1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Futbolculuk hayatını önemli derecede etkilemeyecek, kulübüne zarar geitrmeyecek davranışları olmadığı müddetçe, bir futbolcu saha dışında [özel hayat] istediği şekilde yaşayabilir.Buna kimse karışamaz..

Futbolu ile değerlendirelim, malum konumuz "Futbol."
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Futbolculuk hayatını önemli derecede etkilemeyecek, kulübüne zarar geitrmeyecek davranışları olmadığı müddetçe, bir futbolcu saha dışında [özel hayat] istediği şekilde yaşayabilir.Buna kimse karışamaz..

Ama istisnasız bütün futbolcularda özel hayat saha içine müdahale ediyor ... Dünyada bunun bir çok örnekleri var o yüzden edebiyat yapmaya gerek yok saha içini etkilemicekse istediğini yapsın diye boş bir laf olamaz ( Tarık medyada konuşulduğu için söylüyorum lütfen tartışmayalım buda bnm görüşrüm )

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post

Ben şahsen "Futbol" bakımından değerlendirdim.Fizik gücünün yetersizliği,çabuk sakatlanması,topsuz oyunda olmaması ve oyundaki sürekliliğinin olmaması Arda'nın çok iyi olmasını engelleyen faktörler bana göre...

Mesaj Yetkileri