Sizlerden de kardeşim. Sabahın köründe öyle 1 şey yazmamın sebebi bu medya 1 saatte adam getirip 1 saat sonra elden gidiyor diye haber yapıyor ayrıca burdaki arkadaşların boş yere birbirlerini kırmaları hoşuma gitmedi havayı mizahi şekilde yumuşatmatmak istedim.
2 hafta önce bizim başkan radyo programına katılmıştı belki radyodan çıkmadan süpriz yapabilirim bile demişti, sonra Polat çıkıp bizi siteden takip edin dedi, siteye bakıyoruz ama sadece Kalli'nin Cuma namazından sonra çekilmiş bir resmini görüyoruz "Allah'ım şu forveti alsınlar artık " diye. Böyle bir medya ortamında açıkçası ciddi yorum yapmakta zor. İnşallah tüm bu geçen isimler satılmayan kombineler için yapılmış oyunlar değildir ve bir an önce bize yararlı olacak iki forvet alınır, millet bu durumda bir taneye hatta yarım forvete razı , daha önce belirttiğim gibi Uğur'a şans verildiği takdirde yabancı bir sağ beke gerek yok ki Uğur Bursa maçında aldığı şansı çok iyi kullandı ve ben hazırım dedi, ama Kalli inat edip sağbekte Sabri'yi oynatma hatasına düşerse Sabri'ye yazık olur ki kendisini yakından tanıyan bir arkadaşım özelliklerini çok iyi biliyor ki defansı pek sevmediğini bana daha önce söylemişti. Yeni Şafak eksikti bu haber furyasına onlarda Sabri'yi sattılar hayırlısı olsun, cidden böyle birşey olursa satılması bence iyi olur nitekim Barış 4-3-1-2 diziliminde ortanın sağında çok başarılı olucak. Bu arada maraton.com.tr sitesindede kalitenin yerlere düştüğünü görüyorum Türkspor'dan aldıkları haberi aynen koyuyorlar hiç bir araştırma yok. Ne diyebilirim ki daha nasılsa biz Shevayla Kaka'yı aldık gerisini onlar düşünsün![]()