Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Ben yeni transferimiz Mbesuma'yı merak ediyorum. Gs maçında belki oynamaz. Basın mensuplarına nasıl bir oyuncu olduğu yönündeki soruya, ''Bekleyin ve görün" demişti.

Mbesuma da Bursaspor'da geldiği için çok mutlu olduğunu bildirdi. Bursa ve Bursaspor hakkında internet üzerinden bilgiler aldığını anlatan Mbesuma, ''Öncelikle çok ateşli taraftarlarının olduğunu öğrendim. Bu benim için avantaj. Transfer bitti, şimdi futbol zamanı. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim'' dedi.

Mbesuma, nasıl bir oyuncu olduğu yönündeki soruya, ''Bekleyin ve görün'' yanıtını verdi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Galatasaray maçımızın bilet fiyatları
    Turkcell Süper Ligin 2.haftasında evimizde oynayacağımız Galatasaray maçının bilet fiyatları belirlendi.
    Buna göre;
    VİP A-B : 150 YTL,
    KAPALI A-B-C :
    100 YTL,
    MARATON ve YENİ MARATON : 30 YTL,
    KAPALI KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 20 YTL,
    AÇIK KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 10 YTL,
    MİSAFİR TRİBÜNÜ: 10 YTL

Biletler, 17 Ağustos 2007 Cuma günü saat:10:00-17:30, 18 Ağustos 2007 Cumartesi günü Saat:10:00:17-30 saatleri arasında Stadyum gişelerinden satılacaktır.
    Misafir tribünü biletleri ise 19 Ağustos 2007 Pazar günü saat:10:00 da Stadyum gişelerinde satışa çıkacaktır.

Bursaspor.org

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ailesi ile problemleri vardı. Bülent Hocadan izin alıp ülkesine gitti baya. Sonrada karşılıklı olarak anlaştılar ve ayrıldı.
    peki Bursa bunun yerine birini aldı mı ya da almayı düşünüyor mu ?

Kabul edilemez`

"Kızıl, `Türkiye`yi tanıtacakmış diye yabancı oyuncular vatandaş yapılıyor. O zaman yabancı sayısı serbest bırakılsın` dedi. "

FRESİ`Yİ YAPMAYIZ

Başkan Levent Kızıl, yabancı oyuncuların 5 seneyi doldurmadan Türk Vatandaşı olmasına karşı olduğunu söyledi. Canı sıkılanın Türk Vatandaşı olmaya karar verdiğini belirten Kızıl, `Türkiye`yi tanıtacakmış diye oyuncular vatandaş yapılıyor. Ben kabul etmiyorum. Frasineanu`yu da yapmayız. O zaman yabancı sayısı serbest kalsın. Ben 5 seneyi doldurana da karşı değilim. Çünkü devlet bir yasa çıkarmış. Haluk Ulusoy`u da çok iyi tanıyorum. Bunu kabul etmez` diye konuştu.

Kaynak : Olay (ra)

Bu hafta Gençlerbirliği'ni yenersek zaten bundan sonraki haftalarda karşılaşacağımız takımları da yeneriz. Stadı öyle bir coşturalım ki Gençler bizleri izlerken futbolcularımız da sahada gerekeni yapsın. Haydi Bursa şov başlıyor.

YEŞİLE SAHİP ÇIKALIM SÜPER LİG ÇÖL KALMASIN

Aşağıdaki videoyu daha önce koymamıştım sanırım.

Bursa - GS Açılış Maçı Devre Arası Meşale Şov

Gs maçının tahmini 11'i

--------------------------------------Vega-----------------------------------------

Cihan -------- Ömer Erdoğan -------- Egemen -------- Volkan

------------------- Sumilikoski -------- Mustafa Sarp -----------------

Veli Acar -----------------------------------------------------------Sinan Kaloğlu

------------------- Herve Tum -------- D.G.Pancu --------------------

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Elinizde Cihan gibi bir sağbek varken, sırtınız yere gelmez..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    umarım bunu samimi söyledin. çünkü genelde gs taraftarı cihan hakkında pek olumlu düşünmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Sizde de Servet gibi bir kale varken hayatta gol yemezsiniz.

Arkadaşlar niye böyle mesajlar yazıyorsunuz lütfen ortamı germesenize....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gençleri yenip çıkışa geçerizz heralde,kalede omer var ama ???

