Sayfa 6 / 18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Siyahi ve genç neden olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah gerçekleşir bu transfer.Ben beğendim bu adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Herkeste bır yıldız havası gidiyor....Sanırım bu adam ıyı oyuncu....Ayrıca ertugrul hoca demişki alacagımız adam genc olsun demiş yedekte bekliyecekmiş çünkü.....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yedekte beklediğinde sorun yapmayan oyuncu istemiştir.Yedek bekletmek için istememiştir.

Bu oyuncu hakkında araştırma yaptım birazcık gelecek vaad ettiği söyleniyor.Bizde zaten böyle oyuncu almaya başlıyoruz.Bu güzel.İnşallah Bobo gibi bu adamda yararlı olacaktır.Tabii transfer olursa.Olma ihtimali yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şemsi bence aynen dedigin gibi yaslı oyuncular daima sorun cıkarır.....mesela bizde bouzıdi 6+1 olarak kullanıyoruz. hiç sorun cıkarmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ki Ertuğrul hoca formayı hakedene veriyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adam İstanbuLa ayak basmadan transfere inanmamak gerek.Hatta İstanbuLa değiL imzayı atmadan inanmamak gerek tam kLüp binasına giderken sevgiLisi feLan ararda son anda vazgeçiLme ihtimaLi de oLabiLir
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Bizim için İMKB'ye bildirilmesi yeterli oluyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kartal'da Delgado Sıkıntısı

Beşiktaş ile Ülker arasındaki özel sözleşmede Arjantinli yıldızın 2. sezon sonunda başka bir kulübe satılabileceği maddesi olduğu öğrenildi. Delgado'nun bonservisine 4 milyon 875 bin euro ödeyen sponsor, siyah-beyazlılarla masaya oturacak
    Kartal'da Delgado Sıkıntısı

Kartal'da Arjantinli yıldız Matias Delgado'nun, sezon sonunda sponsoru Ülker tarafından satışa çıkarılabileceği bildirildi. Geçen sezon başında İsviçre'nin Basel kulübüne 4 milyon 875 bin euro bonservis bedeli ödeyerek Delgado'yu üç yıllığına Beşiktaş'a veren Ülker'in, sözleşmeye eklettiği özel maddeye göre başarılı futbolcuyu ikinci sezon sonunda satma hakkına sahip olduğu öğrenildi. Sezon sonunda ikinci yılını dolduracak olan Delgado'nun bonservisini elinde bulunduran Ülker ile Beşiktaşlı yöneticilerin masaya oturarak Arjantinli oyuncunun geleceği hakkında karar verecekleri vurgulandı.

'Hediye edilebilir'

Özellikle Fransız kulüplerinin listesinde olan siyah - beyazlı futbolcuya gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak olan Ülker satış kararı verilirse öncelikle iki yıl önce ödediği 5 milyon euroyu kasasına koyacak. Bonservis bedeli 5 milyon euronun üzerinde olursa bu para Ülker ile Beşiktaş arasında eşit olarak paylaşılacak. Ülker, Delgado'yu satmayı düşünmezse Arjantinli yıldız en az bir sezon daha siyah-beyazlı formayı giyecek, taraflar anlaşırsa yeni bir sözleşmeyle bu süre daha da uzayacak. Bu arada Delgado'nun Beşiktaş'a transferinde önemli rol oynayan menajer Ceylan Çalışkan, Avrupa'daki sponsor firmaların, transfer ettikleri oyuncuların bonservislerini bir süre sonra kulüplere hediye ettiklerini söyledi. Çalışkan, "Beşiktaş, sponsor firmadan reklam karşılığı Delgado'nun bonservisini isteyebilir" dedi. Beşiktaş, Delgado'ya yıllık 1 milyon 250 bin euro garanti para ve maç başına 5 bin euro ödüyor.

Bu haberde transferle ilgili sayılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

delgado geçen yıl imzayı attıgındada yanılmıyorsam bir spor yazarı bunu belirtmişti..delgado ülkerin malı oldugu için........

ama ben ülker firmasının böyle birşey yapmayacagını düşünüyorum..sonuçta Bjk ile sponsorluk anlaşmaları falan var bu ilişkilerini bozmak istemeyeceklerdir...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Umarım ÜLker bonservisi hediye eder

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ülker'in problem çıkaracağını sanmıyorum.Ya da sanmak istemiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim bu Patrick yaa?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Default Son aday Koevermans

Beşiktaşımız, transfer dönemi sona ermeden kadrosuna katmak istediği yabancı forvet oyuncusu için temaslarını artırdı

Yöneticilerimiz, AZ Alkmaar'da forma giyen ve bir hafta öncesine kadar Fenerbahçe'yle de adı anılan Danny Koevermans için girişimlere başladı. Bu oyuncunun menajeri ve Hollanda kulübü ile görüşmelere başlayan Beşiktaş'ın, bir hafta içinde bu transferi bitirmek istediği öğrenildi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da bu futbolcuyu kadrosunda görmek istediğini belirtmesi üzerine temasların hızlandığı ve önümüzdeki günlerde siyah beyazlı yöneticilerin Hollanda'ya gidecekleri kaydedildi. Öte yandan Beşiktaş'ın Koevermans için yaptığı teklif üzerine AZ Alkmaar yetkililerinin dün gerçekleştirdiği toplantı sonrası, bu futbolcunun bonservis bedelinde indirime gidecekleri belirtildi. Düne kadar 7.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli istenen Koevermans'ın fiyatının düşmesinin sebebi ise, Hollanda kulübünün bu futbolcu üzerinde bulunan özel bir hakkını kullanmaktan vazgeçmesi olduğu öğrenildi.

AZ, bu hakkını kullanıp 7.5 milyon Euro'da ısrar etmesi halinde Beşiktaş Hollanda mahkemesine başvurarak, 8 gün içinde çıkacak bir kararla bu futbolcuyu çok ucuz bir ücrete transfer edebilecekti. Ancak AZ Alkmaar, bu hakkını kullanamayacağını açıklaması üzerine pazarlıklar başladı. Son yapılan görüşmelerde Koevermans'ın bonservis bedelinin 5 milyon Euro'ya kadar indiği ve bu fiyatın daha da inebileceği kaydedildi. Ayrıca Beşiktaş, AZ Alkmaar kulübü ile anlaşırsa Koevermans'a yıllık bir milyon Euro ücret verecek.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Lütfen biri beni rüya değil desin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Koevermans zor ama güzel bir transfer olur.Bu Ogunsoto'da bir gelişme yok mu acaba? Kolot ve Mario transferden ellerini çekince artık transfer hamlelerimiz daha gizli olmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Ogunsoto Beşiktaş'ta"

Belçika 1. Lig takımlarından Westerlo'da forma giyen Nijeryalı santrafor Patrick Ogunsoto'nun Beşiktaş'la anlaştığını iddia edildi. Belçika basınında yer alan haberlere göre, Belçika'nın Westerlo takımında görev yapan 1983 doğumlu ve 1.79 boyunda olan golcü futbolcu, Siyah-beyazlı kulüple anlaşma sağladı. Takımı Westerlo şuanda ligde 5. sırada olan Patrick Ogunsoto, geçen sezon oynadığı 34 maçta 21 gol kaydederken, Siyah-beyazlı kulübün bu futbolcu için 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.

17.08.2007
    Kaynak : İHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu bir iddia.Kesin değil yani.Ama ben olmasını istiyorum bu transferin.

tanımıyorum bu adamı nasıl biri acaba??

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir Beşiktaşta diyor haber bide iddaa ediLdi diyor.Bi karar veremiyorLar

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kovermans gelirse iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

http://www.youtube.com/watch?v=RhLTKAfSmCo

buyrun arkadaslar yeni transferiniz oldugu idda edilen ogunsoto karşısınızda...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Cok büyükmüs yahu daha kücügü yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Cok büyükmüs yahu daha kücügü yok mu?
    Başka bir yerden aldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş galiba transferde son noktayı koymuş, transfer yapmayacağız galiba.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

İHA kaynaklı bir haberse büyük ihtimalle doğrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İHA'da Belçika basınını kaynak göstermiş ama.Yani kesin demiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Federico Higuain demiş yönetim.Real'deki Gonzalo'nun kardeşiymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eskiden olsa piyasada her gün yeni isim çıkardı Kolot ve Berk olsa.Onlar gitti transfer hamleleri çok gizli olmaya başladı.Bu yeni gelecek transferi bir anda İMKB'ye bildirilince öğrenebiliriz.

29. Default

Transfer bitti, yapilmayacak daha.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hala geçen seneden ders çıkamamış,akıllanmamış yönetim.Bobo sakatlandığında,Nobre cezalı olduğunda forvet yok.Gökhan'ı da yolladılar zaten.

Sayfa 6 / 18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri