Ödül Sistemi Heyecan Verici. Ama Bu Ödül Alan Futbolcuların Degerleri Yükselse Güzel Olur. Yada Bir Maçta Çok Can Alıcı Bir Noktada Gol Atan Oyuncunun Degeri Artsa.
Ödül Sistemi Heyecan Verici. Ama Bu Ödül Alan Futbolcuların Degerleri Yükselse Güzel Olur. Yada Bir Maçta Çok Can Alıcı Bir Noktada Gol Atan Oyuncunun Degeri Artsa.
türkçe olayı imkansız gibi görünüyor arkadaşlar...geçen sene sigamesle yapılan yazışmalar pek olumlu geçmedi.adamlar orjinal satamadığımız ülkenin dilini niye koyalım havasındalar...haksız da sayılmazlar...toplasan 100 tane orjinal satılmamıştır ülkede...
skini takmayın kafanıza...yeni skinler çıkıyor anında zaten...
daha önce yazıldımı bilmiyorum ama fm2008'de olmasını istediğim şey, oyunculara kendilerine yeni kulüp bulmalarını söyleyebilmemiz. öteki türlü transfer listesine koyduğumuz birini satılamıyor olması hem futbolcu için hem de benim (menajer) için pek iyi olmuyor![]()
abi ekran grntülerine baktımda süper bi oyun yapmışlar.gene avrupada en çoks atan oyun bu olcak galiba![]()
ya fm 2008 in en kötü yanı galiba resimlerin gerçek resim olmayışı aynı fifalardaki gibi kendileri yapıyolar galiba oda bozmuş bence tek kötü yanı o
İnşallah her zamanki gibi kurulumda sorun yaşamayız türkçe yamada oyunla birlikte çıkarsa süper olur
Oyuna her seferinde bir şeyler katıyorlar.Hll olsun hepsine umarım daha iyi iş çıkartırlar ve kitleleri yine bu oyunu almaya mahkum ederler
merakla bekliyoruz
İnternette gezerken bu videoyu buldum.>> http://www.youtube.com/watch?v=QTatYXbStEA
Acaba bu mu?![]()
arkadaşlar,bana,football,manager,2007yi,yollıyabil cek,olan,varmı,format,atarken,silindi,kardeşim,hab ersiz,silmiş,birde,fm08,çok,süper,tüm,özellikleriy le
[email protected]
msn-adresimm
ben o kadar da bı fark beklemıordum oyle de olmus hemen hemne ıste
Heyecanla bekliyorum haziran ayından beri bu haberi bekledim en sonunda çıktı valla yılbaşını dört gözle bekliyorum yeni özellikler çok süper ama en kötüsüde beklemek daha 4 ay var yaaaaa![]()
umarımm yıne kurulumda bı hata olmazzz kurana kadar oyundan soguyacazz valll bıde eklenen yenılıkler oyuna iii bi şekilde oynanabılırlık katabılrr..
![]()
abi ben bu transfer market olayını anlamadım nasıl oluyo o biri anlatabilir mi lütfen ???
![]()
Bence güzel olacak. Ama onun dışında bir özelliğin daha eklenmesini isterim... Bunu editörlere de yazdım ama olur mu olmaz mı bilmiyorum?
Bildiğiniz gibi dünya üzerinde birçok teknik adam ekibiyle takımını yönetiyor ve bir takımdan bir takıma transfer olurken ekibiyle transfer oluyor! Daum'un yanında Koch, Zico'nun yanında Sant'anna vb. gibi. Oyunda da böyle bir özellik olsa... İyi antrenörleri ekibinize alsanız ve verdiğiniz görevlerle, başka takıma gittiğinde de geçerli olsa... Bence çok güzel olur...
maç primleri güzel ama bence sene başında şampiyonluk primi falan da eklense iyi olur.. bi de antrenmanlarda eski sistemle fm2007 deki sistem birleştirilirse iyi bir sonuç elde edilebilir..
bide şimdi aklıma geldi.. arada sırada basın toplantısı düzenlemek olsa.. ne bileyim medya soru sorsa bizde onları cevaplasak.. bide en çok istediğim şey maçlardan önce futbolcularla özel olarak konuşabilmek.. ya da oyuna sokmadan önce son talimatları vermek.. Örneğin; "bu kalan 30 dk da senden sürekli koşmanı istiyorum.. orta sahadaki boşluğu kapat ve rahat pas yapmalarını engelle.." gibi.. yada bir oyuncumuzu antrenmanlarda yedek takımda oynatıp maça yedek başlatıp hırslandırmak.. sonra da ikinci yarı oyuna sokup coşturmak..
bide aklıma şey geldi; mesela tigana henry nin td siyken ağır işleri ona yaptırırmış topları ona taşıttırırmış.. bugün henrynin ne olduğu ortada..
bide fm serilerindeki en önemli eksik pazarlık aşamaları.. yani sen bir futbolcunun fiyatını ne kadar uğraşırsan uğraş fazla düşüremiyorsun.. nasıl gs lincolnün fiyatını 8den 5 e indirdi.. öyle birşey oyunda pek mümkün değil maalesef.. ya da futbolcu sözleşme önerdiğinizde kabuletmiyorsa ikna turlarına çıkmak.. ayağına kadar gitmek.. olmadı getirip istanbul u gezdirmek..sponsorlarla olan ilişkilerinde bizim kontrolümüze verilmesi lazım.. yani mesela stadın panolarında hangi reklamlar olacağı falan.. ama gerçekteki firmalar olmalı.. ya da bizim gerçekteki firmaları ekleyebilmemiz için SI nin açık kapı bırakması gerekli!!!.. yine bilet ve kombine fiyatlarını ayarlamayı çok isterdim.. bide kombine satışlarının sadece hasılat bakımından değil kaç tane satıldığı bakımından da yazması lazım finans bölümünde..
birsürü fikirlerim var eklenebilecek ama şimdi aklıma gelmiyor.. yani yok calendar mış yok saha boyutuymuş diye uğraşcaklarına biraz da bunlarla ilgilenseler süper bir oyun olur.. sizce de doğru değilmi bu yazdıklarım..
3D maç motoruna ise karşıyım.. milyonlarca düşük kapasiteli PC sahibi oynuyor bu oyunu.. şimdi ekleseler 3D yi ne olur o kullanıcıların hali?? en az 5 sene daha beklemeleri lazım.. Facegen teknolojisimidir nedir hiç beğenmedim.. aklıma gelmişken regen players ları çocuk yaşta oynayanları izleyerek belirleseler iyi olur.. mesela muhammet demirci..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aklıma geldi yine.. başkanla toplantı yapabilsek falan..
sonra Galatasarayın 150 milyon dolar borcu var.. ama bu oyuna yansımıyor.. 40 miilyon $ bütçeyle başlıyoruz.. borçların vadesi falan olsa.. ipotek ya da haciz gibi faktörler eklense..
oyuncunun alıp başını gitmesi eklense.. ortega, ribery de olduğu gibi vs...
antrenmanları da bizim izlememiz antrenmanda bulunmamız lazım.. ya da
uzakdoğuya turneler düzenlense real madridin man utd nin yaptığı gibi..
bide oyuna şike olayı eklense mükemmel olur.. yani düşünsenize juventusun düşürüldüğünü.. ya da doping falan eklense..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya da bir oyuncu transfer etmek istediğimizde sponsor arayışlarına başlamamız.. hatta oyuna basketbol voleybol şubeleri eklensin.. bu şubelere belli bir bütçe ayırabilsek.. en azından başarıları falan gözüksün(yok daha neler)..forma göğüs reklamını satma imkanımız olsa.. ama gerçekteki firmalar eklensin.. (vodafone siemens bwin vs.) forma üreten sponsorumuzu seçebilsek.. (adidas nike umbro vs.).. özel yaşantımız olsa.. oyuna ölüm eklense.. futbolcu ölümleri.. kulüp satılsa.. 2. takım satın alabilme imkanımız olsa..
gerçekteki gibi riva seyrantepe gibi gayrimenkullerimiz olsa.. biz buraya projeler yapabilsek..
bi de bir saçmalık var.. ben gs nin stadını 120.000 kişilik yapmıştım mecidiyeköyde.. yani en fazla 40.000 kişilik olabilir.. bunun yerine yönetimler yeni fikirler üretse.. seyrantepe projesi gibi..
yayın haklarını satma imkanımız olsa.. real madrid 7 yıllık haklarını 1.2 milyar dolar a sattı geçen sene..
lig cezaları olsa saha kapama seyircisiz oynama.. para cezası.. oyuncular hakeme itiraz etse.. hakem penaltı kararı veriyor.. futbolcular kuzu gibi maşşallah..
Sizce de bu fikirler oyunu mükemmel ötesi yapmazmı..??
kardeş iyimisin dünyadan GSARAY a dünyadan GSARAYA alooo...![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
FM 2007 Forumundaki sabit başlılardan birine baksaydın şu uyarıyı görebilirdin:
Bilmem anlatabildim mi?Football Manager 2007 resmi çıkış tarihi 20 Ekim 2006'dır.
Oyunun bir takım internet sitelerinde ve paylaşım alanlarında illegal olarak yayınlandığı ihbarı resmi siteden yapılmıştır.
Turksportal'da illegal hiç bir materyal bulunamaz ve tekrar hatırlatmak isteriz.
Kurallarımız gereği illegal paylaşımları destekleyen, paylaşan kişiler sorgusuz uyarılacak ve devamı halinde turksportal ile ilişkisi kesilecektir.
