fluminense nin alt yapısından çıktı geçen sezon o zaman alıcaktımda bi türlü anlaşmaya yanaşmadı
uzun uğraşlar sonucu ikna etmeyi başardım peşinde olduğum oyuncuyu.biraz tuzlu oldu ama değecektir umarım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bayanlar baylar!Nerzhull gururla sunar Cesar Delgado Kayseride

büyük transfer ücretleri harcamayı sewmem ama delgado için herşey feda olsun az uğraştırmadı yönetime çok yalwardım maaşları arttırmaları için yalnız geldiği gibi sakatlanması kötü oldu 4 hafta daha beklicez mecbur
sırada Cem Sultan ve Sidnei var takımlarıyla anlaştım oyunculardan cewap bekliyorum elimdeki oyuncularıda tutabilirsem büyük ihtimalle başka takviye yapmıcam yinede belli olmaz
bu arada olipiyat oyunları başladı 5 oyuncum milli takımda şimdi ne yapcaz bakalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayserispor takımı, Cem ile sözleşme imzaladı
Kayserispor, Galatasaray takımından Cem Sultan adlı oyuncuyu 3.6 milyon ytl karşılığında aldı.Takımın yeni transferi Cem Sultan,Atatürk stadyumunda ilk 11e dahil olma konusunda çok heyecanlı olduğunu söyledi.Ayrıca gazetecilere, kadroya hemen dahil edilmeyi ummadığını ancak,sıkı çalışırsa menejerinin kendisini yeterince kısa bir süre içerisinde ilk 11e dahil edeceğini umduğunu belirtti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Süper Lig 1. Hafta :

baştan sona üstün olduğumuz maçta tek şanssızlığımız muhammet'in sakatlanması oldu.Cem Sultan milli takımda,Machado milli takımda,delgado ve muhammet sakat şimdiden geçmiş olsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sidnei Kayserispor'da
Kayserispor menejeri Kasım Örenlili Sidnei adlı futbolcu transferinde mutlu sona ulaştıklarını bildirdi.İnternacional oyuncusunu 3.7 milyon ytl karşılığı alan kayserispor bugün genç futbolcuya 3 yıllık sözleşme imzalatacak.Basın Sidnei'yi geleceğin Carlos Gamarra'sı olarak görüyor ve oyuncuya kayseri kariyerinde başarılar diliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA kupası 2. öneleme turu 1. maçı:

mükemmel oyun farklı galibiyeti getirirken maçın adamı ödülüde İlhan Parlak addlı oyuncumun oldu