Sizleri Daha Fazla Merakta Bırakmamak İçin Bomba Transferi Acıklıyorum !!!!

İste Müthis bomba!! Sevilla nin Yıldız Sagbeki Daniel Alves Tottenham da !!! Tottenham Bu transfer için Sevilla ya 14 mn € Pesin 6.5 mn€ 24 ay Taksitle olmak üzere Toplam 20,5mn€ ya transferi Bitirdi. Daha Önce Leighton Baines ile Sol Beki Saglama alan Tottenham Chimbonda nin Satilmasi ile Birlikte Sag Beki de Mevkiisinin En iyisi Brezilya Milli Takim formasini da giyen Dani Alves'e Teslim ederek birnevi Sag ve Sol Şeridi Saglama Aldi

Dani Alves Gecen Sezon Avrupa da Yılın Defansi Oylamasinda 3. olmustu. Bu Ödülü ise yine Tottenham in Transferi Leigton Baines Kazanmisti.

Dani Alves İçin Real Madrid, Milan , Chelsea, Roma da Teklif yapmis Bu teklifler Sevilla Tarafindan Kabul edilmis ; Fakat Dani Alves Bu dev kuluplerin Sözlesmesini Degil Tottenham Hotspurs Takiminin Sözlesmesini kabul etti.

Transfer sonrasi Tottenham'ın Teknik patronu Emre ' nin görüsleri su sekildeydi :

"Muazzam yetenekli bir yıldızı kadromuza kattigimiz için mutluyuz. Bu transferle birlikte transferi bitirdik. Artık Bu sezonda Hedeflerimize ulasmak için elimizden geleni yapmamiz lazim. Tottenham ve taraftarlarimiza hayirli olsun. "

24 yasındaki Dani Alves ise sunlari kaydetti :

"Tottenham in Hedefleri bu sezon cok daha büyük. Bende bu hedefler dogrultusunda elimden geleni yapacagim. Cok mutluyum. "

Tottenham in Bu sene ki Transferleri :

Tottenham dan Giden Oyuncular :

Böylece Transferi kapattim. Gelecek bulusmamizda maclari ekleyecegim.

Yorumlarinizi bekliyorum.