1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Okan Koç özel izinle AnakaraGücü'nde

Hybrid View

Quote Originally Posted by demirhanbey1984
    Ok. Ama ben bu üç büyükler kadar düşmancıl düşünemiyorum işte...Oyunla bağdaştıramıyorum da ayrıca...Çünkü Türkiye'nin Avrupa'daki lokomotifi olan Galatasaray zor günler geçiriyor ve bu futbolcuya ihtiyacı var...Böyle günlerde birbirimizi vurmak yerine yardımcı olsak daha iyi olmaz mı??? Geçen seneki Manchester Utd.-Chelsea maçında Manchester'lı futbolcular tünel çıkışında sıraya dizilip tünelden çıkan ve şampiyonluğu garantilemiş olan Chelsea'lı futbolcuları alkışlıyorlardı.Tribünlerde ayağa kalkarak alkışa eşlik ediyorlardı..."Bunları niye bizim büyük kulüplerimiz yapmıyor" diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
    Kesinlikle katılıyorum.. Bizde ki bu mantık devam ettiği sürece biz hiçbir yere varamayız.. Özellikle Beşiktaş bu konuda gerçekten çok garip işler yapıyor.. Kiralık verdiği oyuncuları kendine karşı oynatmamak zaten başlı başına bir saçmalıktı.. Düşünsenize bir takıma 3-4 tane oyuncu kiralıyorsunuz ama onları size karşı oynatmıyorlar.. Okan KOÇ olayı ise yine komedi.. G.Saray ezeli rakip olduğu için verilmiyor.. Milan sezon başında Buffon sakatlandığı için Abbiati'yi Juventus'a kiralık veriyor.. Aramızda ki mantalite farkı bu.. Ben burda Okan KOÇ olayına mantıklı diyen arkadaşları da biraz daha düşünmeye çağırıyorum.. Amaç futbolun kalitesinin yükselmesi.. Düşürmek, birbirimizi aşağıya çekmek değil.. Bence yapılan gerçekten çok kötü bir davranış..

Quote Originally Posted by shenshebek
    Kesinlikle katılıyorum.. Bizde ki bu mantık devam ettiği sürece biz hiçbir yere varamayız.. Özellikle Beşiktaş bu konuda gerçekten çok garip işler yapıyor.. Kiralık verdiği oyuncuları kendine karşı oynatmamak zaten başlı başına bir saçmalıktı.. Düşünsenize bir takıma 3-4 tane oyuncu kiralıyorsunuz ama onları size karşı oynatmıyorlar.. Okan KOÇ olayı ise yine komedi.. G.Saray ezeli rakip olduğu için verilmiyor.. Milan sezon başında Buffon sakatlandığı için Abbiati'yi Juventus'a kiralık veriyor.. Aramızda ki mantalite farkı bu.. Ben burda Okan KOÇ olayına mantıklı diyen arkadaşları da biraz daha düşünmeye çağırıyorum.. Amaç futbolun kalitesinin yükselmesi.. Düşürmek, birbirimizi aşağıya çekmek değil.. Bence yapılan gerçekten çok kötü bir davranış..
    gs yi aşağı çekmek bizim işimize yarar

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    Bu zihniyet devam ettikçe, hiç bir ilerleme gösteremez Türk futbolu....

Quote Originally Posted by emirduman
    Bu zihniyet devam ettikçe, hiç bir ilerleme gösteremez Türk futbolu....
    türk futbolu gs ye bağlıysa hiç ilerlemesin

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

türk futbolu gs ye bağlıysa hiç ilerlemesin
    Sadece Galatasaray'a bağlı değil tabiki ama unutma ki Türk futbolunun şuanda tükettiği kredisini zamanında Avrupa Süper Kupasını ve UEFA Kupasını alarak Galatasaray kazandırdı.

Diğer takımlarımız da aynı başarıyı göstersinler bizde çıkıp alkışlayalım... Konu zaten bu değil konuyu değiştirmeyelim

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bu nasıl komik garip ve anlamsız bir açıklamadır bir anlam veremiyorum...Okan Koç Galatasaraya gelseydi aşağı çekemeyecekmiydiniz acaba...Okan Koç madem bu kadar sonuca etki eden ve takımın sıralamadeki yerinde önem arzeden bir futbolcu da niye oynatmıyorsunuz o zaman...Böyle küçük oyunlarla ne Galatasaray aşağı iner ne de Fenerbahçe ve Beşiktaş aşağı iner...Bu zihniyet devam ettikçe de Türk futbolu ilerleyeceği yerde geriye gider...Sanırım durum böyle olduğu sürece de "Ne oluyor bu Türk futboluna? Türk futbolu neden diğerleri kadar başarılı değil? " gibi soruları sormaya hiç ama hiç hakkımız yok...

Quote Originally Posted by demirhanbey1984
    Bu nasıl komik garip ve anlamsız bir açıklamadır bir anlam veremiyorum...Okan Koç Galatasaraya gelseydi aşağı çekemeyecekmiydiniz acaba...Okan Koç madem bu kadar sonuca etki eden ve takımın sıralamadeki yerinde önem arzeden bir futbolcu da niye oynatmıyorsunuz o zaman...Böyle küçük oyunlarla ne Galatasaray aşağı iner ne de Fenerbahçe ve Beşiktaş aşağı iner...Bu zihniyet devam ettikçe de Türk futbolu ilerleyeceği yerde geriye gider...Sanırım durum böyle olduğu sürece de "Ne oluyor bu Türk futboluna? Türk futbolu neden diğerleri kadar başarılı değil? " gibi soruları sormaya hiç ama hiç hakkımız yok...
    beni yanlış anladın ben sadece gs nin faydasına bi iş yapmamızın anlamsız olduğunu söyledim çünkü bizim rakibimiz bu durumda tabi ki mağdur olan okan koç

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

beni yanlış anladın ben sadece gs nin faydasına bi iş yapmamızın anlamsız olduğunu söyledim çünkü bizim rakibimiz bu durumda tabi ki mağdur olan okan koç

Ama yine de "Gs'nin veya Fb'nin faydasına bir iş yapmamız anlamsız" gibi sözler bana biraz garip geliyor...Çünkü Okan neticede Bjk'da forma şansı bulamıyor ve Gs'nin de bu futbolcuya ihtiyacı olduğu açık...Bjk Gs'ye destek olsun demiyorum ama profesyonalizm çerçevesinde belli bir miktara oyuncuyu satabilirdi...Hem rakibin güçlenmesi diğer rakiplere de itici bir etmen olur ve ligdeki rekabet artar...Rekabetin artması da ligin kalitesine doğru oranda olumlu bir etki eder...İşte o zaman düşlediğimiz kalitedeki lige sahip olabiliriz...

Mesaj Yetkileri