Hamburg 2/2 yaptı ama şanslıydı iki maçtada futbol adına yaptıkları bişey yok.Bu sene Schalke-Bayern yarışı olur.Umarım Schalke yine son haftalarda kaybetmez.Buna kimsenin yüreği dayanmaz heralde yazık o taraftara..
Hamburg 2/2 yaptı ama şanslıydı iki maçtada futbol adına yaptıkları bişey yok.Bu sene Schalke-Bayern yarışı olur.Umarım Schalke yine son haftalarda kaybetmez.Buna kimsenin yüreği dayanmaz heralde yazık o taraftara..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu sene Bundesliga'da "şampiyon belli 2. kim?" sözü yaşanıyorŞampiyon Bayern Münih olur bu haftaki 4-0'lık Werder galibiyetide bunu kanıtladı
2. ise büyük ihtimalle Schalke-Stuttgart-Hamburg üçlüsünden biri olur
![]()
I'm back...
Bence Bremen toparlanır en az ilk 3.Hamburg'dan bişey olmaz skorlar sizi yanıltmasın haftaya başlar bocalama dönemi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Stuttgart bu sene eskisi gibi 5.-7.gibi bi yerde bitirir..Bayern açık ara şampiyon olur bence evinde zoe kaybeder bayern..
Benim takım süper 4-0![]()
Bochum Bundesliga'da haftanın açılış maçında Hamburg'u 2-1 yendi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
leverkusen 1-0 karlsruhe dk.21
Leverkusen 3 yaptı 3-0.
Stuttgart 1-0 önde..
Bremen maçı hala 0-0 çak bi tane be Bremen..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bochum'un 2-1 kazandığı maçta Hamburg'un golü penaltıdan Rafael Van der Vaart'tan geldi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bielefeld attı!Hertha karşısında 1-0 öne geçtiler DK.55..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bremen 69'da Hernik ile golü buldu.Sonunda geldi galibiyet zor bi deplasmandı..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maçlar kaç kaç bitti acaba ?![]()
Bayern çok güçlü süper gidiyorlar... Bu arada forvetler sakatlandı bu hafta HSV deplasmanı var...
Ne yazik ki su ana kadar hic bir macini izleyemedim Bayernin....Izleyenlerden ogrendigim kadariyla harika bir futbol oynuyorlarmis...Bu sezon Bundesliga'da onlerini kimse kesemeyecek gibi....UEFA Kupasi icinse,favori olmalari br baski kurar...Bu durumda basarisizlik ihtimali olusabilir....(2006 Dunya Kupasi-Brezilya gibi....)
bayern gerçekten güzel oynadı, Hamit'te çaktı yine golünü..
Ribery çok güzel oynadı Hamit golden önce 1 pozisyondan yararlanamadı epey net bir pozisyondu.
Hamit güzel attı çalımladı ve sol ayakla vurdu
hamit in golü gerçekten çok güzeldi
bu arada ribery i çok beğendim eskiden abartıyorlar genç biraz yetenekli kanat oyuncusu olur diyordum beni yanılttı bu formunu sürdürürse harika bir futbolcu olur
Dortmund evinde Cottbus'a acımadı 3-0.. ilk galibiyetini aldı..
Bayern bu hafta maç yaptımı yahu?
Yoksa siz geçen haftaki maçtan mı bahsediyorsunuz?
So what?
Saike
Bremen geliyor Bremen!!Daha ölmedik buradayız Anti-Bayern!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Halil Altıntop bugün oyuna sonradan girdi 86.dk'da beraberliği sağladı.
Altıntop kardeşler bu hafta gol attılar... Yalnız ben Halil in yedek kalmasına üzelüyorum soldaki Lökenkrands dan çok daha iyi oyuncu bence... Asamoah da çok mücadeleci v taktikteki yeri gerçek mevkisi olduğu için sahada...
Hamit'in golü çok güzeldi..
Ribery harika zaten.
Hamburg golcü sıkıntısını aşsa onlar da iyi olacaklar.
Ribery böyle giderse bundesliga fatihi olur![]()
Gelen takım Bremen..Şu Bayern'den evinde 4 yiyen değil mi o Berk![]()
Altıntop kardeşler golleri 86.dk da buldu ikiside![]()