Mac hakkinda yorum yapayim konu kapanmadan

Ilk basta böylesine zor bir deplasmandan 3 puanla döndügümüz icin cok mutluyum,gercekten bu mactan 3 puanla ayrilmak zorundaydik,ligde istikrarli olmak zorundaydik ve bunu basardik.

Galatasaray`in bu macta ben oyununu fazla begenmedim,ama mücadelesini cok begendim,her futbolcu kostu,pres yapti,mücadele etti,elinden geleni yapti.Bursasporlu futbolcularda buna karsilik verince cok zevkli bir mac izledik.Galatasaray`in sistemi henüz oturmadi,ama oturunca Galatasaray ne kadar favori oldugunu gösterecek.

Galatasaray`da ben bu macta en cok Song`u,Hakan Sükür`ü,Ümit Karan`i,Ayhan`i ve Mehmet Güven`i begendim.Gercekten cok iyi oynadilar,mücadele ettiler,takimi icin ellerinden geleni sonuna kadar yaptilar.En kötüler ise Servet,Sabri ve Arda`ydi ne yazikki.

Song tek basina defansi düzeltti,Bursaspor ataklarina defansta tek basina cevap verdi.Mehmet Güven orta sahada inanilmaz mücadele etti,Bursaspor`un göbekten geldigi pozisyonlarda cok iyi toplar kesti,oyuna cok iy toplar soktu.Hakan Sükür inanilmaz mücadele etti,savasti,hic yoktan gollük pozisyonlar buldu,defansa gelip top cikardigi oldu,takimini bazen ataga kaldirdi orta sahadan.Ümit Karan bugün cok calisti,cok iyi pozisyonlar buldu,attigi gol cok teknikti.Golcü iste böyle olmali dedirtti adeta! Böyle oyna her zaman Ümit Karan..!

Servet inanilmaz kötü oynadi,yani deli ettiler Servet`i.Cok kolay calimlar yiyordu,agirligini üzerinden atamamis,cok yavasti.Tek iyi müdahalesi vardi,o da maca damgasini vurdu! Orkun`un akilalmaz hatasini telafi etmesiydi.

Sabri cok kostu ama bos yere kostu,en cok top kaybeden kisiydi takimda.Cok bos ortalar acti.Gercekten kötüydü.Arda Turan ise ilk dakikalarda etkiliydi,Sabri`ye cok güzel bir pas verdi onun disinda birsey yapmadi,sahada yürüdü nitekim sonradan oyundan cikti.Arda Turan kendisini toparlamali biran evvel!

Takim su anda yapilanma asamasinda,ondan dolayi iyi futbol izleyemiyoruz,ama mücadeleci bir futbol izliyoruz.Bu iyiye isarettir!Galatasaray tam olarak hazir oldugu zaman hem mücadeleci hem iyi futbol ortaya koyacaktir ve ozaman gercek Galatasaray belli olacaktir..!