Sayfa 47 / 134 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Grafite bir gelse...Adamda ne arasan var tutulması zor bir santrafor..İnsallag gelirse takıma büyük katlkı saglar

TURKSPOR 2 gün önce Grafite bu akşam veya yarın , en geç yarın akşam geliyor demişti

3. Default

ve Gecmis olsun bir oyuncuyu daha kacirdik

Andre Lima Herta Berlinde ve sadece 736 000 Eurocuk gibi bir miktar a transfer oldu

Lima Bonservisi: 736 000 Euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 senelik sözlesme imzaliyor Lima

çember iyice daralıyo renktaslar

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Bu Haftada Bitmicek Gibi Gorunuo
    31 Ağustos'a Kdr BekLicez HeraLde

NiLmar,Postiqa v Grafıte İnşaLLah Bu AdamLardan BırıyLe DonerLer

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kacırmadık biz vazgectik

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by lincoln1979 View Post
    Lima Bonservisi: 736 000 Euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    4 senelik sözlesme imzaliyor Lima
    kaynak neresi
    qercekse eğer bedavaya qitmiş adam yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lima yı almak için önce bonservisi olan takımla anlasmak lazım sonra Kiralık oldugu botofogo ile anlasmak lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar tamam.

Ama takılmışsınız bir fanatikliktir gidiyor, ben o yorumda bir fanatiklik görmedim. Kezman tabi ki atar Hollanda Ligi kalitesiz mesajları atılıyordu, şimdi Hollanda Ligi'nde gol kralı olmuş bir oyuncuyu dünya yıldızı gibi lanse ediyorsunuz burada.

Mesajlarda bir tutarlılık olmalı bence, Kezman atarken kötü lig, başkası atınca şahane lig olmamalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Bütün yorumlar gitmiş (ömerdinho yanlışlıkla yazmışım B ve M harfi birbirine yakında)
    Tabi ben de yedim bunu.

Kezban yazan herkese uyarı verdim, bu şekilde yazmaya devam ederseniz uyarılar da devam edecektir.

Kezman ve Alves'in kıyaslanma konusu değil bu konu. Transfer haberleri ile ilgili bir gelişme varsa buyrun paylaşın yoksa gereksiz tartışmaya gimeyin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çare Grafite...
    Sezona flaş transferlerle giren ancak golcü arayışını bir türlü mutlu sonla noktalayamayan Galatasaray, Le Mans'ın Brezilyalı golcüsü Grafite'ye şartlandı.

Kone ve Alves'in transfer çalışmalarında bir sonuç alamayan sarı kırmızılı yönetim golcü arayışında son alternatif olan Grafiti'yi renklerine katmak amacında. Ancak Grafite ne teknik direktör Feldkamp'ın, ne de yönetimin gönlündeki isim. Ancak öncelikle istenilen golcülerin transferi gerçekleşmeyince ve transferi mümkün oyuncuların azalmasıyla sarı kırmızılı yönetim Grafite'ye mecbur oldu. Le Mans forması ile geçen sezon Fransa Ligi'nde 12 gol atabilen Brezilyalı golcüyü alternatif olarak gören Galatasaray yönetimi, taraftarın beklentisine cevap verebilmek için bu transferi hafta sonuna kadar bitirmeyi hedefliyor. Bu yüzden Almanya'ya giden Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Düsoldorf'tan Frankfurt'a geçerek, Grafite'nin menajeriyle ile masaya oturdu. Ancak bu görüşmelerin de en az iki gün süreceği ve bu transferin gerçekleşip, gerçekleşmemesinin hafta sonunda netlik kazanacağı öğrenildi.

23.08.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

lig tv söyledi şimdi, ;

Grafiteyle anlaşılmış Le Mans’ın bonservisinde indirim yapması bekleniyomuş...onun olmaması halinde Postiga’ya yönelicekmişiz....

Ömer Aysan’la da ropörtaj yapılmış...Klübümün menfaatleri doğrultusunda Galatasaray’a gelebilirm dedi...

Grafite cok iyi bir yıpratıcı forvet dünkü marica gibi özellikleri var
    Marica kadar hızlı olmasada ondan fazla bitiriciligi var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alınsın artık ya Grafite forumdayken şu aralar uyum sorunuda yaşamaz

grafite ve postigaya razıyım......

