Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gökhan Güleç herhalde 9 numara olarak kayıt edilmedi.
    So what?
    Saike

2. Default

Gulec kayit edildi, zira verilen listede vardi, ancak Avrupa'ya verilen listede forma numaralari degil, oyuncu isimleri yer alir. Takimdan biri gitti, 9 bosaldi, Higuain geldi aldi 9'u. Proseduru falan yok yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Bu higuain real madriddekimi
    eger oysa son ortega ve carlostan sonra son 5 yılın en iyi transferi olur anelka falan hikaye kalır yanında
    Madrid'deki Higuain 15 sene sonra falan gelir herhalde Türkiye'ye..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abisini getirmekte büyük başarı...

büyük başarı değil aslında..
    zaten istenmiyordu teknik direktör tarafından..

Ama bekleyip göreceğim neler yapacak. Umduğum gibi çıkarsa eser durur sahada

Nesil
    2007
    Yer
    34

Aa doğru o Gonzalo Higuaindi
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bu oyuncudan umutluyum boyle oyuncular alalim. yasi gecmiz sonmuz yildizlari bakiyor yonetim hep. barcelona psv real madrid bu genc yetenekleri nasil buluyorsa bizde bulalim arastiralim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Abisini getirmekte büyük başarı...
    Getirmek büyük basarı degıl zaten ligin ilk 4 macında oynamadı..riverde kadroya alınmadı..

İyi oyuncumu kötü oyuncumu bunu 4 hafta sonra ögreniriz.......Sinan engin bu transferde paydası olması umutlandırıcı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük başarı mı?Dalga mı geciyorsun..Türkiye'deki her takımın getirebilieceği bir oyuncu Higuain.Emurafu yazmıs yukarda dedikleri cok dogru.

ama adam iddiali istanbul un maradonasi olabilirim demis... maraton.com.tr de

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fahri 1 Yıllığına Rize'de

Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, futbolcuları Fahri Tatan'ı Çaykur Rizespor'a kiraladıklarını açıkladı.

sezonu başında Çaykur Rizespor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Öte yandan Sinan Engin, yeni sezonda takımda düşünülmeyen isimlerden Mustafa Doğan, Gökhan Güleç ve Ali Tandoğan için de gelecek teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, Altan Aksoy ve Victoria Rave'den sonra daha önce de Çaykur Rizespor forması giyen Fahri Tatan'ı Beşiktaş Kulübü ile yapılan görüşmeler sonrası bir yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Ferah, Fahri'nin her zaman başarılı bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Fakat Beşiktaş'ta son zamanlarda istediği şansı bulmadı. Bizim de her zaman onun gibi kaliteli bir futbolcuya ihtiyacımız vardı. Beşiktaş ve Fahri ile yaptığımız görüşmeler sonrası kendisi bir yıllığına kiralık olarak yeniden takıma geri döndü'' dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Ferah, ''Bize katkı sağlayacağına inandığımız futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Güçlü bir kadro oluşturma çabalarımız sürüyor. Taraftarımızın hiçbir endişesi olmasın'' diye konuştu

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Gökhan Güleç gitmesin ya! Yani bonservisiyle verilmesin. Kiralık olabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "İstanbul'un Maradonası olacağım"

Beşiktaş'ın yeni transferi Federico Higuain BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde kendini 3 yıllığına Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı.

Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Federico Higuain şunları söyledi: "Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Bu kadar kameranın burda olmasında ne kadar büyük bir yerde olduğum ortaya çıkıyor. Benim bu kadar uzak bir ülkeye gelmemin amacı tatil değil, buraya başarı kazanmaya geldim. Kazanabileceğimiz tüm şampiyonlukları kazanmak için çabalayacağız. Bunun için elimden gelen herşeyi yapacağımı söyleyebilirim.

"İNŞALLAH İSTANBUL'UN MARADONASI OLURUM"

Benim de böyle bir değişikliği ihtiyacım vardı. Arjantin'in Maradonası değil ama inşallah İstanbul'un Maradonası olurum. Uluslararası maçlarda oynamayan bir takımın bana fayda getirmeyeceğini düşünüyorum ve Beşiktaş bana çok sıcak yaklaştı bu nedenle İstanbul'a geldim. Havaalanın'da gördüğüm karşılama benim bugüne kadar görmediğim birşeydi. Bu kadar sevgiye, sahada futbolumla yani en iyi yaptığım şeyle karşılık vermem gerektiğini hissediyorum. Arkadaşlarımın da yardımıyla goller atarak, takıma katkı sağlayacağıma inanıyorum.