# A1 - C.rack ve muhteviyatı (program vb.) ile ilgili bilgi alınamaz ve/veya bilgi verilemez
Illegal dağıtım yapan şahıs, internet sitesi, dosya sunucularını vieri{at}turksportal.net veya piracy[at]sigames.com adreslerine bildiriniz.
İyide ben bu kadar yanlış bir açıklama daha duymadım.Kardeşim türkiyede oyunun pazarlamasını kim yapıyorsa son derece başarısız.Aral vakti zamanında orjinal fifaları süper pazarlamıştı oyunun fiyatını 30 40 lira arasında tutup baya bi satmışlardı.Ama aynı uygulamayı ben bu oyunda göremedim.Şimdi baktığım iki alışveriş sitesindede oyunun orjinalini bulamadım.Hem pazara önem vemeyip hemde oyunun orjinali satmayı nasıl beklersiniz?
Oyunun satış ağını yaygınlaştırıp türkçe dilinide eklerlerse oyun baya satar diye düşünüyorum.kabaca bir hesap yaparsak 70 milyon nüfüs 30 milyonu 30 yaş altı 10 milyon pc kullanıcısı desek 10 milyondan sadece 500 bin bile oyunu alsa süper bir rakamdır.Böyle bir pazara nasıl önem vermeden böyle açıklamalar yapıyorlar anlamıyorum.
Taktİr Ettİm Aferİn
Evet yahu su tepkiden daha iyi bitepki olamaz heralde.. sacmalamada sinir tanimamak boyle birsey olsa gerek.Oyunun formatini falan bastan asagiya degistirmis..
Ama bence yelken takimlarini da koysunlar herhafta fb liler gelip bizim yelkenlilerin iplerini kessinler diger haftada biz keselim..Bunlar da gercekcilik katar.. Ama yelkenlerin kodlari da dogru yazsin..Turksportal arastirmacilari da manyak olsun arastirirken..
Ha bide oyuncularin ayakkabi numaralari ile historylerinde yeralmak uzere cocuk yasta gecirdikleri kizamik, su cicegi ve bilumum hastaliklar da eklensin!
Oha artik!
ewet eklenebilir...
şaka bi yana yazdıklarımı gözden geçireceğim..
S.O.B.Y = Saçma Olan Bişey Yok
şampiyonluk primleri demişim.. S.O.B.Y
Antrenman sisteminden bahsetmişim S.O.B.Y
basın toplantısı demişim S.O.B.Y
maçlardan önce futbolcularla özel olarak konuşmak.. ya da oyuna sokmadan önce son talimatları vermek.. S.O.B.Y
transferlerde pazarlık aşamaları demişim S.O.B.Y
sponsor ilişkilerini kontrolümüze almak demişim.. S.O.B.Y
bilet ve kombine fiyatlarını öğrenmek S.O.B.Y
Kaç kombine satıldığı Finans bölümünde yazsın S.O.B.Y
bugünki muhammet demirci gibi küçük yeteneklerin tespit edilip regen oyuncular olarak eklenmesi S.O.B.Y
başkanla toplantı yapabilmek S.O.B.Y
GSaray gibi takımların borçlarının oyuna yansıtılması bunların vadelerinin olması S.O.B.Y
Ortega ya da Ribery olaylarına benzer şeylerin bulunması S.O.B.Y
Uzakdoğuya turneler düzenlenmesi.. real madridin barcelonanın yaptığı gibi.. inanılmaz gelir elde ediyorlar çünkü.. S.O.B.Y
şike ve doping olayı eklenirse de gerçekçilik artar.. S.O.B.Y
Oyuncu transfer etmek istediğimizde sponsor arayışlarına başlamak S.O.B.Y
oyuna basketbol voleybol şubeleri eklensin SAÇMA.. ki zaten orada parantez içinde yok daha neler yazmıştım.. bi tane de gülen yüz.. yani ciddi değildim..
forma göğüs reklamından bahsetmişim.. S.O.B.Y
formamızı tasarlayan firmayı seçmekten bahsettim S.O.B.Y
özel yaşantımızın olması S.O.B.Y
oyunda ölüm faktörünün bulunması.. S.O.B.Y
2. takım satın alabilme imkanı TARTIŞILIR..
Gayrimenkul sisteminin eklenmesi.. S.O.B.Y
Yayın haklarını satma imkanı S.O.B.Y
saha kapama seyircisiz oynama cezaları olsa.. S.O.B.Y
oyuncular hakeme itiraz etmesi S.O.B.Y
Şimdi burada Fanteziye kaçan ne var orasını anlamadım.. yapılması zor diyorsanız başka.. ama bu yazdıklarımın hepsi gerçekteki şeyler bildiğiniz gibi.. ve kolaylıkla eklenebilecekler de var içinde..![]()
Medya ilişkileri kesinlikle artmalı. Ayrıca maç motoru da geliştirmeli, eksikler giderilmeli.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi