Sayfa 19 / 38 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Saray'da devrede

Kone'yi alamayan Galatasaray, Zenit Petersburg'da mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Fatih Tekke için devreye girdi. Bu transferde bir adım önde olan ve imza aşamasına gelen Fenerbahçe ise sarı-kırmızılıların devreye girmesi nedeniyle Fatih Tekke'yi henüz kadrosuna katamadı. Trabzonspor'un da kiralık olarak istediği Fatih Tekke'nin kesin durumu pazartesi
    günü belli olacak. Zenit'li forvet, bu üç takımdan biri ile sözleşme imzalayacak

KONE OLMAYINCA...
    Bu sezonki süper transferleri herkesten önce duyuran Fotomaç, F.Bahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Peki 15 Ağustos'tan bugüne kadar Fatih transferinin perde arkasında neler yaşandı da F.Bahçe, Fatih Tekke'nin alınmasında mutlu sona ulaşamadı? İşte bunları açıklıyoruz: Radyospor'dan Bülent Yüksel'in derin istihbaratına göre; 24.5 milyon euro'yu gözden çıkarmasına rağmen Kone transferini gerçekleştiremeyen G.Saray, Zenit'te mutsuz olan Fatih için devreye girdi.

KURSENKO İLE ZİRVE
    G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Zenit Petersburg Başkanı Sergei Kursenko ile bir telefon görüşmesi yaparak randevu istedi. Kursenko'nun G.Saray'ın randevu talebine olumlu cevap vermesinin ardından Adnan Polat ve Haldun Üstünel, Fatih Tekke için perşembe günü apar topar Petersburg'a gitti. Zenit Başkanı Kursenko, milli futbolcu için G.Saray'dan 7.5 milyon euro isteyerek, bu rakamda kesinlikle indirim yapmayacaklarını söyledi. G.Saray, Kone'den çok daha ucuza gelecek Fatih transferi için Zenit'le el sıkışmak üzere.

FENER'LE EL SIKIŞTI
    Fatih konusunda G.Saray'a göre bir adım önde olan F.Bahçe, Zenit'le bonservis rakamı konusunda henüz anlaşamadı. Sarı-lacivertliler, ilk görüşmeyi Fatih ile yaparak "Zenit'ten aldığın para ne kadar ise (yıllık 3.5 milyon euro) aynısını vermeye hazırız" diyerek golcü futbolcuyu ikna ettiler. G.Saray ise henüz Fatih ile görüşüp, el sıkışmış değil. Fatih, bir süre önce başkan Sergei Kursenko ile görüşüp, "Takımda beni dışladılar. Maçlarda ne pas alabiliyorum, ne de sahada pas atacak adam bulabiliyorum. Mutsuzum, ayrılmak istiyorum" demişti.

Trabzon kiralık istiyor
    Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili taraftarlarla barışmak için Fatih Tekke'yi kiralık olarak yuvaya döndürmek istiyor. Zenit kulübü ile temasa geçen bordomavili takımın yönetimi, "Madem Fatih'ten yeterince yararlanamıyorsunuz ve satmak da istemiyorsunuz, o zaman bir yıllığına bize kiralayın" öneresini yaptı. Zenit cephesinden ise bu teklife şu ana kadar olumlu bir cevap gelmedi.

Alex: Fatih'i Fener'e alın
    F.Bahçe'nin kaptanı Alex'in Fatih Tekke'nin alınmasını çok istediği belirtildi. Brezilyalı yıldızın, yöneticilere, "Takımda bir partnerim yok. Trabzonspor'da oynarken Fatih Tekke'ye hayrandım. Eğer Fatih, F.Bahçe formasını giyerse hem benim verimim artar, hem de Fatih takımda yaşanan gol sorununa ilaç olur" dediği öğrenildi.

Pazartesi kader anı
    Fatih Tekke'yi isteyen kulüplerden F.Bahçe, golcü futbolcu ile prensipte anlaştı. Galatasaray da Zenit'e 7.5 milyon euro'yu vermeye hazır olduğunu belirtti. Trabzonspor ise eski 'Kral'ını kiralık olarak geri istiyor. Bu transferin pazartesi günü netleşmesi bekleniyor. Fatih Tekke'nin tercihi ise İstanbul. Bu F.Bahçe de olabilir, G.Saray da. Eğer transfer pazartesi günü sonuçlanmazsa, Ocak 2008'deki ara dönemde Fatih Tekke kesin olarak Türkiye'ye dönecek. Çünkü 11 Kasım'da Rusya'da sezon bitiyor.