Rekabetin olmadığı yerde başarı olmaz. Bizim takımımızda da başarı olması lazım, hocamız eşit olarak en iyi olanı ilk 11'e alacaktır. Dünyadaki tüm futbolcular birbirleriyle rekabet ederler, önemli olan bu rekabetin eşit şekilde olmasıdır. Ben de ilk 11'e girmek için elimden geleni yapacağım.

Takım arkadaşlarım kolay olması amacıyla ilk adım olan Federico'nun kısaltması olna Fede diye seslenirler.

"TÜRKÇE ÖĞRENECEĞİM"

Takımda benim gibi düşünen, benim dilimde konuşan insanların olması tabiki avantaj ama ben yalnızca bu kişilerle diyalog kuracağım diye birşey yok. En kısa zamanda Türkçe öğrenip çevremdeki herkesle iletişim kurmak istiyorum.

Higuain, Beşiktaş'ta 9 numaralı formayı giyecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fahri 2.yuvasına dönmüş..İyi oldu...Gökhan'ın kiralık gitmesi iyi olur bence
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fahri zaten bu sene fazla forma şansı bulamayacaktı.İyi oldu.Diğer oyunculardan Gökhan Güleç'inde kiralanması lazım.
    So what?
    Saike

15. Default

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Büyük başarı mı?Dalga mı geciyorsun..Türkiye'deki her takımın getirebilieceği bir oyuncu Higuain.Emurafu yazmıs yukarda dedikleri cok dogru.
    Allah Allah. Onemli olan oyuncuyu kimin getirip getirmeyecegi mi? Yoksa o oyuncunun takima saglayacagi yarar mi?

Ne starlar gorduk biz 3 mac oynayip topuklari kiclarina vura vura bu ulkeden kacan. Bos islere takmayalim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bana göre bi başarı ! Neden biliyomusun ? Türkiye'de hicbir takım Beşiktaş gibi 21 23 yasında yabancı oyuncu alamıyo riske edemiyo.Ama Beşiktaş bunu rahatlıkla yapıyo bu benim için bir basarı sayılır...!

Higuain cok yararlı olacak cook...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo geLdiğinde de kim bu feLan deniLmişti.Şimdi ise Bobo gösterdiği performans iLe diğer rakip takımLarımızın da beğenisini kazanmış durumda.Higuain den de benzer bir performans gösterip eLeştiren arkadaşLarımızı haksız çıkarmasını bekLiyoruz
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

bence bu sene beşiktaşın transfer ettiği en yararlı olacak kişi

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bobo geLdiğinde de kim bu feLan deniLmişti.Şimdi ise Bobo gösterdiği performans iLe diğer rakip takımLarımızın da beğenisini kazanmış durumda.Higuain den de benzer bir performans gösterip eLeştiren arkadaşLarımızı haksız çıkarmasını bekLiyoruz

Çok doğru bobo ilk geldiğinde bu kim hiç bir iş yapmaz diyordum o antalya maçından sonra herşey değişti şimdi herkes peşinden koşuyor yıldızımı kendimiz yararttık higuainide yıldız yapabiliriz arjantinde çok tanınmış bi futbolcu olduğunu duymuştum ama Beşiktaş'ın kanatlarının bu kadar iyi çalıştığı dönemde uzun forvet de alınabilirdi , higuainin bitiriciliği de harika izlediğim kadarıyla başarılı olucağına inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Higuain'de Bobo gibi başarılı olursa bundan sonra alacağımız her gen. yabancıya oo Beşiktaş almışsa tamamdır gözüyle bakılır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kimse yabancı oyuncu elestirmiyor elestirmek zaten iyi olmaz çünkü ezbere olur 10 mac sonra konusuruz........Büyük basarı dedigi için hosuma gitmedi o çümle...Evet genc almanız cok iyi...İnsallah buda bobo gibi olur ama her genc oyuncu yıldız olacak diye birsey yok maya tutmayadabilir

Bobo açıklaması
    Beşiktaş Kulübü'nden, Bobo'nun takımdan ayrılacağı iddialarına karşı yapılan açıklamada, ''Bobo, Beşiktaş'ın sözleşmeli ve çok değerli futbolcusudur. Takım arkadaşları ile birlikte takımımızı hedeflerine ulaştıracak yüksek performansını sergilemeye devam edecektir'' denildi. Siyah-beyazlı kulüp, bugünkü bazı gazetelerde, ''Higuain tutarsa Bobo gidecek'' başlığıyla yayınlanan haberlerle ilgili internet sitesinden açıklama yaptı.

