Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İki kişi aday Ogunsoto ve Higuain.Hayırlısı olsun..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Büyük ihtimal Higuain olacak.Çarşının resmi sitesinin forumundan bulduklarım.

http://www.riverplate.com/es/news/re...articleid=1366

Maratonda Sansal Buyuka Higuain in Carsamba gunu istanbula gelecegini buyuk olcude anlasma saglandigini soyledi.
    sinan engin higuen 3 adaydan biri dedi

Ben videolarını izledim iyi oyuncuya benziyo zaten kardeşinden az bi şey kaptıysa bize yeter şimdilik

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjkmete View Post
    Ben videolarını izledim iyi oyuncuya benziyo zaten kardeşinden az bi şey kaptıysa bize yeter şimdilik
    Bize geLecek oLan abisi.GeLsin bakaLım neLer yapıcak görücez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

3 aday var demişler. Higuain, Ogunsoto'yu biliyoruz ama acaba diğeri kim!?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cesar DeLgado oLmasın

Federico Higuain'in özellikleri FM'de Gonzalo'dan daha iyi hemen hemen. Gonzalo'nun da gerçekte nasıl oynadığını gördük. Federico daha iyi çıkar mı acep

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Cesar DeLgado oLmasın
    O Olympiakos'a gitmemişmiydi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Real Madrid 'deki Hİguain mi bjknin alacağı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    O Olympiakos'a gitmemişmiydi?
    aynen öyle

Higuain transferi süper olur
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Vay domdom ne zaman gitti Yunan takımına.Tüğ

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Beşiktaş'ın ilgilendiği Federico Higuain'ın çarşamba günü İstanbul'a gelmiş olacağı bildirildi.

Higuain Çarşamba'ya İstanbul'da

Beşiktaş'ın River Plate’in yıldızı Federico Higuain’la 1 milyon 650 bin Euro karşılığında anlaşmaya vardıüı iddia edilldi. 23 yaşındaki forvet oyuncusu için siyah-beyazlı kulübün genel sekreteri Kenan Öner ile menacer Sinan Engin'in bugün İspanya’ya gideceği öğrenildi.

Öte yandan Higuain’in Beşiktaş ile anlaştığı haberi, Arjantin’de de geniş yankı uyandırdı. Ülke basını, genç futbolcunun hafta içinde İstanbul’a gelip imzayı atacağını duyurdu. İşte bu haberler, River Plate’te de adeta bomba etkisi yarattı. River Plate Teknik Direktörü Passarella’nın “9 hücum oyuncum var. Higuain’i asla düşünmüyorum” sözlerine yanıt veren taraftarlar, internet sitelerindeki forumlarda, “Tamam, ama neden en iyi golcümüzü gönderiyoruz” tepkisini gösterdi.

Bu arada Higuain'ın transferine takım içinde en çok sevinen ismin Higuain'ın vatandaşı Delgado olduğu öğrenildi.

http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=387966 link burada. Golleride burdan izleyebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oh ne güzel oldu hayırlı olsun...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

PassereLLa kurt adamdır.FutboLcudan anLar.İhtiyacım yok diyorsa da bir biLdiği vardır.Eğer bu adamda potansiyeL oLsa.DünyaLar geLse aLamazdı zaten River ın eLinden.PassareLLa nın eLinden ne adamLar geLdi.O bu adamda ışık göremedi ise ben düşünmeye başLadım açıkcası

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim Ertuğrul hoca okeylediyse problem yoktur benim için.Bu arada taraftarlar arasında sevilen bir isimmiş demek.

Birde şunu belirtmek istiyorum.Yabancı takımlar hep genç yetenekleri alırlar Güney Amerika'dan bizde bizim kulüplerimiz neden almıyorlar böyle genç yıldızları deriz.Beşiktaş bunu yapmaya başladı.Çok güzel bir olay.Önce Bobo sonra da Higuain.Hayırlı olsun.

Quote Originally Posted by Hugo View Post

gol sevincleri olsun,tipi olsun,youtubeden izledigim kadariyla da oyun stili olsun hafiften del piero'u andiriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayırlı olsun Bjk ya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birkaç gündür Beşiktaşım beni çok yanıLtıyor.Umarım Higuain oLayında da yanıLırım.Beşiktaş iyi işLer yapsında yeter ki ben yanıLayım

Higuain'de sona doğru
    Beşiktaş'ta genel menajer Sinan Engin, prensip anlaşması yaptıkları Federico Higuain'in transferini bitirmek için İspanya'ya gitti. 23 yaşındaki Arjantinli golcünün hafta bitimine kadar İstanbul'da olması bekleniyor.

