Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Peki kardesim Ricardinhoyu doven adama noLdu yda leeds macinda ingiLizleri oLdurenlere noLdu ts fb macinda trabzonda kucucuk bir kizin yaraLanmasina kan akmasina neden oLanlara ne oLdu ne oLdu soLe bana bunun gbi bi dunya ne oLdu war bu uLkede NOLDUUUUU !!!
Bir yerden doğruyu yapmaya başlasak olmaz mı...Orda yanlış yapıldı diye bütün suçları bu olaylarla karşılaştırıp hoş görmek mi gerekiyor..Atıyorum,yarın BJK taraftarı sahaya inip futbolcuya saldırıyor...Beşiktaşlılar,Trabzonlulara ceza verilmedi bize de verilmesin dediğinde haklı mı oluyor...

Bir yerden başlamaz isek bu futbol daha da kötüye gidecek...Görüyorsun Tükiyede milyonlarca taraftarı olan takımlar bile tribününü dolduramıyor..Ötede Old Trafford statında bir kombine alman için 25 yıl beklemen gerekiyor...

Ben bir İngiltere örneği verdim sadece...Heysel faciasından sonra statlarını temizleyen,holiganları arındıran ülke...Şimdi futbollarının geldiği nokta ortada...Bilmem kaç milyon kişi izliyor...

İngiltere başbakanı -ki kendisi bir hanımdı o dönemlerde- çıkıp da bizimkilere verdiğiniz ceza yetersiz daha ağır verin ki akıllansınlar diyor....Bizdeki yöneticilerin açıklamalırı içler acısı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by shamur1 View Post
kardes Laf kaLabaLigi buna derLer iste biLmeden konusuyor bu adam
Mesajımı okuduysan bilmediğim için sorduğumu belirttim...