-
21.Ağustos.2006, 04:40
Bazı hatalı yorumlar var onları düzelteyim dedim. Sakın yanlış anlamayın, hatırlamayabilirsiniz, benim hatırlamam PVH'yi çok sevmemdendir. Bir ara paso onun gollerini seyrediyorum. Yine seyrediyorum ama eskisi kadar değil...
Neyse gelelim hatalara:
- G.Birliği maçında baraj kurdurmayan kaleci ismini yanlış hatırlıyor olabilirim Botanjic'di galiba. Ayrıca intihar falan etmemiştir. O maçta 3 tane frikik oldu ve baraj kurdurtmadı ve PVH atamadı. Son frikikte ise PVH dahiliğini gösterdi yine.
- Taç çizgisinde gol yiyen takım G.Antep'dir. O sıra hocası Nurullah Sağlam'dı. PVH bize gol atarsa şapkamı yerim değilde şapka çıkartırım demişti ve maçtan sonra tebrik etmişti. G.Antep'in o sıra kalecide Ömer Çatkıç'tı ve hiçbir açıklama yapmamıştı. Ayrıca PVH o maçta 1 gol attı yani 2 tane frikik olması imkansız. Maç 3-1 bitmişti. İlk yarı 0-0. 2. Yarının başında G.Antep öne geçmişti ve FB maçı oradan çevirmişti. FB'nin gollerini PVH, Tuncay ve Semih atmıştı. PVH Semih'e asist yapmıştı.
- Şenol "İki Rüştü Bir Şenol olsa yine o top gol olurdu" demişti ve o sıra D.Bakır'daydı. Yani PVH golü D.Bakır'a atmıştı.
Yanlış bilebilirsiniz ama bu kadar karıştırmanıza şaşırmadım değil doğrusu....
Mesaj Yetkileri