1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Orjinal Oyun Avantajları Nelerdir?

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

Exclamation Orjinal Oyun Avantajları Nelerdir?

Bence önemli bir konu olduğu için yeni konu açmayı uygun gördüm, daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi orjinal oyun (full versiyon) almayı düşünüyorum. Ancak vereceğim paranın karşılığını alabilecek miyim bilmiyorum?
    Biraz da aydınlanmak ve de hepinizin fikrini almak istiyorum.

Acaba orjinal oyunun en büyük artıları size göre nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Orjinal oyunun en büyük avantajı yardımcı programlara ihtiyacın olmadan direk Fm simgesine basınca oyuna başlayabilmendir.

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Orjinal oyunun en büyük avantajı yardımcı programlara ihtiyacın olmadan direk Fm simgesine basınca oyuna başlayabilmendir.
    peki bunun dışında dil seçeneğinin ayarlanması veya java isteği tarzı sorunlar karşımıza çıkabiliyor mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet yine dil seçeneklerini ayarlamak zorundasın ve java da olmak zorunda..
    (/s)

Quote Originally Posted by ZIP_ZIP View Post
    peki bunun dışında dil seçeneğinin ayarlanması veya java isteği tarzı sorunlar karşımıza çıkabiliyor mu?
    Bunun orjinal oyunla alakası malesef yok, unicode desteğinden kaynaklanıyor,

(Türkçe, Rusça, Japonca, Çince vb gibi dillerde kullanılan karakterler ile alakalı. Dünya üzerinde her karaktere atanan bir sayısal ifade.)

orjinal oyun alınca, yükledikten sonra fm ikonuna tıklar tıklamaz oyun çalışıyor, orjinal dataları sorunsuz yükleyip, sorunsuz oynuyabiliyorsun, Türkçe FM'de bir sorun olmuyor ve tabiki bununla birlikte Türkiye'de orjinal oyun alım satışı artıyor ve bu da ilerleyen zamanlarda bize pozitif bir artı kazandıracak mesela oyuna Türkçe dil eklenmesi gibi..

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

ben ciddi anlamda parama kıyıp orjinal oyun almak istiyorum ama bu kadar paraya değecek mi onu bilmiyorum. Ancak aklıma şöyle birşey takıldı. Eray'ın dediği gibi sitemizde yayınlanan bazı yamalrı veya resmi sitesinden olsun burdan olsun indirilen güncellemeleri (7.02, 7.03 vb) yüklediğimizde orjinal olmayan oyunlarda .rack dosyası isterken, orjinal oyunda istediğimiz yamayı yüklediğimizde sorunsuz çalışacak mı?

evet çalışır çünkü .rack oyunun bağzı kodlarını değiştirerek kopya korumasını kırmaktır oyun orjinal olunca koruma zaten geçircek seni gümrükten yasa dışı geçmeye gerek yok ama benim fikrimi sorarsan orjinal fm 2007 alma az bekle 2008 i alırsın

Nesil
    2006

1)Ülkene kaktıkda bulunursun. Oyunu satın alarak. Bu oyunu yapan herkesin emeğini ödemiş olursun. Vergi ile ülkenin katkılanmasını sağlayabilrisin.

2)Oyunu alarak ülkemizin FM başta olmak üzere oyunlara Türkçe dil eklenme ihtimalini artırabilirsin.

3)Oyuna soradan çıkan update'leri sorunsuz bir şekilde yükleyebilrisin. Korsan oyunda çıkan sorunlar ile karşılaşmadan rahat bir şekilde oynayabilirsin. Ayrıca online oynarken oyunda yavaş çalışmasını engelleyip gereksiz yere karşına çıkan hatalardan kurturulursun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bencede orjinal almakta fayda var ama çok pahalı bea

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Böyle bir faydası yok, çünkü korsan FM 2007 de artık programsız çalışıyor.Yani tıklayınca açılıyor...

Bence sen biraz daha bekleyip FM 2008 al.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

fm 2008 in cıkmasına az kaldı bence onu alırsın

bnce bosuna buna para verme bekle fm 2008 cıksın onu al daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bencede Fm 2008 i bekle
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Peki orjinal FM 2008'in tahmini fiyatı ne kadardır?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fm simgesine basınca pat diye acılsın istiyorsan orjinal dvd oyundan cekme cd yaptırırsın ben o şekilde kullanıyorum hiç bi sorun olmuyor. Orjinal de alsan dil seçeneklerini ayarlamaka zorundasın.

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

arkadaşlar dayanamadım ve sonunda cd'yi aldım. Oyunu yüklemeden önce zannedersem dil ayarlarını ve de gerekli olan javayı kurmam gerekiyor. Heralde bunların dışında yapmam gereken başka bir işlem yok.

Peki bana tavsiye edebileceğiniz en güncel yama hangisidir?

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Resmi yama olan 7.0.2'yi yüklemekle başlayabilirsin...

Ne kadara aldın oyunu?

para warsa orjinal oyun almak herzaman icin iyidir sirf bu yuzden bazi oyunlar turkiye gonderirmiyor

Mesaj Yetkileri