1 ile 30 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

6 milyon €'
    Fatih icin cok abartili bir rakam, Zenit'te son 2 sezondur top filan oynamadi, gelirse ne kadar basarili olur orasi düsündürücü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Halil'e teklif götürseydik keşke...

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Halil'e teklif götürseydik keşke...
    fatıhle hakılı kıyaslamam bılefatıhten daha ıyı turk golcu yoook o yuzden alabılecegımızın en ıyısıFATIH SULTAN TEKKE
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan fakat şimdiye kadar herhangi bir sonuç alınamayan Brezilyalı golcü Nilmar'da sürpriz gelişme... Genç yıldız bonservissiz alınabilecek...
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun transfer döneminin başında yönetime "Mutlaka alalım" diye rapor verdiği, Kone ve Alves'ten eli boş dönen Galatasaray'ın da ısrarla renklerine bağlamak istediği Brezilyalı genç golcü Honorato da Silva Nilmar, Corinthians kulübü aleyhine açtığı davayı kazandı ve serbest kaldı.

Brezilya mahkemesi, Corinthians kulübünün Nilmar'a sözleşmesinde yer alan ödemeleri düzenli yapmadığını karara bağladı ve oyuncunun kontratının feshedilmesine karar verdi.

Karara göre Nilmar artık istediği kulüple serbest olarak sözleşme imzalayabilecek ve Corinthians karşı dava açsa bile futbolcuya hiçbir ceza verilemeyecek.

Bu arada Corinthians kulübü, FIFA'nın daha önce verdiği karar uyarınca Nilmar'ın eski kulübü O.Lyon'a 13 milyon dolarlık bonservis bedelini de ödeyecek.

fatıh haberlerını dagıtmadan bu habere gelsın yorumlar bence deıvıd bı brezılya takımına nılmar fenere muthıs olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MORTAL FB View Post
    fatıhle hakılı kıyaslamam bılefatıhten daha ıyı turk golcu yoook o yuzden alabılecegımızın en ıyısıFATIH SULTAN TEKKE
    Kardeş taktın sende bir '' Fatih Sultan Tekke '' diye Duyanda Adriano'yu falan alıyoruz sanır Halil'e gelince Fatih'i 4'e 5'e katlar,tabii bu benim fikrim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kardeş taktın sende bir '' Fatih Sultan Tekke '' diye Duyanda Adriano'yu falan alıyoruz sanır Halil'e gelince Fatih'i 4'e 5'e katlar,tabii bu benim fikrim
    Sen de bir zamanlar Adriano'ya takmıştınHer mesajında Adriano vardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Mateus'un kiralanmasıda iyi olmuş,kendini geliştirme fırsatı onun için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Sen de bir zamanlar Adriano'ya takmıştınHer mesajında Adriano vardı
    Ben gazetelere bakarak konuştum,basına güvenilmeyeceğini sonra anladım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ben gazetelere bakarak konuştum,basına güvenilmeyeceğini sonra anladım
    sence ben nerelere bakarak bakarak yaziyorum ayrica fatihle halili ben kiyaslamam bile bu benim fikrim ayrica FATIH SULTAN TEKKEgelirse maclarindan sonra fikrinin deiseceinden hic suphem yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maclarindan sonra fikrinin deiseceinden hic suphem yok
    İnşallah kardeş

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

FATIH SULTAN TEKKE
    Kardeş tamam anladık.Her mesajında aynı şeyi yazmana gerek yok ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim Halil mi Fatih'i 4'e 5'e katlar. Saçmalama arkadaşım senin fikrin ama böyle 4e 5e katlayamaz Fatih'i Halil.

Mesaj Yetkileri