Originally Posted by
eGowiCh
Dostum, şimdi bir orta açılıyor, Gökhan sıçrıyor ve ıska geçiyor. Şimdi burda ön libero ne alaka? Yani ön libero olsa o ortanın gelmeyişini sağlayabilirdi. İ.Toraman olmadık yerde inanılmaz çalım yiyor, ne ön liberosu? Orda Toraman'ın ve sol bekteki oyuncunun hatası var. Şimdi 50 top gelse, ön libero olmadığı için, ve bunun çoğunu Zan ile Toraman karşılasa eyvallah derim ama bu adamlar her maç aynı.
Her maçta ayrı bir hata yapıyorlar, canlı bomba gibiler. Can Arat vardı bir ara, o da berbattı, ondan kurtulduk, Can'ın ağabeyleri geldi. Allah aşkına sen izlediğinde, ister çift ön libero olsun, ister üç ön libero, Zan ile Toraman'a güvenebiliyor musun? Diyor musun, bu maç gol yemeyiz diye?
Beşiktaş ön libero ile oynadığı maçlarda da bu ikilinin hataları yüzünden gol yenildi, milli takımda da öyle. Yani bu maç için konuşmuyorum sadece, ikisi de vasat oyuncular. Türkiye ligi için iyi olabilirler (süper demiyorum, sadece iyi), ama Avrupa'da rezil rüsva olurlar ve oluyorlar da. Servet süper topçu diyorduk, adamı Herve Tum Bursaspor maçında deli etti, Sheva yine aynı şekilde Milan maçında. Yani bu adamların kumaşı kötü, anlatabiliyor muyum? Kumaş yokken performans da beklememiz anlamsız olur.
Kumaşı iyi Serdar Taşçı'yı elimizden kaçırdık, şu an en gelecek vaad eden 10 defans oyuncusu arasında gösteriliyor Serdar Taşçı... Zan veya Toraman gösteriliyor mu, biri bana söylesin?