Quote Originally Posted by comandante View Post
türkçe olayı imkansız gibi görünüyor arkadaşlar...geçen sene sigamesle yapılan yazışmalar pek olumlu geçmedi.adamlar orjinal satamadığımız ülkenin dilini niye koyalım havasındalar...haksız da sayılmazlar...toplasan 100 tane orjinal satılmamıştır ülkede...

skini takmayın kafanıza...yeni skinler çıkıyor anında zaten...

İyide ben bu kadar yanlış bir açıklama daha duymadım.Kardeşim türkiyede oyunun pazarlamasını kim yapıyorsa son derece başarısız.Aral vakti zamanında orjinal fifaları süper pazarlamıştı oyunun fiyatını 30 40 lira arasında tutup baya bi satmışlardı.Ama aynı uygulamayı ben bu oyunda göremedim.Şimdi baktığım iki alışveriş sitesindede oyunun orjinalini bulamadım.Hem pazara önem vemeyip hemde oyunun orjinali satmayı nasıl beklersiniz?

Oyunun satış ağını yaygınlaştırıp türkçe dilinide eklerlerse oyun baya satar diye düşünüyorum.kabaca bir hesap yaparsak 70 milyon nüfüs 30 milyonu 30 yaş altı 10 milyon pc kullanıcısı desek 10 milyondan sadece 500 bin bile oyunu alsa süper bir rakamdır.Böyle bir pazara nasıl önem vermeden böyle açıklamalar yapıyorlar anlamıyorum.