Fatih Tekke mutsuz
    Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.

Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istediği doğru. Bonservisi 7.5 milyon euro. Zenit kulübü, Fatih'i bırakmak istemiyor. Ama Fatih ille de gitmek istiyorum diye bastırırsa kulübü, 7.5 milyon euro'yu veren takıma satabilir."

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Fatih gelirse cift forvete dönülür fakat bu sefer Anelka'nin yasadigi sorunu Kezman yasayabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fener'e geliyorum
    "Fenerbahçe ile görüşmeler sonucunda anlaştım, hatta ön protokol bile yaptık. Salı ya da çarşamba günü Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyorum".

ACİLEN TOPLANDILAR
    Bu sezonki süper transferleri herkesten önce tüm Türkiye'ye duyuran Fotomaç, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Fotomaç yine bir ilke imza atarak Fatih ile görüştü ve ilk ağızdan imza haberini aldı: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Bu müthiş transfer haberinin ayrıntıları ise şöyle: Kontenjan nedeniyle yabancı forvet alamayan Fenerbahçe yönetimi, Belediye yenilgisi sonrası acilen toplandı.

AYRILMAK İSTİYORUM

Sarı-lacivertliler toplantıda yıllardır peşinde oldukları Fatih Tekke için yeniden harekete geçme kararı aldılar. Bunun için de iki yönetici hemen Rusya'ya gidip Fatih Tekke ile bir araya geldi. Zenit'te mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren milli oyuncu, "Buradan ayrılmak istiyorum. Fenerbahçe'de de oynarım. Siz yeter ki kulübümü ikna edin" diyerek yöneticilere yeşil ışık yaktı. Hemen Fatih'in kulübü Zenit ile temasa geçen Fenerbahçeliler, Rus ekibinin 7.5 milyon euro'luk bonservis bedeli isteğiyle karşılaştılar.

YÖNETİCİLER GİDİYOR
    Fenerbahçe ise 5 milyon euro teklif etti. Uzun pazarlıklar sonucunda sarılacivertli yönetim 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul edince taraflar el sıkıştı, Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Bu gelişmelerden sonra Fatih, gazetemize bu transferi açıkladı. Milli oyuncu şunları söyledi: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Fenerbahçe'nin yöneticileri pazartesi Rusya'ya gidecek ve küçük pürüzleri hallettikten sonra milli oyuncu ile İstanbul'a dönecek.

Fatih Tekke mutsuz
    Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.

Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istiyor." Üstüntaş, Fatih Tekke ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgilendiği belirtti. Ancak Fenerbahçe bu iki kulüpten hızlı davranarak işi bitirmeyi başardı.

Fotomaç
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tekke yola çıktı
    F.Bahçe'nin son bir girişim yaparak Zenit ile anlaştığı ve bonservisini aldığı Fatih Tekke'nin salı ya da çarşamba günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.
    18.08.2007

Bonservis sürprizi
    Ve Fatih Tekke Fenerbahçe için yola çıktı. Sarı-Lacivertli ekibin daha önce kiralık olarak el sıkıştığı Rus ekibi Zenit ile son bir görüşme yaparak milli oyuncunun bonservisini de aldığı öğrenildi. Golcü futbolcunun salı ya da çarşamba günü İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. Fatih Tekke, Rus ekibinin UEFA Kupası’nda oynadığı maçta forma giymediği için Sarı-Lacivertliler’in Devler Ligi’ne girmesi halinde Avrupa arenasında boy gösterebilecek...

Alex, Fatih’i Zico’ya anlattı
    Kaptan Alex ise Fatih Tekke ile ilgili olarak teknik direktör Zico’ya önemli bilgiler verdi. Brezilyalı yıldızın, Fatih’in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ve takıma büyük yarar sağlayacağını ilettiği kaydedildi. Zico’nun Alex’in açıklamalarının ardından milli oyuncunun alınması için yönetime olumlu rapor verdiği ifade edildi. Diğer yandan sakatlığı nedeniyle Anderlecht maçında oynayıp oynayamayacağı belli olmayan Sambacı’nın durumunun iyi olduğu belirtildi.
    kaynak fanatik

Tekke büyük ölçüde bitti. Kulüpten 2-3 gündür çıkan haberlere hiçbir yalanlama gelmedi. Bu da transferin büyük ölçüde tamamlandığını gösteriyor.

İnşallah bir pürüz çıkmaz ve gerçekleşir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tekke ile anlaşıldı ancak 8milyon euro çok fazla yönetim bunun için çare arıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

fatih tekke en fazla 4.5-5 miyon eder

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adriano da uzun süre yalanlanmamıştı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

TEKKE TRANSFERİNİN PERDE ARKASI!

Fenerbahçe'nin gündemini fazlasıyla meşgul eden Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş son gelişmeleri sadece Milliyet'e anlattı.

Üstüntaş, Galatasaray'ın 20 gün önce Tekke'nin bonservisi için Zenit'e 4 milyon euro teklif ettiğini, Trabzon'un da bu oyuncuyu kiralamak istediğini; ancak iki kulübün de geri çevrildiğini söyledi. Menajer, ayrıca Fenerbahçe'nin, Zenit kulübüne henüz bir teklif getirmediğini de ekledi.

Rusya ekibinin, satmak istememesine rağmen, Fatih'in isteği üzerine 7.5 milyon euro karşılığında serbest bırakabileceğini açıkladığını da söyleyen Özcan Üstüntaş, Zenit'in ligde şampiyonluğu hedeflediğini vurguladı. Bu arada Zenitli yöneticilerin, Tekke'ye "Ya 7.5 milyon euro getir ya da ocak ayına kadar sus ve futbolunu oyna" mesajını verdiği de öğrenildi.

Tek forvet sıkıntısı

Fatih Tekke'nin en büyük sıkıntısının ise Fenerbahçe'de, Kezman'ınki ile aynı olduğu da ortaya çıktı. Milli futbolcunun, Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocat'ın yönetimindeki Zenit takımında tek forvet olarak oynadığı için gol atmakta güçlük çektiği, bu nedenle takımdan ayrılmak istediği vurgulandı.
    Türkiye ya da Avrupa'nın başka bir ülkesinde futbol yaşantısını sürdürmek isteyen Fatih Tekke'nin menajerliğini yapan Özcan Üstüntaş, oyuncusunun öncelikle Trabzonspor'a başvurduğunu tekrarladı: Üstüntaş şöyle devam etti:

İlk tercih Trabzon

"Elbetteki Türkiye'ye dönerse ilk tercihi eski takımı olacak. Ancak Trabzonspor 7.5 milyon euroluk bedeli ödemek istemedi. Kiralama istekleri de, Zenit kulübü tarafından kabul görmedi. Bu durumda Fatih için farketmez, Fenerbahçe ya da Galatasaray'da futbol yaşantısını sürdürebilir. Ancak şu ana kadar, Fenerbahçe'den hiçbir teklif gelmedi. Belki kulüp ile görüşüp sonra bize başvururlar. Çünkü Fenerbahçe'nin, sözleşmesi devam eden oyuncular konusunda hassasiyeti var ve önce kulübü ile görüşüyorlar. Ancak Zenit'e de böyle bir görüşme isteği gelmedi. Galatasaray'ın 4 milyon Euro'luk teklifi ise geri çevrildi".

Menajer, Zenit'in, Trabzonspor'a ödediği 7.5 milyon euro nakit bonservis bedelinin tamamını nakit olarak almadan Fatih'i vermeyeceğini de hatırlattı, "Ocak ayına kadar bu koşul dışında transfer gerçekleşmez. Fatih'in amacı para değil. Gerçekte Zenit kulübünden aldığı parayı başka yerde alamaz. Tek forvet olarak oynamak istemediği için ayrılmak istiyor" diye konuştu.

Üstüntaş, Fatih'in önceki günkü Avrupa Kupası maçında diğer dört önemli oyuncu ile birlikte forma giymediğini söyledi, bunun nedenini de Zenit'in sadece lig şampiyonluğunu düşündüğü için as oyuncularını dinlendirmesi olarak açıkladı.

