oldu mu! Hay Allah'ım ya
oldu mu! Hay Allah'ım ya
Arkadaşlar boşverin şu Alvesi bakın Boroya giderse tel tel dökülecek...Biz oyuncuların en iyisine en kalitelisine layığız..Bu hafta transfer bitti bitecek..Anlamadığım illa oyuncunun bonservisini almak mı gerekiyor niye Milan,Madrid,Arsenal,Barça gibi kulüplerin alt yapısından oyuncu kiralamyoruz.Mesela Arsenalda bir Bendtner var onu kiralayamaz mıyız?Şu ana kadar hiç kiralık gelen yabancı gördünüz mü?..
Son dakika :
Beyler Adnan Sezgin Almanya’da... Ancak hemen söylim... Öyle çok büyük bir star transfer edilmeyeceğini öğrendim. Ama kaliteli bir golcü için gidilmiş. Kuranyi değil ama... Belki Sezgin oradan başka ülkeye geçermi bilmem.
Fazıl Ünverdi
su forvet transferi kabak tadi vermeye basladi bir an once bitirsinler su isi
fazıl ünverdiye inanmıyorum.....
Bence de güvenilir değil ama Asamoah olabilir![]()
valla artık bekleyemiycen kimi getiriyolarsa getirsinler bizim üst komsu mu olur alttaki taksici abi mi olur onu bilmem.....birini alsınlar artık yeter!
Beyler en geç cuma açıklancak işte ama hala alves den umutluyum kım ne derse desin.bu bilgiler ciddi.
Marica olmaz o daha yeni geldi
Asamoah gelse olru ama Grafite ne oldu yahu.. birden kesildi haberler.
Haber çok ama hepsi asparagas.. Yakında gelir birisi yav, bekleyip görelim..
Şunun Şurasında Cuma'ya ne kaldı![]()
Hergün birisi geliyo.![]()
Her sene aynı şey galatasaray taraftarının alışması lazım böyle şeylere figo geliyor geldi pires geliyor geldi alves yola çıktı postiga eşyalarını topluyor....İnşallah galatasaray iyi bir transfer yaparda gözümüz futbolcu görür....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
inşallah adam eksiltebilen biri gelir bizim takımda top alıp gidebilen bi forvete cok ihtiyac var.kone tam aradıgımız adamdı ama turkiyeye gelmem diyo.gitsin kendi kaybeder![]()
ben de gordum forumda bunu ama yonetimin heerenveen in keyfini bekleyecegini sanmiyorum afonso yerine baskini alip gelirler...
bazı arkadaşlar bilip bilmeden Gs nin alvese parası yetmez demişti...
bence hiçbi konuda bilmeden konuşmamak lazım..alves olsun grafite olsun farketmez ikiside zımba gibi oyuncu...
hatta bu iki isimden biri olmasa bile olur..yeterki Gs ye fayda saglayabilecek bir oyuncu gelsin..haldun üstünel adnan polat adnan sezgin ..bu adamlar haftalardır aylardır uğraşıyor... bu adamların emegi alkışlanır...
Galatasaray ın aslan yöneticileri helal olsun sizlere
+ 1905
bugun inşallah bır oyuncuyu acıklarlar en azından.artık ben takıp etmekten sıkılmıstım.2-3 gun baska seylerle ılgılendım zaman daha cbuk gecti.eskıden pcnın uzerınden kalkmıyodum bu transfer yuzunden basım agrıyodu.artık belkıde sızde benım gıbı yapın.zaten acıklanırsa bıryerden duyurulur
kim demisse dogru demis sponsor olmasa yetmezdi
eger klubun kaynaklariyla karsilancaksa kimse alvesi falan beklemesin,eger cok pahali adam gelirse mutlaka borc,hibe vs ile alinir....
Adnan Polatın açıklamasında yer alıyordu..ama bir sponsor olma ihtimali var bence...
