Ankaragücü lige çok iyi başladı.Bence GS zorlamassa kazanamaz.
Ankaragücü lige çok iyi başladı.Bence GS zorlamassa kazanamaz.
FM Gazetesi
Fazla uzatmanın alemi yok arkadaşlar. Konunun dışına çıkmayalım fazla.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
beşiktaş zürich maçı sırasında bobo'nun bitiricilik yeteneklerini sorgulayıp konuyu hedefinden saptıran sen değilmisin.
Arkadaşlar, fazla uzatmanın alemi yok diye uyarı mesajı yazmıştım. Şimdi durmadan sen onu yazdın sen bunu yazdın, sen böyle dedin diye burayı doldurursak konu başlığından çok uzaklara taşınmış olacak. Maçla ilgili tartışmalara(çok abartmamak kaydıyla) zaten izin veriyoruz. Fakat böyle konuyla anlamsız tartışmaları burada yapmamalısınız...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Ya Galatasarayı gerçekten seviyorum Şampiyon olmasını istediğim takım Cimbomdur (Bursanın bu sene ve en az bir 2-3 sene olamayacağına göre).Ama son iki maçında Cimbomun karşısında bir görüntü çizmek gibi bir durumum söz konusu olucak.Bursasporu geçti bakalım kardeş takım Ankaragücü geçebilecek mi?
Birde bazı yorumları çok saçma buluyorum Ankaragücü çok sağlam kurdu belki ama oynadığı takımlara baktığımız zaman Ankaraspor ve Denizlispor Denizlispor geçen sene düşmekten son hafta kurtuldu ve bu sene akıbetleri pek farklı olmayacak hatta düşebilirler.Ankaraspor bir nebze ama onlarda bu sene pek iyi değil 2de 0 la oynuyorlar.Zaten ligde 4 Ankara takımı fazla Melih Gökçek su sıkıntısından dolayı pek fazla yardım edemiyor heralde.
Ama inşallah hep böle devam eder BURSANKARAGÜCÜ Cimbom maçını da kazanır...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Galatasaray kazanır...
1ileri istediği diye 1ileri ölmez.
luce
seriye devam edeceğiz inşallah..
Hamza abi yine sahnede..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Berabere veya Gs kazanır..
Ankaragücü kazanır..
Galatasaray'ın kazanacağına inanıyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Eksiğimiz de olsa rahat alırız.
o ne öyle yaaa gerçekçi olun tamam bende beşiktaşlıyım ama fener kaybeder galatasaray kaybeder demiorum sırf uyuzluk zıtlık olsun diye
galatasaray kazanır![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Galatasaray zorlanır.Ama tabii ki öncelik Galatasaray'da 1/0 çifte şans.Ama sürpriz ihtimalini unutmamak gerek.Burayı da bay tahmine çevirdim kusura bakmayın
Ankaragucu 2/2 yaptı ama cok zorLandı heLe denizLi macında son anda kurtuLdu
qs lıncoLn v lınderothLu kadroyLa ıLk hafta cok quzeL oynamıstı yıne o kadroyLa cıkarsak raat aLırız
Galatasaray 2-1 veya 2-0 kazanır.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Sessiz sedasız maçta güLen kimse oLmaz bence.Berabere biter.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
galatasaray bursa maçında oynadığı gibi oynarsa galip gelmesi zor olur ankaragücü 1 puan alabilir
Zor maç olcak.Ama alırız heralde.
Medyaya Ragmen kazanırız...3-1
Artık seri yakaladık..
medyada ne yokki
her dakika Gs ile ilgili olumsuz gerçek dışı haberler çıkarıyorlar..dolayısıyla bu futbolcuların moralini bozuyor..konsatrasyonunu etkiliyor...Emurafu sanırım bunu demek istedi
eger örnek istersen :
-ümit karan ın fb ye gidecegi yönünde çıkan haberler..bikaç gün önce DHA ya yaptıgı röportajı dinledim..Ben Gs liyim hiçbiryere gitmiyorum dedi..
-Lincoln ün müzmin sakat oldugu yönünde haberler var...
-kallinin parasını alamadıgı vs vs vs
-forvet konusunda Gs nin bi türlü trasnfer yapamadıgı falan...
-tekke fb ye giderse fb gs ye çalım attı diye transfer haberleri çıkarsa şaşırma
basın yanlı ve gerçek dışı haber yapmaktan vazgeçmedikçe...daha çok çıkar böyle haberler
Medya hakkımızda ne kadar olumsuz haberler yazdı...Sen iyisi GS alanına bak orda punter ve benim yazılarıma bak..Zaten haberleri yapan basın toplantısına alınmıyor...Kulübe sokulmayacak..
Buyur buraya bak Sanırım Adın hayrettin idi
http://forum.turksportal.net/vb/show...48593&page=162
2422,2423 mesajları oku...
Biz bıktık artık İyi giden herseye medya çomak sokuyor.
Kalli ; Yapılan haber ile alay etti. Toplanacak bavulum yok ben buraya spor çantası ile geldim falan dedi. Özel hayatına müdahale edilmesi halinde tepkisinin farklı olacağını söyledi. Bu haberi yapan medya kuruluşuna kulübün tavır alacağını söyledi.
Kalli'yi çok sinirlendirmişler, bu basın ile ilişkilerimi gözden geçirecem diyor