Başkan bugünkü açıklamasında demişki Ben pek iddialı açıklamalarda bulunmam ancak bu hafta Gençlerbirliği`ni yeneceğiz. Hocamızda gol yollarında sıkıntı çektiğimiz başkana iletmiş ve Başkanda kimsenin alamadığı Zafer Biryolu'u aldık dedi. Bende bu pazar Gençlerbirliği'ni yeneceğimize inanıyorum. Hadi hayırlısı inş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bursanın fenerbahceden kiraladığı yabancı oyuncu noldu oynuyomu

2 hafta geçti hala oynamadı. Geçen hafta oyuna girebilirdi ama sakatlık yüzünden kaleci değişikliği oldu. Bu mecburi değişiklik olmasaydı geçen hafta ki Erciyes maçında oyuna girebilirdi. Şu ana kadar oynamadı. Bu hafta Gençlerbirliği maçında da pek şans bulacağını zannetmiyorum. Zafer Biryol'u oynatmazsa belki De Souza'yı tercih edebilir.

Quote Originally Posted by johnhartson
    İlk maç Ankaragücü maçında çekilen 2 Yeni Video'da benden. Kale arkası tehlikesi devam ediyor. Maraton tribününden çekim ve emeği geçen Bursasporluyuz.net ekibine teşekkürler. Kavurucu sıcağa rağmen Muhteşem şovlar... İzlemek için aşağıdakilere tıklayın.

Taraftar Şov 1 : "HERŞEY BURSA İÇİN"

Taraftar Şov 2 : Atkı şov!!! LAAAAaaaaa OOOOoooooo!!!! Kapalı kale arkası yıkılıyor !!!
    videolar çok güzelmiş paylaşım için teşekkürler.

Nesil
    2005
    Yer

ya aslında ben onu renault maçında izledim süper oynamıştı allah allah ne oldu acaba???

Reno maçında güzel oynayabilir ama Süper Lig maçlarında ne yapacak acaba. Ama sonuçta kumaşı, kalitesi belli. Uyum sorunu olacağını da zannetmiyorum. Belkide ilk resmi maçında bir patlama yapabilir. Ama forvet hattında çok oyuncumuz var. Forvet hattının rekabeti çok.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by greencrocodiles
    Reno maçında güzel oynayabilir ama Süper Lig maçlarında ne yapacak acaba. Ama sonuçta kumaşı, kalitesi belli. Uyum sorunu olacağını da zannetmiyorum. Belkide ilk resmi maçında bir patlama yapabilir. Ama forvet hattında çok oyuncumuz var. Forvet hattının rekabeti çok.
    haklısın habire forvet alıyorlar benc defansa adam alınması gerekir.ismail güldüren psikopatıyla olucak iş değil süper...

Bence de defans patlamazsa iyi. Egemen ve özellikle Ömer Aysan Barış eski performanslarını inş. çabuk yakalarlar. Egemen de hazırlık kampında sakatlıkla boğuştu. Aslında bu takım yeni biraz daha maç yaptıktan sonra taşlar yerine oturacak ve herşey çok daha güzel olacak inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

beyler forvetten konuşuyonuzda bu arada eser yağmur nolduu

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by bursa_mc
    beyler forvetten konuşuyonuzda bu arada eser yağmur nolduu
    yedekte oturup duruyor raşit hoca burak beceriksizinden vazgeçmediği sürecede yedek kalıcaktır...

Evet yaw yedekte oturup duruyor sanki Burak Akdiş için neden bu kadar ısrar ediyor Eser varken anlamadım. Ama ben bu sene için Eser'den çok umutluyum. Hocamızın şans vereceğinden eminim. Geçen sene olduğu gibi belli bir form grafiği yakalarsa takıma yine çok şeyler kazandıracağından eminim. Çünkü çok savaşçı ve yetenekli bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

serdar ı sattılar sınan ve eser bizim oldu ama hoca eseri oynatmıyo sınan da bi işe yaramıyoo,off off

Quote Originally Posted by bursa_mc
    serdar ı sattılar sınan ve eser bizim oldu ama hoca eseri oynatmıyo sınan da bi işe yaramıyoo,off off
    Buna karşılık Serdar Kurtuluş da BJK 'da işe yaramıyor. Sinan - Zafer Biryol ikilisi daha iyi olacak. Sinan daha çok asist yapmayı seviyor. Zafer Biryol'da gol atmayı. Orta saha ofansif olarak Fresi - Pancu - Sumilikoski bu isimler de gol ve gol yollarında etkili isimler. Solda Volkan Bekiroğlu Sağ tarafta Veli Acar çok etkili. Zafer Biryol'a yapılacak iyi ortalar da sonuç getirebilir. Baktığımızda takım çok kaliteli. İşte biraz daha zamana ihtiyamız var.

Şu kaliteli Takıma Bakın Yaw. İnş. çok canlar yakacaz..

KALECİLER

- -

DEFANS OYUNCULARI

- - - - - - -

ORTASAHA OYUNCULARI

- - - - - - - -

FORVET OYUNCULARI

- - - - -

Kadro kaliteli oyunculardan kurulu.

