1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Okur & Yazar Sistemi Uygulanacaktır

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman bu forumun hiti baya düşecektir. Burada sadece dosya indirebilecek bir kişi başka sitedende indirebilir.Buraya sadece okumak için çok kişinin geleceğini sanmıyorum. Kariyer bölümüne yazım serbest olsa belki etkilemez bu kadar. Birde yazma yetkisi kime nasıl verilecek. İp kontrolü deniyorda benim kardeşimde bu forumda bende. İkimizin ip si doğal olarak aynı böyle olan başkalarıda vardır. Nasıl ayırt edilecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Banlama kalkmadı tabiki küfür vs. gibi forum kurallarını ihlal edersen atılırsın yine...

Geçenlerde 1msjı olan biri konu açmış site iile iglili tuhaf bir şey yazmış amacı forumda kargaşa yaratmak olduğu belli olan bu sayede böyle kendini bilmezlerin yaptığı işlerinde önüne geçilecektir...
    yazamadıktan sonra küfür nasıl edecekler zaten

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Romeo3405 View Post
    O zaman bu forumun hiti baya düşecektir. Burada sadece dosya indirebilecek bir kişi başka sitedende indirebilir.Buraya sadece okumak için çok kişinin geleceğini sanmıyorum. Kariyer bölümüne yazım serbest olsa belki etkilemez bu kadar. Birde yazma yetkisi kime nasıl verilecek. İp kontrolü deniyorda benim kardeşimde bu forumda bende. İkimizin ip si doğal olarak aynı böyle olan başkalarıda vardır. Nasıl ayırt edilecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

baska siteden de indirebilirler tabi ama buradaki kadar kalitelisini bulamazlar.hem burası resmi arastırma sitesi en azından ben baska Türk sitelerine itibar etmiyorum.zaten küfür etmek icin girenlerle hit almaktansa hit azalmasını kabul edebilirler.bence daha temiz bir forum oldugu için daha cok bile hit alabilir.bi de yazma yetkisi bence kullanıcı adına verilecek atyorum senin kullanıcı isminle girildiginde yazar,kardesinde okur bence boyle olur.benim bir sorum olucak okur-yazar uygulamasına gecildi mi benim mac yapacagım kişi okur olmus da acababen yazar mı oldum yoksa sıra bana gelmedi mi daha ?

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu sistemin forumun hiti ile bir bağlantısını göremiyorum. Kaldı ki TSI nin hit kazanmak gibi bir amacı da bulunmuyor. Bizim işimiz en doğruyu, en kaliteliyi, en yenisini sunmak.

İlk mesajımda da belirttiğim gibi yazar grubunda bulunmayan bir üye forumdaki hertürlü yamayı indirebilecek. Şuanki sistemden tek eksiği yorum yapamaması olacak. onun haricinde tüm hakları eskisi gibi duracak. O da zaten amacı düzgün yorum ypacak olalar için değil.

Şunu da hatırlatmak isterim, sitemizi kayıt olamadan okuyan onbinlerce kişi var. Hemen hemen çoğu da kayıt olmaya gerek duymadan istediğini alabiliyor sitemizden bu da işin diğer güzel yönü

O zaman bu forumun hiti baya düşecektir. Burada sadece dosya indirebilecek bir kişi başka sitedende indirebilir.Buraya sadece okumak için çok kişinin geleceğini sanmıyorum. Kariyer bölümüne yazım serbest olsa belki etkilemez bu kadar. Birde yazma yetkisi kime nasıl verilecek. İp kontrolü deniyorda benim kardeşimde bu forumda bende. İkimizin ip si doğal olarak aynı

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Bu sistemin forumun hiti ile bir bağlantısını göremiyorum. Kaldı ki TSI nin hit kazanmak gibi bir amacı da bulunmuyor. Bizim işimiz en doğruyu, en kaliteliyi, en yenisini sunmak.

İlk mesajımda da belirttiğim gibi yazar grubunda bulunmayan bir üye forumdaki hertürlü yamayı indirebilecek. Şuanki sistemden tek eksiği yorum yapamaması olacak. onun haricinde tüm hakları eskisi gibi duracak. O da zaten amacı düzgün yorum ypacak olalar için değil.

Şunu da hatırlatmak isterim, sitemizi kayıt olamadan okuyan onbinlerce kişi var. Hemen hemen çoğu da kayıt olmaya gerek duymadan istediğini alabiliyor sitemizden bu da işin diğer güzel yönü
    bence şöle olabilir mesela çok yazı yazanlar yazar grubu

hiç yazı yazmayıp sadece bişey indirmek için üye olan okur grubu olsun

böyle olsa daha iyi olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide birşey dicem :

görende sitede günde 10-15 kişi küfür edio sanır

yani zaten sitede fazla küfür eden yok

gereksiz bir uygulama

bu benim fikrim bunu söledim die siteden uzaklaştırılacaksam buyrun

Quote Originally Posted by ibob View Post
    bence şöle olabilir mesela çok yazı yazanlar yazar grubu

hiç yazı yazmayıp sadece bişey indirmek için üye olan okur grubu olsun

böyle olsa daha iyi olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide birşey dicem :

görende sitede günde 10-15 kişi küfür edio sanır

yani zaten sitede fazla küfür eden yok

gereksiz bir uygulama

bu benim fikrim bunu söledim die siteden uzaklaştırılacaksam buyrun

Burada bu konu siz üyelerinde fikirleri alınmak amacıyla açıldı zaten. Sende fikirlerini söylemişsin. Ama "bu benim fikrim bunu söledim die siteden uzaklaştırılacaksam buyrun" şu yazıyı okuyanda bu sitede fikir belirtenlerin BANLANDIĞI gibi bir düşünceye kapılır. Kurallara aykırı şekilde fikrini belirttiğinde zaten sen söylesende söylemesende gereken yapılır. Lütfen başka üyelerin KÖTÜ FİKİR edineceği cümleler kurmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Burada bu konu siz üyelerinde fikirleri alınmak amacıyla açıldı zaten. Sende fikirlerini söylemişsin. Ama "bu benim fikrim bunu söledim die siteden uzaklaştırılacaksam buyrun" şu yazıyı okuyanda bu sitede fikir belirtenlerin BANLANDIĞI gibi bir düşünceye kapılır. Kurallara aykırı şekilde fikrini belirttiğinde zaten sen söylesende söylemesende gereken yapılır. Lütfen başka üyelerin KÖTÜ FİKİR edineceği cümleler kurmayalım
    Coşkun abi Aygün e öle diyince bende yanlış anladım özür dilerim

arkadaşlar Volkan abi nin bu lafı beni çok çok üzdü:

"Bu sistemin forumun hiti ile bir bağlantısını göremiyorum. Kaldı ki TSI nin hit kazanmak gibi bir amacı da bulunmuyor. Bizim işimiz en doğruyu, en kaliteliyi, en yenisini sunmak."

istediğiniz kadar kaliteli yapın üye olmazsa yaptığınız herşey boşa gider

"burda üyeler e gerek yok biz kaliteli olsun istiyoruz"demek istememiştir ama ben böyle anladım

eğer böyle birşey dediyse buna çok üzüldüm

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Coşkun abi Aygün e öle diyince bende yanlış anladım özür dilerim

arkadaşlar Volkan abi nin bu lafı beni çok çok üzdü:

"Bu sistemin forumun hiti ile bir bağlantısını göremiyorum. Kaldı ki TSI nin hit kazanmak gibi bir amacı da bulunmuyor. Bizim işimiz en doğruyu, en kaliteliyi, en yenisini sunmak."

istediğiniz kadar kaliteli yapın üye olmazsa yaptığınız herşey boşa gider

"burda üyeler e gerek yok biz kaliteli olsun istiyoruz"demek istememiştir ama ben böyle anladım

eğer böyle birşey dediyse buna çok üzüldüm
    Forumlar, üye olmadan ilerleyemezler.Kesinlikle böyle bir anlam çıkarma..

Üye için en iyisini yapmak, en kaliteliyi sunmak bizim görevimizdir.Üyelerde bunun hakkını seviyeli yorumlarıyla, iyi niyetleriye verirler..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Ben genelleme olarak düşündüm, msla yazar grubundan biri küfür ederse oku grubuna alınmaz, banlanır ben bu şekilde dşündüm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ben genelleme olarak düşündüm, msla yazar grubundan biri küfür ederse oku grubuna alınmaz, banlanır ben bu şekilde dşündüm
    özür dilerim yanlış anlamışım

Mesaj Yetkileri