1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    sekocan
    postıgayla grafıte ye yoneldıımızı nerden orendın?? bn bulduum haberı söylüyorum altına da yorumumu yazıorum madem sen böle diosun bari bı kaynak göster!Yönetimin ilgilenmediğini nerden biliosun bari bunu söle?
    Peki Alves'in Gs'ye gelmesi için bir neden söyle. Peki sen nerden biliosun Alves'in gs'ye gelecğini

Yada ;

1 - Gs'nin Alves'e verecek yıllık 7.000.000 €'dan 4 Yıllık sözleşme olsa 28.000.000 suı varmı sence ?
    2- Yine Gs'nin Herenveen'e verecek 11.000.000 € varmı sence ?

Hadi sen bunları söyle zaten benim cevabım ortaya çıkcak.

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Peki Alves'in Gs'ye gelmesi için bir neden söyle. Peki sen nerden biliosun Alves'in gs'ye gelecğini

Yada ;

1 - Gs'nin Alves'e verecek yıllık 7.000.000 €'dan 4 Yıllık sözleşme olsa 28.000.000 suı varmı sence ?
    2- Yine Gs'nin Herenveen'e verecek 11.000.000 € varmı sence ?

Hadi sen bunları söyle zaten benim cevabım ortaya çıkcak.
    ben buldugum haberleri yayınlıyorum sen ise orda durup ''yok glmez bu gelmez yok yok bu hiç gelmez'' demekten başka ne yapıosn?
    hem biz ilgileniyorsak parasını karşılayabilecegimiz oyuncularla ilgileniriz ADNAN POLATda söledi alves le ilgilenioruz die bu bnm alves in GS ye gelmesine inanmam içn yeterli bi kaynak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben buldugum haberleri yayınlıyorum sen ise orda durup ''yok glmez bu gelmez yok yok bu hiç gelmez'' demekten başka ne yapıosn?
    hem biz ilgileniyorsak parasını karşılayabilecegimiz oyuncularla ilgileniriz adnanda söledi alves le ilgilenioruz die bu bnm alves in GS ye gelmesine inanmam içn yeterli bi kaynak..
    He ben oturduğum yerden yorum yapıorum. Ben haberlere bakmıom hiç. Bi sen varsın haberlere bakıpta yorum yapan demi neyse.

He Galatasaray'ın peki 2.sınıf bi vasat oyuncuya verecek 39.000.000 m € su olduğunu sen nerden biliosun. Adnan Polat o parayı nerden verecek. Cebinden mi Hayır ? Zaten Gs 3 yıl doru düzgün transfer yapmadan bu seneki transferleri yaptı. Toplam 15 m € ya yakın para verdiler. 11 M € bir anda veremezler.

+ 1907

Yakubu Everton'la anlaştı. Afonso Alves Midlesbruogh'a artık çok yakın. Gs'ye gelme olasılığı kalmadı. İngiltere'de oyamak varken. Adam Gs'yemi gelsin Pehh komedi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

hem biz ilgileniyorsak parasını karşılayabilecegimiz oyuncularla ilgileniriz adnanda söledi alves le ilgilenioruz die bu bnm alves in GS ye gelmesine inanmam içn yeterli bi kaynak..

yukardaki yazında Adnan yazmışsın o bizim takımımız için her şeyi yapıyor.Sen sonuna 5 harf ekleyip POLAT yazamadın mı?

Mesaj Yetkileri