-
20.Ağustos.2006, 23:52
G.SARAY'DA SON BOMBA DA. CİMBOM SÜPER TRANSFERİ, VE TAKIMI İLE HER KONUDA ANLAŞTI ANCAK FELDKAMP'I İKNA EDEMİYOR
Galatasaray'ın transfer trafiğini adım adım takip eden turkspor.net geçen hafta Grafite ile kesin anlaşıldığı haberini vermişti.. Şimdi turkspor.net sondakika gelişmesi olarak G.Saray'ın bomba transferini açıklıyor.. Sarı Kırmızılı yönetciler Schalke'nin süper yıldızı ile her konuda anlaştılar.. Hem siyahi futbolcu, hem de kulübü Schalke ile her konuda anlaştı. KİM BU YENİ BOMBA.. G.SARAY KAÇ PARA VERDİ.. SCHALKE 04 İÇİN NE ÖDENDİ.. G.SARAY YÖNETİMİ FELDKAMP'I NEDEN İKNAYA ÇALIŞIYOR..
Grafite'yi bugün akşam ya da yarın kesinlikle Türkiye'ye getirecek olan G.Saray İstanbul'a iki bomba ile gelmek için Grafite'yi bekletiyorlar..
G.Saray Schalke 04'ün siyahi yıldızı Gerald Asamoah ile her konuda anlaştı.
Sarı Kırmızılıların Asamoah için kulübü Schalke'ye 3 milyon euro ödeyecek, Asamoah'a ise 2,5 milyon euro verilecek
Her konuda anlaşma sağlanan Asamoah için günlerdir görüşmeleri sürdüren Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel başta olmak üzere tüm Yönetim transferi bitirmenin sevincini yaşarken, Teknik Direktör Feldkamp, Asamoah'ın kendi düşündüğü futbolcu profilinden uzak olduğunu ve istemediğini söyledi.. Kalli'nin çıkışı bir anda ortamı gerdi.
Galatasaray yönetimi ise bir kaç gün içinde başka bir transfer ile ilgilenmeyeceklerini ve Grafite ile Asamoah'ı alarak transferi kapatmak düşüncesinde olduklarını ortaya koyuyorlar.
Ve Sarı kırmızılı yönetim, Feldkamp'ın son ana kadar "Evet " demesini bekliyor..
TURKSPOR.NET ÖZEL
Mesaj Yetkileri