3 GT formalarını bekliyorum daha önce milli takımlar için yayınlamıştın birde klüp takımlarını içeren bi patch yayınlarsan çok makbule geçer![]()
3 GT formalarını bekliyorum daha önce milli takımlar için yayınlamıştın birde klüp takımlarını içeren bi patch yayınlarsan çok makbule geçer![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
nerde yayınlanmıstı link verebilirmisinizOriginally Posted by Jesus_FB
http://rapidshare.de/files/11476271/orijinal_a_milli_formalar_altl__uestlue.rar.htmlOriginally Posted by nekop
burda var Demirhanbey yayınlamıştı ama aklımda 3GT diye kalmış aslında 2GT miş![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bende 3gt yapmadı diye biliyordum demek aklımda dogru kalmıs ben bunu indirmistim yinede saolOriginally Posted by Jesus_FB
slm demirhan abi, bana bjk'nin yüzüncü yıl formasını bulabilirmsin yada nostaljik formasınışimdiden tşkür
Originally Posted by SunShine
Bu arada arkadaşlar istek fazla olmadığı için Çağrı arkadaşımızla birlikte tüm liglerin formalarını biraraya getirerek sizlere bir süperpaket sunmaya karar verdik...İçine gerek yapılmış olan formalardan gerekse kendi yaptıklarımızdan koyarak tüm ligleri tamamlamaya çalışıyoruz..Büyük liglerin en alt liglerine kadar yapmayı düşünüyoruz...
Last edited by Selman Ozturk : 10.Mayıs.2008 at 16:06