1 ile 30 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Hybrid View

Default AS Roma | Transferler, Haberler ve Taraftar Bölümü

Juventus ve Milan'ı gördüm, mdoaya ayak uydurup Roma bölümü açmaya karar verdim.Roma hakkındaki son haberleri, transferleri burada paylaşalım, tartışalım; Roma ile ilgili videoları, resimleri burada yayınlayalım ve burada Roma hakkında sohbet edelim.

Tek başıma bu yükü kaldıramayacağım için sizlerden de yardım bekliyorum

Gelenler:

Alvarez (Orta Saha, Messina), Brighi (Orta Saha, Chievo), Pit (Orta Saha, Bellinzona), Juan (Defans, Bayer Leverkusen), Kuffour (Defans, Livorno), Barusso (Orta Saha, Rimini), Esposito (Forvet, Cagliari), Montella (Forvet, Fulham), Magliocchetti (Defans, Verona), Giuly (Orta Saha, Barcelona), Cicinho (Defans, Real Madrid)

Gidenler:

Wilhelmsson (Orta Saha, Nantes), Tavano (Forvet, Valencia), Magliocchetti (Defans, Cagliari), Ricardo Faty (Orta Saha, Bayer Leverkusen), Cerci (Orta Saha, Pisa), Montella (Forvet, Sampdoria), Okaka Chuka (Forvet, Modena), Cristian Chivu (Defans, Inter), Virga (Orta Saha, Grosseto)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Roma artık eski Roma değil bana göre.Şampiyonluk yarışında şansı olduğunu düşünmüyorum..

Ayrıca umarım devamı olan bir konu olur..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Yeni Sezon Kappa Formaları;

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arma çok yukarda.Biraz daha aşağıda,kalbe daha yakın olabilirdi.

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Arma çok yukarda.Biraz daha aşağıda,kalbe daha yakın olabilirdi.
    Evet ama eskiden de ortadaydı zaten, Roma'ya forma yapılırken logonun yeri pek önemsenmiyor sanırım.

6. Default

Roma'yi severim, Italya'da nefret etmedigim tek buyuktur. Yaklasik 8-9 senedir Milan'i destekliyorum zaten. Bu sene Milan'dan umudum yok, umarim Roma Inter'i zorlayabilir.

Kadrosal anlamda sıkıntı var.Vucinic'ten başka istikrarlı bir forvet yok.Bu yıl da gol yükünü Totti üstlenecek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Roma bu sezon çok şey beklediğim takımlardan.Konu hayırlı olsun...

roma inter'i de rossi'nin 85 te penaltıdan attığı golle galip geldi romalı değilim ama interli hiç değilim yazayım dedim konuyu açan yazmamış konuna sahip çık))))

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Roma'ya sempatim oldu bu akşam..

Malum şu 85'
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Roma'nın Inter'i yenmesi artık normal zate.Her maçı Roma alıyor insan bıkar biraz yahu..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Arkadaşlar, dün yoktum o yüzden haberi yayınlayamadım. İlgili haber;

İtalya Super Cup'ta Inter Milan'ı 1-0 yenen AS Roma kupanın sahibi oldu. Francesco Totti'nin Nicolas Burdisso tarafından düşürülmesinin arıdından kazanılan penaltıyı gole çeviren Rossi, karşılaşmanın tek golünü bitime 5 dakika kala kaydetti.

Inter karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Ludovic Giuly ile çok net bir golden yararlanamazken, Douglas Maicon'un cezalı olduğu karşılaşmada Inter bir sürpriz yaparak, Adriano'yu kadroya almadı.

İspanya La Liga'nın 2006-2007 sezonu şampiyonu Real Madrid'in başarılı oyuncusu Brezilyalı Cicinho, İtalya Serie A takımlarından Roma'ya transfer oldu.
    Real Madrid ve Roma kulüpleri Cicinho'nun transferi konusunda her konuda anlaşmaya varırken, İspanyol kulübü Cicinho'ya bugüne kadar ki hizmetlerinden ötürü teşekkür etti ve bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar diledi.

Bu transfer haberini Real Madrid kulübü resmi internet sitesinden bütün dünyaya duyurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Roma ilk 4'e girer.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Aldiklari oyuncular vasat'in altinda. Kötü transferler yapti Roma.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post

roma bir oyuncudan tam performans alan nadir takımlardandır.aldıkları oyuncularda guily ve cicinho bu gibi oyuncularla roma coşabilir.kötü transfer derken kimlerden bahsettin mesela ...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Transferleri bir daha gözden geçir vasatın altında diyosun bence değil iyi oyuncular tamam yıldız almadılar ama vasatın altında demek vasat bir yorum olur....

Kiradan dönen Kuffour, Brighi gibi isimler de güce güç katabilir.Ama giden isimler biraz kafa karıştırıcı gibi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Roma, Del Horno'yu Getiriyor !

İtalyan ekibi Roma, Real Madrid’in sağ beki Cicinho’nun ardından şimdi de Valencialı Asier Del Horno’nun transferini bitirmek üzere.

Chelsea’da olduğu gibi Valencia'da da bir türlü isteneni veremeyen ve teknik direktör Quiqe Sanchez Flores’in ilk 11’de görev verdiği isimler arasına giremeyen Del Horno, Emiliano Moretti’den formayı kapma umudunun çok az olduğunu da hesaba katarak takımdan ayrılma fikrine sıcak bakmaya başladı.

Bu ayın başında Athletic Bilbao’ya transferi gündeme gelen oyuncunun şu sıralar, Roma’ya transfer olmak üzere olduğu belirtildi. İspanyol ve İtalyan klüplerinin önemli transferlerinde rol oynayan ve özellikle Cicinho’nun transferinde büyük emeği geçen menajer Ernesto Bronzetti de bu haberi doğruladı.
    Fakat Bronzetti oyuncunun saha dışındaki tavırları ve kişiliğiyle ilgili de konuşmadan edemedi ve Roma'da başarılı olmak için bu huylarını bırakması gerektiğini söyledi. "Futbolu açısından herhangi bir endişem yok," diyen Bronzetti, "Ancak Roma’yı, Del Horno’nun karakterinin Roma’daki atmosfere ters düşebileceği yolunda da uyardım,” diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Bir Valencia taraftarı olarak Del Horno'nun takımdan ayrılışına inanılmaz üzülürüm.Flores'e bu konuda anlam verebilmek pek mümkün değil.Roma alırsa iyi transfer yapmış olur...

Default Palermo 0 - 2 Roma

Geçtiğimiz sezonu Serie A'da ikinci olarak kapatan ve sezon öncesinde İtalya Süper Kupası'nı kazanarak moral bulan AS Roma, ilk haftada Sicilya deplasmanında Palermo'yla karşılaştı. Roma, rakibini Philippe Mexés ve Alberto A quilani'nin ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yendi ve sezona galibiyetle başladı.

Yorum: Güzel başladı Roma, devamını getirebilirlerse beklenen çıkışı yapabilir ve bizi sevindirebilirler.

bir de danny szetela adli amerikan oyuncuyu transfer etti roma onu atlamissin...

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    bir de danny szetela adli amerikan oyuncuyu transfer etti roma onu atlamissin...
    Şu ana kadar öyle bir isme rastlamadım ama araştırıp eklerim

Mesaj Yetkileri