''Yeni sezona yüksek performansla başlayan ve takımımız için çok önemli bir oyuncu olan Bobo ile ilgili, medyada camiamızın ve futbolcumuzun motivasyonunu menfi olarak etkilemek için kasten asılsız haberler yer almaya devam etmektedir'' denilen açıklamada, daha sonra şu ifadelere yer verildi: ''Yıldız futbolcumuz için gelen transfer tekliflerini kabul etmediğimizi ve Bobo'nun takımımızda kalacağını zaman zaman açıklamamıza rağmen, basında hala bu tarz asılsız haberlerin devam etmesini manidar ve kasıtlı bulmaktayız.

Sezona her zaman olduğu gibi büyük hedeflerle başlayan takımımızı yeni transferlerle güçlendirirken, amacımız bu hedeflere ulaşmak için kadromuzu zenginleştirmektir. Bu anlamda Higuain'ı da Bobo gibi takımımıza faydalı hizmetlerde bulunması, puanlar kazandıracak golleri atması için renklerimize bağladık. Bu vesile ile bir kez daha tekrarlıyoruz ki, Bobo, Beşiktaş'ın sözleşmeli ve çok değerli futbolcusudur. Takım arkadaşları ile birlikte takımımızı hedeflerine ulaştıracak yüksek performansını sergilemeye devam edecektir. Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tür senaryo mahsulü, asılsız ve kasıtlı haberlere itibar etmemesini saygıyla duyururuz.''

23.08.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fotospor hele delirtecek beni.Güya Bobo gidecek yerine yabancı bir stoper alıncakmış

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Yahu fotospor gibi utanmaz, yalancı, adi bir gazete var mı şu dünyada

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Yahu fotospor gibi utanmaz, yalancı, adi bir gazete var mı şu dünyada
    Var Fotomaç
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Default Burak Yılmaz'dan ayrılık kararı

Burak Yılmaz'dan şok karar. Geçen sezon Jean Tigana'nın gözdesi olan genç futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan beklediği şansı bulamayınca Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "22 yaşındaki orta saha oyuncusu, menajerine talimat vererek kendisine kulüp bulmasını istedi.

Geçen sezon 34 maçın 30'unda oynayan ve bunların 23'ünde ilk 11'e giren Burak Yılmaz, bu sezon geride kalan 3 karşılaşmanın sadece 1'inde 45 dakika forma giyebildi. Son olarak Gaziantepspor maçında kadro dışı kalınca iyice morali bozulan genç futbolcu, "Artık Ertuğrul Sağlam'ın benden yararlanmayacağı kanısına vardım" dedi.

Sağlam bana "Kal" dedi

Menajerinin Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile görüşerek durum değerlendirmesi yaptığını belirten Burak, "Tigana döneminde alkışlanan bir futbolcu olarak, bu yıl kadroya bile girememek beni üzüyor. Daha gencim. Mutlaka hatalarım, eksiklerim olacak ama ben kadro dışı kalacak oyuncu değilim" dedi. Burak, sezon başında Fransa ve Almanya'dan yanı sıra yurt içinden bazı takımlardan transfer teklifleri aldığını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Gelen teklifler gerçekten ciddiydi. Fakat Ertuğrul Sağlam benden faydalanacağını söyleyince hepsini reddettim. Ben buraya futbol oynamaya geldim. Beşiktaş'ta yedek kulübesinde oturmak bile bir şereftir ama kadro dışı kalmak insanın psikolojisini bozuyor. Kulüp yönetimi ile görüşüp, oynayabileceğim bir takıma gönderilmem için izin isteyeceğim."
    27.08.2007

Kaynak : Hürriyet

kiralamak en iyisi olur iki taraf icin...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence satılsın bu oyuncuda yetenek filan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

acaba Kalli burak ı istemezmi...? yada Bjk yönetimi bi kolaylık saglarmı acaba bu konuda ...açıkçası çok isterim..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    acaba Kalli burak ı istemezmi...? yada Bjk yönetimi bi kolaylık saglarmı acaba bu konuda ...açıkçası çok isterim..
    Keşke alsanız Burak'ı paf takım için çok yararlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Keşke alsanız Burak'ı paf takım için çok yararlı olur.

bu çocukta iş var ama bi patlama yaptıktan sonra söndü..devamını getiremedi..kalli bunu adam eder

Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri