Medyaya Ragmen kazanırız...3-1
Artık seri yakaladık..
Medyaya Ragmen kazanırız...3-1
Artık seri yakaladık..
medyada ne yokki
her dakika Gs ile ilgili olumsuz gerçek dışı haberler çıkarıyorlar..dolayısıyla bu futbolcuların moralini bozuyor..konsatrasyonunu etkiliyor...Emurafu sanırım bunu demek istedi
eger örnek istersen :
-ümit karan ın fb ye gidecegi yönünde çıkan haberler..bikaç gün önce DHA ya yaptıgı röportajı dinledim..Ben Gs liyim hiçbiryere gitmiyorum dedi..
-Lincoln ün müzmin sakat oldugu yönünde haberler var...
-kallinin parasını alamadıgı vs vs vs
-forvet konusunda Gs nin bi türlü trasnfer yapamadıgı falan...
-tekke fb ye giderse fb gs ye çalım attı diye transfer haberleri çıkarsa şaşırma
basın yanlı ve gerçek dışı haber yapmaktan vazgeçmedikçe...daha çok çıkar böyle haberler
Medya hakkımızda ne kadar olumsuz haberler yazdı...Sen iyisi GS alanına bak orda punter ve benim yazılarıma bak..Zaten haberleri yapan basın toplantısına alınmıyor...Kulübe sokulmayacak..
Buyur buraya bak Sanırım Adın hayrettin idi
http://forum.turksportal.net/vb/show...48593&page=162
2422,2423 mesajları oku...
Biz bıktık artık İyi giden herseye medya çomak sokuyor.
Kalli ; Yapılan haber ile alay etti. Toplanacak bavulum yok ben buraya spor çantası ile geldim falan dedi. Özel hayatına müdahale edilmesi halinde tepkisinin farklı olacağını söyledi. Bu haberi yapan medya kuruluşuna kulübün tavır alacağını söyledi.
Kalli'yi çok sinirlendirmişler, bu basın ile ilişkilerimi gözden geçirecem diyor