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar kusura bakmayın ama size bir şey söyliyeceğim.Biz bir çok isim ile görüştük stoper için.Gelip bizimle dalga geçenler oldu.En son Diatta'yı aldık.Şimdi sizede aynı şeyler oldu.Bir sürü forvet ismi geçti ve sizde en son alternatfilere kaldınız.Kızma,darılma yok.Ben fikirimi paylaştım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arkadaşlar kusura bakmayın ama size bir şey söyliyeceğim.Biz bir çok isim ile görüştük stoper için.Gelip bizimle dalga geçenler oldu.En son Diatta'yı aldık.Şimdi sizede aynı şeyler oldu.Bir sürü forvet ismi geçti ve sizde en son alternatfilere kaldınız.Kızma,darılma yok.Ben fikirimi paylaştım.
    şemsicim haklısın katılmamak elde değil ama bir de şöyle bir şey var

senin forvet ve defansında eksiklikler var.sadece bir bölgeye transfer yapma şansın var.sen defansa diatta yımı alırsın yoksa forvete postiga veya grafite isminden birini mi alırdın.

ama yorumun çok doğru olmuş.bizim artık genç yeteneklere yönelmemiz lazım.

Quote Originally Posted by Fazil ÜNVERDİ View Post
    Beyler Kadir Çetinçalı abimizle konuştum az önce. Mecburen grafiteyle temasa geçildiğini söyledi. Hatta DHA haberi de yapmış. Çünkü diğer hiç bir listedeki oyuncudan sonuç alınamamış. Olay bu.
    Evet son durum buymuş Fazıl'a göre

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar trnasfer politikaları iki takımında degişik gelişdi besıktas sezon bittiginden beri stoper arıyor sonra diatta geldi Galatasraay ise her mevkiye nokta trnasfer aldı en son takımdan 2 oyuncu gidince tamamen forvete yöneldiler.....Cok abartmaya gerek yok.Türkiyeye gelen oyuncular kötümü yoksa iyi trnasfermi bunu 10 hafta sonra anlarız

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bundan sonra konuyla alakasız mesaj atan direk siteden atılır. uyarı olmaksızın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar, sadece transfer haberleri ve yorumları yazılır, bire bir tartışmaya girmeyin, zararlı çıkarsınız.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Postiga: G.Saray'a gelirim

GALATASARAY'ın görüştüğü oyuncular arasında yer alan Postiga'dan mesaj var. Porto'dan ayrılacağını kesin olarak açıklayan golcü oyuncu, Portekiz basınına yaptığı açıklamada sarıkırmızılı takımın kendisini istediğini ve Türkiye'de oynayabileceğini söyledi. Postiga, "Galatasaray benim için ilginç bir deneyim olabilir"
    diye konuştu.

Asamoah Cimbom'a
    Yönetim, Alman hocaya "Fiyatı uygun, Lincoln ile iyi anlaşıyor, uyum sorunu yaşamaz ve bize yararlı olur" diyerek baskı yapıyor. Kalli onay verirse Asamoah imza için gelecek

Sadece bir hafta kaldı
    Postiga, Grafite ve Silva'dan vazgeçmeyen G.Saray, Asamoah'a yöneldi. Schalke ve Ganalı ile geçtiğimiz günlerde anlaşan sarı-kırmızılı
    yönetim, Kalli'nin inadını kıramamıştı. Transfer süresinin 1 hafta sonra doluyor olması ve Postiga için Real Betis'in araya girmesi üzerine Asamoah için Kalli'yi ikna turları başladı. Başkan Özhan Canaydın başta olmak üzere Adnan Polat, Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Kalli'nin fikir değiştirmesine uğraşıyor. Feldkamp "Planıma uymuyor" diyerek Asamoah'ı istememişti.

İkinci golcü için söz
    Schalke'ye ödenecek 3 milyon euro, Asomoah'ın alacağı 2.5 milyon euro ile bu transferin düşük maliyeti yanında, Lincoln ile takım arkadaşı olması da G.Saray'ın ısrarının nedeni. 29 yaşındaki Asamoah da G.Saray'a gelmeyi çok istiyor. Kalli'ye, "Asamoah dışında istediğiniz bir başka oyuncuyu da alırız" garantisi verildi. Adnan Sezgin; Grafite, Postiga ve Silva defterinin de kapanmadığını söyledi. Sarı-kırmızılı yönetici "G.Saray'a yararlı olacak, taraftarı heyecanlandıracak oyuncuları alacağız" diye konuştu
    .

Fotomac

valla şu an yemin ediyorum postigaya razıyım....ama fotomaç....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Uyum sorunu olmaması için grafite ve yanında asamoah gelirse süper olur lincoln le falan iyi anlasırlar...

Fotomaç doğru haber yazsa kaynağını açıklardı bende bir haber yapayım o zaman şöyle:

SHEVCHENKO GALATASARAY'DA!
    Chelsea'de Mourinho ile yıldızı barışmayan ve bir türlü forma şansı bulamayan Andrei Shevchenko Galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi. İngiliz basınında çıkan habere göre Andrei Shevchenko İstanbul'u çok sevdiğini ve daha önce kendisinin Fotoromanı (Shevchenko nerde abi) yapılmış Servetle aynı formayı giymekten onur duyacağını belirtti. Geçen hafta Çırağan Sarayında bir baloya katılan Chelsea başkanı Abramovich Türk futboluna yardımcı olmaktan memnun olacağını ve Türk takımlarının oyuncularına talip olması durumunda her türlü kolaylığı sağlayacağını belirtmişti. Shevchenko'nun bu açıklamasından sonra İtalya'daki kaynaklarımızdan da sıcak haberler edindik.