Gol yollarında çektiği sıkıntıyı gidermek için transfer arayışında bulunan Beşiktaş, River Plateli Federico Higuain'le prensipte anlaştı.

Genel menajer Sinan Engin, İspanya'ya giderek Arjantinli oyuncunun menajeriyle son kez görüşüp Higuain'e sözleşme imzalatması bekleniyor.

Real Madrid'de forma giyen Gonzalo Higuain'in ağabeyi olan 1.72 boyundaki Federico Higuain, River Plate'in altyapısından yetişti. 23 yaşındaki genç golcü, son 2 sezondur Arjantin Ligi takımlarından Nueva Chicago'da oynuyor.

Geçtiğmizi sezon 37 maçta 14 gol atan Higuain için kulübü River Plate'e 1 milyon 650 bin dolar ödeneceği öğrenildi. Genç golcünün bonservisinin yüzde 50'si River Plate'de, yüzde 50'si ise menajerinde bulunuyor.

ENGİN: HIGUAIN ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLERDE
    Genel manejer Sinan Engin, Higuain için, "Aradığımız özellikleri taşıyan bir futbolcu kadromuzda böyle bir oyuncunun eksikliğini hissediyorduk"dedi.

Higuain'in anlaşma sağlanması durumunda cuma gününe kadar Türkiye'de olması bekleniyor.

Ertuğrul Sağlam'ın da onay verdiği genç golcü topla çok süratli ve ceza alanı çevresinden attığı şutlarla dikkat çekiyor.

Higuain'in transferi gerçekleşmesi durumunda Ertuğrul Sağlam’ın Arjantinli golcüyü Bobo ile birlikte oynatacağı bu ikilinin arkasındada Delgado'yu görevlendireceği öğrenildi.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu transferde bir pürüz çıkmaz inşallah.Uzun zamandır söylediğimiz yetenekleri gençleri alma olayında öncülük yapıyoruz.Önce Bobo'yu aldık.Şimdide Higuain.Artık yabancı kulüpler böyle genç yetenekleri alırken bizim kulüp(ler) neden böyle gençler almıyor demeyeceğiz.İnşallah Hayırlı olur bize Higuain.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Fm profilinde, bizim Higuain kardeşinden daha iyi. Umarım bizden avrupa'ya gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Önce bize bir gelsin oynasın şampiyonluklar yaşamamıza yardım etsin.Ondan sora gider Avrupa'ya.Acelesi yok (:

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu transferde bir pürüz çıkmaz inşallah.Uzun zamandır söylediğimiz yetenekleri gençleri alma olayında öncülük yapıyoruz.Önce Bobo'yu aldık.Şimdide Higuain.Artık yabancı kulüpler böyle genç yetenekleri alırken bizim kulüp(ler) neden böyle gençler almıyor demeyeceğiz.İnşallah Hayırlı olur bize Higuain.
    Söylediğine katılmıyorum.

Milan Alexandre Pato'yu, Real Madrid Drenthe'yi, Higuain'i, Marcelo'yu, Gago'yu, Man Utd Nani'yi, Anderson'u, Man City Elano'yu, Chelsea Alex'i alırken bizim kulüplerimiz neden bu oyuncuları veya onların kalitesindeki diğer genç yıldız adaylarını almıyorlar diyorduk.

Bobo ve Higuain'in Avrupa'da talibi olsa, emin ol Beşiktaş alamazdı.

Marifet yukarıda saydığım isimleri transfer etmek, bunu da hiçbir Türk kulübü başaramıyor, uzun bir süre de başaramayacak gibi görünüyor.

Bir tek Galatasaray son dönemlerde başardı denilebilir Ribery transferiyle, bir de Fenerbahçe Edu ve Lugano transferiyle, Trabzonspor Stepanov transferiyle başardı denilebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bir tek Galatasaray son dönemlerde başardı denilebilir Ribery transferiyle, bir de Fenerbahçe Edu ve Lugano transferiyle, Trabzonspor Stepanov transferiyle başardı denilebilir.
    Stepanov ve Ribery tamam da Edu ve Lugano genç mi?Hadi gençliğini geçtik avrupa takımlarından kaptığınız çok kaliteli oyuncular mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Söylediğine katılmıyorum.

Milan Alexandre Pato'yu, Real Madrid Drenthe'yi, Higuain'i, Marcelo'yu, Gago'yu, Man Utd Nani'yi, Anderson'u, Man City Elano'yu, Chelsea Alex'i alırken bizim kulüplerimiz neden bu oyuncuları veya onların kalitesindeki diğer genç yıldız adaylarını almıyorlar diyorduk.

Bobo ve Higuain'in Avrupa'da talibi olsa, emin ol Beşiktaş alamazdı.

Marifet yukarıda saydığım isimleri transfer etmek, bunu da hiçbir Türk kulübü başaramıyor, uzun bir süre de başaramayacak gibi görünüyor.

O tür oyuncuların hiç biri gelmez zaten. Adam Real Madrid'den vazgeçip, bizim burada oynamaz. Ayrıca Edu ve Lugano genç olsa tamam derdimde hiç biri genç değil ki!

Stepanov ve Ribery tamam da Edu ve Lugano genç mi?Hadi gençliğini geçtik avrupa takımlarından kaptığınız çok kaliteli oyuncular mı?
    O tür oyuncuların hiç biri gelmez zaten. Adam Real Madrid'den vazgeçip, bizim burada oynamaz. Ayrıca Edu ve Lugano genç olsa tamam derdimde hiç biri genç değil ki!
    Edu ile Lugano 25-26 yaşlarındaydı, ne genç sayılırlar ne de yaşlı...

Edu Milan'ın elinden, Lugano Real Madrid'in elinden kapıldı. Bu iki büyük kulübün elinden kapıldığına göre kaliteli futbolculardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Edu ile Lugano 25-26 yaşlarındaydı, ne genç sayılırlar ne de yaşlı...

Edu Milan'ın elinden, Lugano Real Madrid'in elinden kapıldı. Bu iki büyük kulübün elinden kapıldığına göre kaliteli futbolculardır.
    Sen de buna inandın.Edu ve Lugano'nun bu dediğin takımlarda oynaması çok ama çok zor.O kulüplerin de bu oyuncularla ilgilendiğini sanmıyorum.İlgilenseler Fenerbahçe'ye kalmazdı zaten bu adamlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kim ne derse desin şu an için Higuain kapalı kutu inşallah içinden bobo gibi kaliteli bi oyuncu çıkarda yüzümüzü güldürür
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Sen de buna inandın.Edu ve Lugano'nun bu dediğin takımlarda oynaması çok ama çok zor.O kulüplerin de bu oyuncularla ilgilendiğini sanmıyorum.İlgilenseler Fenerbahçe'ye kalmazdı zaten bu adamlar...
    http://esportes.terra.com.br/futebol...EI2030,00.html

Lugano'nun R.Madrid tarafından istendiğinin belgesi, buyur bakalım...

Ben iddialarımı bir yerlerimden uydurmuyorum, belgelere dayanarak söylüyorum.

Haberi kabaca çevirmek gerekirse:

Woodgate'in sakatlığından dolayı Sao Paulo'da forma giyen Lugano'yu Real Madrid transfer etmek istemiş. Luxemburgo'nun isteği üzerine Lugano için temaslar kurulmuş, ancak Sao Paulo'nun Lugano için istediği 25 milyon Doları çok bulan Real Madrid bu transferden vazgeçmiş.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

http://esportes.terra.com.br/futebol...EI2030,00.html

Lugano'nun R.Madrid tarafından istendiğinin belgesi, buyur bakalım...

Ben iddialarımı bir yerlerimden uydurmuyorum, belgelere dayanarak söylüyorum.

Haberi kabaca çevirmek gerekirse:

Woodgate'in sakatlığından dolayı Sao Paulo'da forma giyen Lugano'yu Real Madrid transfer etmek istemiş. Luxemburgo'nun isteği üzerine Lugano için temaslar kurulmuş, ancak Sao Paulo'nun Lugano için istediği 25 milyon Doları çok bulan Real Madrid bu transferden vazgeçmiş.

Umarım açıklayıcı olmuştur.
    Lugano 25m dolarmış.Pehh.Garanti kolpa haber.25m dolar ise Fenerbahçe nasıl bu kadar ucuza aldı?

25 milyon Dolar demedim, yazdığımı iyi okumanı tavsiye ederim.

Lugano'yu almak isteyen Real Madrid Sao Paulo'ya Lugano'nun fiyatını sormuş ve Lugano için Sao Paulo 25 milyon Dolar talep etmiş. Yani Sao Paulo'nun talep ettiği fiyat bu...

Fenerbahçe ucuza almadı, 7.5 milyon Euro ödedi Lugano'nun bonservisi için, yani bu da yaklaşık 10 milyon Dolar ediyor.

Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri