Evet Bu taktik sayesinde SampiyonLuga ulastim 23 sene sora geLen bi sampiyonLuk ssLeri atarim zaman buLunca . Butun sehir DeLirdi Uzunsokakta arabalar ust uste ciktiFaroz Yenimahalle sotka derken Butun Trabzon SampiyonLugu sabaha kada kutLadi TabikI ben oLan biteni evimden izLedim CunKu artik basarilI Bi managerdiM aMa evde Kudurdum tabiKi
![]()
PeskoLik Atak Oyuncuya Pasi Kafasina oLarak sekiL vERDim sorun ciKarmadi 2 atak OyuncuyLa oynadim pek hosuma gitmedi 2 Atak oyuncusuyLa Oynarken ikisinede karisik dersek Birinin kafa birinin bitiriciLigi hizi iyi oLmaLi dimi .
InterTotodan 2 maci aLdim Uefada Utrech Ve aLkmaari eleyerek grupLara kaLdim Grupta bayern ve blackburndan sora 3. oldum fazLa kasmadim yani Sora ceyrk finalde HamburgLa eslestik IlK Maci 2-0 aLdim ama depLasmanda 3-0 yeniLdik son 10 dakkada 2 goLKadro eksikti Yorgunduk ayrica Yonetim Taraftar gerginLigi derken konsantre oLamadik
![]()

Faroz Yenimahalle sotka derken Butun Trabzon SampiyonLugu sabaha kada kutLadi TabikI ben oLan biteni evimden izLedim CunKu artik basarilI Bi managerdiM aMa evde Kudurdum tabiKi
Kadro eksikti Yorgunduk ayrica Yonetim Taraftar gerginLigi derken konsantre oLamadik
Alıntılı Yanıtla