arkadaslar alves olmaz bi başkası olur merak etmeyin iyi bir isim gelecektir..
ayrıca silva kapalı kutu yani simdiden iyi yada kötü demek yanlş olur..
arkadaslar alves olmaz bi başkası olur merak etmeyin iyi bir isim gelecektir..
ayrıca silva kapalı kutu yani simdiden iyi yada kötü demek yanlş olur..
ne yazıkki hala ne demek istedigimi anlamadıgını görüyorum...
işin maddiyatından bahsediyorum..koneyide alabiliyoduk ama kone kendi istemedi...maddi olarak karşılayabiliyoruz..yani yönetim alabilecegi oyuncularla ilgileniyor..
bu seferde anlamadıysan sana başka sözüm yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca alvesi kesin alacak demedim...basına lanse ettigine göre alabilecek durumdadır dedim...yüzde yüz alamayacak olsa ilgilenmezdi dedim..
anladınmı ??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bizim güvenimiz kalbimizdeki Gs aşkının büyüklügünden gelir..![]()
herkes sevdiklerine güvenir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beni savundugun için teşekkürler...yönetimin transfer listesi ztn kaliteyi gösteriyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler Göktuğ...Gs gibi bir camiadan bahsediyorz..öyle yada böyle buraya gelen ve gelecek oyuncular belli standartta oyunculardır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
EmperoR ben dedimki...yönetim alabilecegi oyuncuyla ilgilenir..yani alma kapasitesi olan oyuncuyla ilgilenir..bu kesin alır demek degil..alabilir demek..ve tekrarlıyorum yönetime güvenmeliyiz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yönetim olarak bakmıyorumbunu anlaman için Gs li olman gerekir
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler Punter..çok iyi açıkladınbu kadar çalışma emek var bunun sonucunda elbet iyi bir isim var...
Kusura bakma ama, istediğini diyebilir bence. Ben de Erdem'in arkasındayım. Erdem'in dediklerine aynen katılıyorum. Siz Galatasaray'ın iyi bir oyuncu alamayacağını düşününce olumsuz düşünce oluyor da, Erdem iyi bir oyuncunun geleceğini düşününce poliyannacılık mı oluyor. Lütfen saçmalamayalım beyler.