1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: King Update v1 YAYINDA !!! [2008 Güncellemesi]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Orjinal olmasına gerek yok. 7.0.2 nin üzerine kuracaksınız.

Ayrıca;

C:/Belgelerim/SI/db nin içine atıp oyun başlarken, King Update'yi seçceksin. Olmuyorsa;

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default onemli bu forumda paylasim sorunumu var////

Quote Originally Posted by THe MaNgLeR_ View Post
    Orjinal olmasına gerek yok. 7.0.2 nin üzerine kuracaksınız.

Ayrıca;

C:/Belgelerim/SI/db nin içine atıp oyun başlarken, King Update'yi seçceksin. Olmuyorsa;

Merhabalar......Her seyden once ellerinize kollariniza saglik.....eminimki guzel bir update olmustur fakat dikktimi ceken bir cok arkadasimizin yanayi kuramadigi ve yardim istedigi/////

Yamayi yapan arkadaslar size sesleniyorum bu soruna bir cozum varsa bunu siz biliyorsunuz ama hic ilgilenmiyorsunuz////
    herkez ayni seyleri soyluyor fakat yardin isteyen herkezde olmadigini belirtiyor////

TYum arkadaslarim adina yardimizi cok acil bekliyorum/////

Tesekkurler

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Quote Originally Posted by emreuste View Post
    Merhabalar......Her seyden once ellerinize kollariniza saglik.....eminimki guzel bir update olmustur fakat dikktimi ceken bir cok arkadasimizin yanayi kuramadigi ve yardim istedigi/////

Yamayi yapan arkadaslar size sesleniyorum bu soruna bir cozum varsa bunu siz biliyorsunuz ama hic ilgilenmiyorsunuz////
    herkez ayni seyleri soyluyor fakat yardin isteyen herkezde olmadigini belirtiyor////

TYum arkadaslarim adina yardimizi cok acil bekliyorum/////

Tesekkurler
    Bakın arkadaşlar bir kez daha anlatıorum;

İndirdiğiniz dosyayı C:/belgelerim/SI/FM 07/db nin içine atıyoruz ve oyun başlarken King Update'yi seçiyoruz. eğer olmazsa;

C:/Program Files/SI/Fm 07/data/db nin içine atın öyle deneyin. ama 2.dediğime gerek yok. ilkini yapmanız yeterli.

Quote Originally Posted by muratgs_735 View Post
    arkadaş haklı bunun haricinde türkiye süper ligde son şampiyon fenerbahçe ama galatasaray oalrak gösterio ve türkiye süper kupa maçı galatasaray ile beşiktaş arasında oynanıo fenerbahçe olması gerek...
    Updateyi çalıştıramadığın belli oluyor dostum. Updatede dediklerinin hiçbiri yok. Hepsi doğru olarak ayarlanmış durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default dosyada eksik

Quote Originally Posted by THe MaNgLeR_ View Post
    Bakın arkadaşlar bir kez daha anlatıorum;

İndirdiğiniz dosyayı C:/belgelerim/SI/FM 07/db nin içine atıyoruz ve oyun başlarken King Update'yi seçiyoruz. eğer olmazsa;

C:/Program Files/SI/Fm 07/data/db nin içine atın öyle deneyin. ama 2.dediğime gerek yok. ilkini yapmanız yeterli.

Updateyi çalıştıramadığın belli oluyor dostum. Updatede dediklerinin hiçbiri yok. Hepsi doğru olarak ayarlanmış durumda.
    merhabalar,,,,,

Rapid den birkac sefer dosyayi indirdim fakat zip den cikarirken tanimlanamayan arsiv sonu hatasi ve de////

`non_pl_hits_dat dosyasinda CRC hatasi veriyor.Dosya bozuk uyarisi veriyor////

Tahmin ediyorumki oyunu actigimizda update ti goremememin sebebi bu/////

Bu konuda bilgisi olan var ise yardimlarini bekliyorum//////

Cok acil hemen geri donenler icin simdiden cok tesekkur ederim/////

hala oyunu oynayamamak beni cildirt ti///////

Mesaj Yetkileri