Ya Alves'i Nie Bu Kdr Abartıosunuz Alves Kımdır Yaa
Yok Paranız Yetmez Yok O Size GeLmez Alamazssınız
Alves İçin Bastırsak AlabıLecek Kapasiteye Paraya Sahıbız
Yok Kendısı GeLmek Istemıo M.boro'ya Gıtmek İstıosa Oda Onun Kendi SafLığıdır
Buraya GeLip KraLLar Gıbı Yaşayıp Her Sene ŞampıonLar Lıqınde Uefa'da Oynamak Varken Sadece Ismı Var Die İnqiLterede Oynıcaksa Kendısı BıLır
İnşaLLah Postiqa,Grafıte Yada NiLmar İsimLerinden Bırısı Olur
Galatasaray yolunu gözlediği golcüsüne sonunda kavuşuyor..
Galatasaray Grafite ile anlaştı.. Dün Almanya’ya giden ve Postiga’nın yanı sıra Schalke kulübü ve Grafite’nin menajerleri ile görüşen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İstanbul’a eli dolu dönüyor..
Sezgin’in Portekiz’in Porto takımında forma giyen ve 1982 doğumlu golcü Helder Postiga’nın menajeri görüştüğü ve bu oyuncu konusunda görüşmelere önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenildi.. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin’in ayrıca Schalke kulübünden transfer konusunda yaptığı görüşmelerde Alman ekibinin yöneticilerinin Sezgin’e, "Kuranyi, kalecimiz Rost ve Rakitic dışında istediğiniz oyuncumuzla transfer görüşmesi yapabilir ve anlaştığınız oyuncumuzu alabilirsiniz" sözünü verdiği öğrenildi..
Ancak asıl bomba Turkspor.Net’in günler öncesinde duyurduğu Grafite konusunda yaşandı.. Grafite’nin menajeri ile görüşen Sezgin’in her konuda anlaştığı, bu oyuncunun kulübü Le Mans’ın istediği bonservis konusunda pazarlıkları tamamlayarak Franfurt’tan Fransa’ya geçerek son pürüzleri giderdiği belirtildi..
Grafite’nin şu sıralarda Adnan Sezgin ve menajeri ile birlikte olduğu, bir aksilik çıkmaması halinde Brezilyalı futbolcunun yarın yada haftasonu İstanbul’a geleceği öğrenildi..
Kaynak: Turksport.net
İnsallah bu kaynak ilk defa dogru bir haber yapmısdır![]()
Galatasaray'da teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın forvetteki sıkıntı çektiğini bir kez daha tekrarlamasının ardından yönetim transferi bir an önce bitirmek için temaslarını hızlandırdı. Almanya'da bulunan Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Le Mans'ta oynayan Brezilyalı Grafite için Fransa'ya geçeceği belirtildi.
LİG TV'nin haberine göre Grafite'nin ilk teklife sıcak baktığı bildirildi. Sezgin'in, Le Mans kulübünden bonservis bedelinde indirim yapılmasını isteyeceği öğrenildi.
Brezilyalı futbolcuda pürüz çıkması halinde alternatif olarak belirlenen Portekizli golcü Postiga'nın gündeme alınacağı ifade edildi.
Sarı - Kırmızılı yöneticiler transferi bir hafta içinde bitirmeye çalışacaklarını ve forvetin yanı sıra savunmaya da transfer yapacaklarını söylediler.
Galatasaray, Bursaspor'un sağ beki Ömer Aysan için de girişimlerini sürdürüyor. Bursaspor'un Ömer Aysan'a karşılık 500 bin dolar istediği, Galatasaray'ınsa Orhan Ak ve Emre Aşık'ı önerdiği belirtildi.
Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasarayda Teknik direktör Feldkamp'ın Bursaspor maçında yaptığı hatalar nedeniyle Orkun'u yedeğe çekip, kalede Aykut'a şans vereceği öğrenildi.
Sakatlığı giderek düzelen Lincoln'un Ankaragücü maçında oynayabileceği, Linderoth'un durumunun ise belirsizliğini koruduğu ifade edildi.
.Turksport.net ne kadar yalan bi yer ya Schalke'nin kalecisi Rost değil gecen yıl satıldı Rost Hamburg'un kalecisi yalan haber burdan ortaya cıkıyor
![]()