci mi olsam ne![]()
Basında kokuları cıkar.....Bu sefer pazar günüde her program aynen söyle der alvez Galatasarayda der![]()
Adnan Polatın dedigi gibi gerçek bir haber oldugunda bu önce resmi sitede açıklanacak dolayısıyla..resmi sitede yayınlanmadan inanmanın bi anlamı yok..basın iyice abarttı bu işi
Bu forvet transferi olmayacak gibi
olucak ama biraz beklemek lazim![]()
30 Ağustos'da son olacak. 15 gün daha bekleyecez en fazla.
Bırakın bu Alvesde iş yok..Almasınlar daha iyi 18 milyon euroyu biz sokakta bulmadık...İkinci Jardel vakası yaşanmasın..
Jardel vakası?? Ne olmuş ki Jardel'e aslanlar gibi oynadı ve gitti bu kadar basit ve Ayrıca 30 küsür gol atmış bir adama iş yok denmemeli18 milyon€ konusunda ise haklısın
![]()
I'm back...
Jardel'e biz ayıp ettik. Adamı pafa attık, birşeyler. Çok ziyana girdik ekonomik olarakta. Kone olmadı, Alves. O da olmassa, Grafite diyorum ben.![]()
Jardel'ede çok para verilmişti ve kulüp bu yükün altından kalkamayınca göndermişti.Bunu demek istedi herhalde arkadaş.
cuma gunu dedıler cumada gectı hala tık yok ya.ben ümidimi yitirdim artık