Kaka: Shevchenko nereye ben oraya!

Shevchenko'nun Galatasaray'a transfer haberini öğrenen Kaka, kendisiyle görüşen Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel'e Shevchenko ile aynı formayı tekrar giymekten gurur duyacağını söyledi. Transfere kaynak arayan Galatasaray yönetimi ise Adnan Polay'ın Fulya'daki binasını satışa çıkararak burdan gelecek en az 300 milyon dolarla istediği transferleri tamamlayacak.

Oyuncuların 32 Ağustos 2007 tarihinde yöneticilerle İstanbul'da olacakları kesin olarak ifade edildi.

Kaynak :YHA (Yalan Haber Ajansı)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Murat abi olaya son noktayı koymuş..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Yönetime güvendim hep kesin bi oyuncu alırlar dedim ama uzattıkça uzattılar :S gerçi transfer olmasa da önemli değil ama iyi bi forvetle daha güçlü olurduk

26. Default

ya uf yilan hikayesine dondu alin artik birini biktim yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Forvet trnasferi yapılacak bu kesin.....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Osman Tamburacı'da az önce söyledi transfer kesin yapılacak...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Grafite de kaçıyor
    Transfer sezonuna hızlı başlayan, Lincoln, Linderoth gibi isimleri kadrosuna katan ve ardından golcü arayışlarını hızlandıran Galatasaray'a kötü haber.

Afonso Alves ve Kone girişimlerini sonuçlandıramayan ve ibreyi Fransa'ya çeviren sarı-kırmızılı ekipte tüm gözler Le Mans'ın 28 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu Edinaldo Batista Líbano, 'Grafite''nin üzerindeydi. Yetenekli futbolcu için Le Mans ekibine iki Alman takımının teklif yaptığı haberi ise G.Saraylı taraftarlar üzerinde soğuk duş etkisi yarattı. G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in ise iki Alman ekibinin önüne geçerek Grafite'ye imza attırmaya çalıştığı belirtiliyor.

Fransa'nın ünlü spor gazetesi Le Guipe'de yer alan habere göre Almanya Bundesliga 1 ekiplerinden Wolfsburg ve Dortmund'da Grafite için Fransız ekibininj kapısını çaldı. Bu gelişmelerden sonra Grafite'nin bonservis bedelinin 8 milyon avroya kadar yükseldiğini belirtliyor. 2003 - 2006 yılları arasında São Paulo'da oynadıktan sonra Fransa Ligue 1 ekiplerinden Le Mans'a gelen Grafite, Ligue 1'de 17 maçta 5 gollük bir performans sergilemişti. 24.08.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by Murat Abbasi View Post
    Fotomaç doğru haber yazsa kaynağını açıklardı bende bir haber yapayım o zaman şöyle:

SHEVCHENKO GALATASARAY'DA!
    Chelsea'de Mourinho ile yıldızı barışmayan ve bir türlü forma şansı bulamayan Andrei Shevchenko Galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi. İngiliz basınında çıkan habere göre Andrei Shevchenko İstanbul'u çok sevdiğini ve daha önce kendisinin Fotoromanı (Shevchenko nerde abi) yapılmış Servetle aynı formayı giymekten onur duyacağını belirtti. Geçen hafta Çırağan Sarayında bir baloya katılan Chelsea başkanı Abramovich Türk futboluna yardımcı olmaktan memnun olacağını ve Türk takımlarının oyuncularına talip olması durumunda her türlü kolaylığı sağlayacağını belirtmişti. Shevchenko'nun bu açıklamasından sonra İtalya'daki kaynaklarımızdan da sıcak haberler edindik.

Kaka: Shevchenko nereye ben oraya!

Shevchenko'nun Galatasaray'a transfer haberini öğrenen Kaka, kendisiyle görüşen Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel'e Shevchenko ile aynı formayı tekrar giymekten gurur duyacağını söyledi. Transfere kaynak arayan Galatasaray yönetimi ise Adnan Polay'ın Fulya'daki binasını satışa çıkararak burdan gelecek en az 300 milyon dolarla istediği transferleri tamamlayacak.

Oyuncuların 32 Ağustos 2007 tarihinde yöneticilerle İstanbul'da olacakları kesin olarak ifade edildi.

Kaynak :YHA (Yalan Haber Ajansı)
    Sabah sabah hic gulesim yoktu.

Allah senden razi olsun Murat kardes.

Sayfa 47 / 134 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon

Mesaj Yetkileri