1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tamam siz Alves`in gelecegine inanin,yönetim ilgilendigi her oyuncuyu alabilirmi sizce?Elimizde son Kone örnegi var.Reddetti iste adam!Okadar da umut baglamistiniz.Ben bunu diyorum,olmayacak transferler hakkinda ümitlenmeyin,sonra siz üzülürsünüz.Alves transferi hayaldan öteye ge-ce-mezzzz!

Gelecekse Grafite gelsin,hem daha mantikli bir transfer olur.Ligde cok gol atar.

Bakiyorum da arkadaslarin dedigi dogruymus,yönetim 2 transferle sizin gözünüzü boyamis.Yok yönetim ilgilendigi oyuncuyu alirmis,yok yönetimin bütcesi saglammis gibi bahaneler...
    Çok haklısın, katılıyorum sana, nasıl oldu da bu İnamoto'lardan Christian'lardan sonra bu kadar güveniliyor yönetime, anlamıyorum!!..

Yalnız transfer konusunda sana hak veremiyorum, Grafite geçen sezon ligde 32 maçta 14 gol atmış yanılmıyorsam, ki Fransa Ligi'nin gol ortalaması da bizden daha yüksek. Bu durumda bize faydalı olabileceğini zannetmiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Maliyeti 10 trilyon bile olsa alınmaması lazım..Galasarayın artık geleceği düşünmesi lazım genç oyuncu alıp dışarıya satarak kar elde etmeliyiz..Afonso Alves gelir paşa paşa golünü atar ya sonra 30una geldiğinde aldığımız paraya satabilir miyiz?hayır..Afonso çok yanlış transfer olur ..İlla hollandada gol kralı olan adam iyi olcak diye bir şart mı var gördük Kezmanı 10 gol attı

Mesaj Yetkileri