MİLLİYET / Yusuf KOBAL

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Adriano da uzun süre yalanlanmamıştı.
    ama bu sefer fatih fenerde fatih istanbula geliyor fatih fenerle anlasti gibi cok net haberler cikmasina ragmen ses yok bence fatihle anlastilar zenitle pazarlik yapiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Record'tan Anderson iddiası

Portekiz'de yayaın yapan Record Gazetesi, Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Anderson'u renklerine bağlamak için kulübü Benfica'yla pazarlıklarını sürdürdüğünü iddia etti.
    'Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Anderson'u transfer etme konusundaki baskıları devam ediyor.' Bu cümle, Portekiz'de yayın yapan Record Gazetesi'ne ait. Gazete, Fenerbahçe'nin, Portekiz Birinci Ligi takımlarından Benfica'da top koşturan Anderson'u transfer etmek istediğini ve bu konuda Portekiz ekibine baskılarını arttırdığını iddia etti. Gazete ayrıca, Anderson'un, Fenerbahçe'ye transfer olma haberleri gündemdeki sıcaklığını korurken, bu kez de devreye Ukrayna Birinci Lig takımlarından
    Dnipro'nun da bu futbolcu için devreye girmesinin işleri karıştırdığını okurlarına aktardı..
    Ukrayna takımının, Anderson'la ilgilendiğini açıklamasına kadar, bu transfere oldukça yaklaşmış olarak görülen Fenerbahçe'nin artık ne yapacağı ve nasıl bir yol izleyeceğinin merak konusu olduğu da belirtildi.
    Öte yandan, Anderson'u transfer etmek için devreye giren bir diğer kulüp ise, Fransa Şampiyonu Lyon oldu.
    Lyon'da oynayan Brezilyalı defans oyuncusu Cris'in sakatlığı üzerine, bu mevkideki eksikliği biran evvel gidermek isteyen Fransız kulübün de Anderson'u transfer etmek için girişimlere başladığı bildiriliyor.
    Bonservisi hala Brezilya'nın Cruzerio takımında olan Anderson'un serbest kalması ve kontratını bitiş tarihinden önce sona erdirilebilmesi için 2,5 milyon euroluk fark olduğu ve bunu da Brezilya kulübünün talep ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

18.08.2007
    Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MORTAL FB View Post
    ama bu sefer fatih fenerde fatih istanbula geliyor fatih fenerle anlasti gibi cok net haberler cikmasina ragmen ses yok bence fatihle anlastilar zenitle pazarlik yapiyorlar
    kardeşim adriano bir hafta yalanlanmadı ve o bir hafta içinde bırak adriano fenerde haberini adrianonun formalarını bile bastılar

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    kardeşim adriano bir hafta yalanlanmadı ve o bir hafta içinde bırak adriano fenerde haberini adrianonun formalarını bile bastılar
    ama kacimiz inandikki o haberlere ayrica onunla ilgilenmis olmiyincada yalanlamis olabilirlerki bence oyle oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by MORTAL FB View Post
    ama bu sefer fatih fenerde fatih istanbula geliyor fatih fenerle anlasti gibi cok net haberler
    Aynı basın, aynı şeyleri, aynı yerlerde Arouna Kone için Galatasaray başlığı ile vermişti..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe defans almaz,alsa bile yabancı almaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Anderson haberini yabancı bir gazete yapmış, doğru olabilir. Bu Anderson kim, nereden çıktı diyenler olabilir. Anderson denince zaten ilk etapta iyi bir futbolcu değilmiş gibi gelebilir size, ama bu Anderson, Luisao'dur.

Luisao Brezilya Milli Takımının da oyuncusudur, kaliteli bir stoperdir. Eğer Luisao'yu alma gibi bir düşüncesi varsa yönetimin elini çabuk tutmalı zira çok kaliteli bir stoper ve Avrupai tarzda oynuyor, Brezilyalı stoperler gibi değil. Böyle bir düşünce varsa demek Edu veya Lugano'dan biri gidecek demektir.

Anderson Luis Da Silva "Luisao"
    13.02.1981
    Defans (DC)
    192 cm
    86 kg
    Brezilyalı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gerek yok Edu Luganı ikilisi yeterli bizim için

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Edu'adan ne farkı var şu Luisao'nun?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anderson'u Ertuğrul hoca istememişti.

Luisao'yu Ertuğrul Sağlam neden istememiş, böylesine kaliteli bir defansı, anlamak zor.

Luisao çok iyi bir stoper, Edu veya Lugano olmamış olsa gelmesini isterdim ama şu an on mevkiide Edu, Lugano ve Yasin gibi kaliteli isimlerimiz var.

