1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    arkadaşım durmadan iyi biri gelicek demene gerek yok.herkes burada görüşlerini belirtiyor.ve çoğu insan artık iyi birinin alınamayacağını anladı.anlamıyorum sizin bu kadar güvenmenize neden olan şey nedir?ben hiç güvenemiyorum nedense
    herkes burda goruslerini belirtiyo diyosun sonra da ikidebir bole demene gerek yok diyosun herkes kendi dogrusunu konusuyo seni n rahatsiz olmana gerek yok

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    herkes burda goruslerini belirtiyo diyosun sonra da ikidebir bole demene gerek yok diyosun herkes kendi dogrusunu konusuyo seni n rahatsiz olmana gerek yok
    her onun onaylamadığı mesajın altına merak etmeyin iyi birisi gelicek diyen o.benim ilk uyarışım.ayrıca burda seni rahatsız eden konu ne?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    her onun onaylamadığı mesajın altına merak etmeyin iyi birisi gelicek diyen o.benim ilk uyarışım.ayrıca burda seni rahatsız eden konu ne?
    Kusura bakma ama, istediğini diyebilir bence. Ben de Erdem'in arkasındayım. Erdem'in dediklerine aynen katılıyorum. Siz Galatasaray'ın iyi bir oyuncu alamayacağını düşününce olumsuz düşünce oluyor da, Erdem iyi bir oyuncunun geleceğini düşününce poliyannacılık mı oluyor. Lütfen saçmalamayalım beyler.

Mesaj Yetkileri