Son 3 sezondur ilk kez Bursaspor-BJK karşılaşması yapılacak. İçerde ve dışarda güzel maçlar olacak.

Neyse biz kendi işimize bakalım. Bugün Gençlerbirliği maçında stad yine full çakılı olacak. Ortalık herzamanki gibi yıkılacak. Bursasporuma başarılar.

-

Bursa Atatürk
    20.08.2006
    Saat:20:00

Aynen. Gençlerbirliği ile güzel bir başlangıç yapmak ve haftaya Çaykur'la devam etmek güzel olur. Haydi Bursasporum biz tribünde şovumuzu yapıyoruz. Sıra sizde...

Coşun Coşturun
    Türkiye`nin en ateşli taraftarına bu akşam yine büyük görev düşüyor...
    Ankaragücü ile oynanan sezonun ilk maçında küfürü lugatından silen ve yaptıkları muhteşem tezahüratlarla Türkiye`ye adeta ders veren Bursaspor taraftarı, Gençlerbirliği maçına da damgasını vurmalı. Yine küfürsüz, coşkulu tezahüratlarla şov yapmalı, sahadaki Timsahlar`a moral vermeli... 90 dakika bitiminde de kazanan Bursa olmalı...

Bitsin Bu Hasret

Yeşil beyazlılar Atatürk Stadı`nda saat 20.00`de başlayacak karşılaşmayı muhteşem taraftarının desteğiyle kazanmak istiyor.
    YÜKSEL YÖNETECEK
    Turkcell Süper Lig`de oynadığı ilk iki maçta Ankaragücü ile golsüz berabere kalıp, Kayseri`de Erciyes`e 2-1 yenilen Bursaspor`da kazanma günü... Yeşil beyazlılar, Gençlerbirliği`ni mağlup ederek, 3 puan hasretine son vermek istiyor. Atatürk Stadı`nda saat 20.00`de başlayacak karşılaşmayı Mersin Bölgesi hakemi Vedat Yüksel yönetecek. Yüksel`in yardımcıları, Özgür Çetiner ve İsmail Köse. Maçı 4. hakemi Hakan Özkan, gözlemcisi ise Kazım Erçakır
    GÖZLER ZAFER`DE
    Bursaspor`da sakatlıkları süren kaleci Yavuz Eraydın ve Ömer Aysan Barış`ın dışında eksik yok. Teknik Direktör Raşit Çetiner`in Fenerbahçe`den transfer edilen gol kralı Zafer Biryol`a bu maçta görev vermesi bekleniyor. Yeşil beyazlılar muhteşem taraftarının da desteğiyle başkent ekibini devirip iki maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Geçen hafta Fenerbahçe`ye 2-0 mağlup olan ve dün karayoluyla Bursa`ya gelen Gençlerbirliği`nde ise sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

kaynak:
    olaygazetesi.com.tr
    es

Hadi tahminleri alalım. Bence Bursaspor maçı 2-1 alacak.

Ben 1-0 olsun bizim olsun diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ewt. şu an formamı giydim atkımı aldım ewden çıkmak üzereyimm.galibiyete gidiyorumm.

ben ankara da oturuyodum babamın tayini dolayısıyla bursa ya taşındık şimdiden bursasporlu oldum her maçlarına gidiyorum ve hakkaten müthiş bir taraftarı var o teksas grubu muhteşem bn ankaradayken maça gittiğimde fenerbahce gelınce her taraf fenerli oluyordu sanki kendi sahasında oynuyormus gibi sadece kale arkasında bir grup ev sahibi taraftar oluyordu ama bursa çok farklı hangı takım gelse onun taraftarlarına yer kalmıyor bile gözükemeyecek kadar az taraftarları oluyor buna büyük takımlar da dahil ayrıca stad da genişketilmeli dışarıda o kadar çok adam bekliyor ki
    ayrıca tatilde olduğum için gençler maçına gidemeyeceğim neyse sağlık olsun ankaradayken tuttuğum takımla şimdiki takımım maç yapıyor iki takıma da başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya bursa tek maçtan yatırdı beni nası oynadı bursa arkadaşlar

Ben maçtaydım. G.Birliğinin neredeyse hiç ciddi bir pozisyonu yoktu. Bursaspor G.Birliği kalesi önünde çok gözükmesine ve gol yollarında birçok fırsat yakalamısına rağmen, bu fırsatları değerlendirmesini bir türlü beceremedi. Ben bu maç için Bursa galip gelir ya da beraberlik dedim. Benim kuponu da Trabzon maçı yatırdı. Bursaspor gol yollarında kilidi açamadı kısacası.

Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri