Yasin Cakmak,Bekir Irtegün ve arastirilirsa bulunacak defanslar,bu arastirmalar yurtdisinda da olmali.Bir Serdar Tasci elimizden kacti,bir tane daha kacmasin! Biz bu defanslarla bir yere gelemeyiz,kusura bakmayin.Eger Avrupa Sampiyonasinda iddali olmak istiyorsak bu defanslarla gitmeez!
Ibrahim Toraman hadi bir nebze iyi,ama Gökhan hic iyi degil,paso sakatlaniyor,yavas,kademe hatasi yapiyor.Gercekten kötü bir isim.Milli takimi haketmiyor.
İbrahim Toraman-Gökhan Zan ikilisinden bende memnun değilim ama başka çaremiz yok... Bekir ve Yasin bu maçta veya diğer maçta oynasalar ne yapacaklar ya Allah aşkına siz inanıyor musunuz Yasin Bekir İ.Toramadan veya Gökhan Zandan iyi ... Bence en büyük suçlardan biride Büyük takımlarımızda Galatasaray Bülent Kormaz dışında uzaun zamandır bütün dcler yabancı değil mi ? fenerbahçe zten malum ne zaman türk oyunculara güvendide oynattı ? F.terim ne yapsın bir yerde
Aynen katılıyorum Tarık.
Bence de değil ama en azından gelecek vaad ediyorlar. Yani yaşları daha genç, kendilerini gösterebilirler. Gökhan ve İbrahim'den bir şey olmayacağı kabak gibi ortada artık, diğerlerine de Gökhan ve İbrahim kadar şans verirsek belki istediğimiz defans oyuncularını buluruz, en azından hazırlık maçlarında bu şans verilebilir.
Yahu bu yorumunu git Güldür Bakalım yarışmasında söyle, kesin birinci olursun. 7.5 milyon Euro mu? 2.5 milyon Euro mu? Yahu bol keseden sallamak ne kadar da kolay...
Beşiktaşlı olduğu için eleştirmiyorum, ikisi de kötü futbolcu, şimdi sırf Beşiktaşlılar için iyi futbolcu mu demeliyim bu adama? Beşiktaşlılar dışında bu ikiliyi beğenen yok zaten
Bir maç kötü mü? Kötü olduğu sadece bir maç olsa iyi, her maç kötüler.
Dediklerinin her harfine, noktası virgülüne katılıyorum dostumSöylenecek her şeyi söylemişsin, altına imzamı atmaktan başka bir şey de bırakmamışsın bana.
Allah askina hatirla gecen senenin 2.yarisini.8 maciniz 1-0 bitmisti.Kimin sayesinde?Stoperleriniz sayesin demi,yoksa devlesen Runje sayesinde mi ?Hepiniz burada Runje Runje diye bagiriyordunuz,muhtesem kalecilik yapiyor diyordunuz,cok formda diyordunuz.Simdi neden Runje iyi kalecilik yapmadi diyorsnuz ?Gecen sene sizin az gol yemenizdeki en büyük pay Runje`dedir!