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Aynı basın, aynı şeyleri, aynı yerlerde Arouna Kone için Galatasaray başlığı ile vermişti..
    ama ordada gs psvyle anlasmisti ama kone istememisti bende basin dogru yaziyo demiom ama bu kadar net haberleer cikinca bide bizim site yalanlamayinca dogruluk payi var dedim bende basini pek tasvip edenlerden degilim

'Fatih'in fiyatı belli'
    NTVSpor.net'e konuşan Fatik Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, basında çıkan transfer haberlerinin aksine milli futbolcuya ve kulübüne resmi teklif gelmediğini söyledi. Üstüntaş, Zenit'in 7.5 milyon Euro karşılığında Fatih Tekke'yi satabileceğini söyledi.

NTVSpor.net'e konuşan Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, milli oyuncunun geleceği ve transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türk basınında yer alan Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Üstüntaş, Zenit Kulübü'nün milli oyuncunun bonservisi için 7.5 milyon Euro istediğini ve şu ana kadar bir resmi teklif gelmediğini söyledi.

Üstüntaş, "Bir sabah kalktım bir gazete dün gece Fatih Tekke Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın evinde görüştü ve Fenerbahçe ile anlaşma imzaladı diye manşet atmış, O gün Fatih bende kalıyordu. Kendi kendime şüpheye düştüm. Böyle bir şey olabilir mi acaba diye. Hemen odasına koştum. Yorganın altını hızla açtım. Fatih 'Ne oluyor abi' dedi. 'Ne olacak Aziz Yıldırım'la berabermişsin imza bile atmışsın' dedim. İkimizde birbirimize baktık ve güldük. Yani işin aslı şu şu ana kadar Fenerbahçe Kulübü bizle görüşmedi" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin böyle bir düşüncesinin olabileceğini belirten Üstüntaş, "Ama görüşmedik. Biliyorum ki Zenit ile de görüşmediler. Eğer görüşselerdi haberimiz olurdu. Ama ben Zenit Kulübü'yle iki kez görüştüm ve Fatih'in Zenit Kulübü'nde rahatsız olduğunu tek forvetli sistem nedeniyle gol atamadığından şikayetçi olduğunu söyledim. Rus kulübünün tavrı netti. 'Bizim hedeflerimiz var. Lig şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Fatih Tekke'yi bırakmak istemiyoruz" dedi.

İkinci kez Zenit ile görüştüğünü belirten Üstüntaş, "Bu kez, 7.5 milyon Euro'yu getirin ya susun, ya da ligin bittiği ocak ayında oturur konuşuruz" dediler.

Zenit, Trabzonspor'a ödediği 7.5 milyon Euro bonservis bedelinin altına inmeyeceğini belirtti. 2010'a kadar sözleşmesi olan Fatih Tekke'nin teklif olması ve kulübüyle anlaşılması halinde herhangi bir kulübe gidebilceği belirtiliyor.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anderson Luisao değil ya.Benfica da Anderson var zaten ayrı sırf Anderson ismi adam tam bi facia

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Fatih için 7.5 milyon Euro çok fazla değilmi

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Anderson haberini yabancı bir gazete yapmış, doğru olabilir. Bu Anderson kim, nereden çıktı diyenler olabilir. Anderson denince zaten ilk etapta iyi bir futbolcu değilmiş gibi gelebilir size, ama bu Anderson, Luisao'dur.

Luisao Brezilya Milli Takımının da oyuncusudur, kaliteli bir stoperdir. Eğer Luisao'yu alma gibi bir düşüncesi varsa yönetimin elini çabuk tutmalı zira çok kaliteli bir stoper ve Avrupai tarzda oynuyor, Brezilyalı stoperler gibi değil. Böyle bir düşünce varsa demek Edu veya Lugano'dan biri gidecek demektir.

Anderson Luis Da Silva "Luisao"
    13.02.1981
    Defans (DC)
    192 cm
    86 kg
    Brezilyalı
    Egemen seniin düsündügün Luisao degil bu Onu kim istemez ya

Anderson Cléber Beraldo.

27 yasinda,1.86 boyunda Brezilyali defans futbolcusu.2005-2006 sezonunda Benfica`ya transfer olmus ve su ana kadar ciktigi 33 macta 4 gol atmis.
    Ayrica Brezilya Milli takim formasini hic giymemis.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bu işin içinde bir bit yeniği olduğu belliydi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Anderson tam facia ya.Cok berbat adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Tekke'nin F.Bahçe'ye transfer olduğunu Türkiye'ye ilk duyuran gazete Fotomaç, cuma günü de Fatih Tekke'yi bulup konuşturdu. Fatih, Türk basınında sadece Fotomaç'a yaptığı açıklamada "Fener'e geliyorum" dedi. F.Bahçe'de 10 numaralı formayı Fatih Tekke'nin giymesi kararlaştırıldı. Salı ya da çarşamba günü imza için İstanbul'a gelecek Fatih Tekke'nin formaları da Fenerium Mağazaları'nda hazır olacak.

İşte Fener'in 10 numarası Fatih Tekke

Golcü oyuncunun isminin yazılı olduğu 10 numaralı formalar, resmi imzanın atılacağı salı ya da çarşamba günü Fenerium mağazalarında satışa çıkacak.

Roberto Carlos'u alarak yabancı transferinde asrın bombasını patlatan F.Bahçe, Türk futbolunun son yıllardaki en büyük golcüsü Fatih Tekke'yi de renklerine katmak için gün sayıyor. Önceki gün Fotomaç'a yaptığı açıklamada, F.Bahçe ile anlaştığını ve salı ya da çarşamba günü İstanbul'a gelip resmi sözleşme imzalayacağını belirten Fatih, yeni takımında 10 numaralı formayı giyecek. "Fatih" yazılı 10 numaralı formalar yakında Fenerium'da satışa sunulacak.

NEŞET YALÇIN BİTİRDİ
    Fatih Tekke'nin forma satışlarını artıracağı belirtilirken, bu oyuncunun 10 numaralı formalarından onbinlerce hazırlandığı vurgulandı. Öte yandan Fatih Tekke transferini F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı ve Dış İlişkiler Sorumlusu Neşet Yalçın'ın bitirdiği öğrenildi. Yalçın'ın hem Fatih Tekke'nin ikna edilmesinde hem de Zenit kulübüyle yapılan sıkı pazarlıklarda çok önemli rol oynadığı belirtildi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İmza töreninde şov yapılacak

F.Bahçeli taraftarlar, Fatih Tekke için özel olarak hazırlıklar yapacak. Sarı-lacivertli taraftarlar, imza günü henüz kesinleşmeyen yıldız futbolcuya, F.Bahçeli olduğu gün çok büyük sevgi gösterilerinde bulunacak. G.Saray'ı tercih etmeyip F.Bahçe'yi seçen Fatih'i, daha ilk günden bağırlarına basacak olan taraflarlar, böylece başarılı golcünün motivasyonunu da artıracak.

----------------------------------------------------------------------------------------
    Ersun Yanal'ın yorumu :

-"Fatih komple bir golcü. Her şekilde gol atabilir. F.Bahçe'ye çok büyük katkı sağlar" dedi.

F.Bahçe'nin G.Saray ve Trabzonspor'un da çok istediği Fatih Tekke ile anlaşmasının yankıları sürerken, teknik direktör Ersun Yanal, başarılı futbolcuya övgüler yağdırdı. Yanal, "Fatih, kaleye arkası dönük de oynayabilen, her iki ayağını ve kafasını kullanan komple bir futbolcu. Aynı zamanda kanatlara gider, çalımlarıyla da rahat adam geçer. Kusursuz
    bir golcüdür. F.Bahçe'ye çok büyük katkı sağlar" yorumunda bulundu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ve Dick Advocaat Konuştu :

-Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'yi transferi en çok Zenit'in Hollandalı hocası Dick Advocaat'ı üzdü. Sezon başında bütün oyun planını Fatih Tekke üzerine kuran Advocaat, "Fatih takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu için ona 'Gitme' diyemedim" dedi.

Benfica'da iki tane Anderson var, biri Luisao, diğeri de bu dediğiniz Anderson sanırım Ben Luisao sandım, değilse kalsın

Fatih Tekke hakkında hiçbir yalanlama yok, çok ilginç. Kaç gün oldu, kulüpten tık yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

abi adamlar yalandan milleti bile konuşturuyo zaten formalar hazır dediyse fotomaç bu iş bitmiştir tekkeyi unutalı biz artık

Sayfa 19 / 38 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri