-
24.Ağustos.2006, 00:17
bu sistemin Trabzona isledini biLiyorum en yakin kaynakLa benim kuzenim IstanbuLda bir mactan sora guya oLay cikarildi die 1 sene bOyunca her mac Gunu karakoLda bekletiLdi mac boyunca biLginize .. BeLki bu da her takima gore isLemiyor oLabiLir
Kim Istemez bu uLKede butun hak ve hukukLarn her takima esit oLarak yerine getiriLmesinde . benim avrupayi demem suyuzden cunku sen Takim olarak baskaninLa futboLcunla hocanla bi kaLiteye uLastigin zaman Ligdeki maclarini eze eze Hicbir oYun donmeden kazanirsan Avrupada basari hayaL degiL yaLanmi bu hanginiz onayLamaz bunu GS Avrupada basari sagLadigi zaman Turkiyede her takimi yenmiyormuydu 4 sene ust uste sampiyon oLmadimi . baKin ben TrabzonLuyum ama Yigidin hakkini veriyorum Gs Le ne alakam oLsunki banane yani ama iyi seyler yapanI doru seyler yapani Yuceltmesini biLecez iste tarafsizLik budur !! bazilari gibi sanstir bir daha oLmaz demek ne kda dogru senoL gunes basarisina da sans deniLdigi gibi oNun icin Lutfen turk haLki olarak tarafsiz kaLaLim bu kendi takimimiz biLe olsa ..
Unutmadan ben bu oLayi tasvb etmiyorum tabikide ceza veriLcek ama suna bi baKin simdi bir gazete yazarimiz diyorki bugunki kosesinde .. EVET FB- Gs Macinda Gazetnin adi da Fotomac isteyen baksin
Fb- Gs macinda dha buyuk oLaylar cikmistir dogru ama Hakem oyuna cikip devam ettirmisidr Bu bir Tecrubedir O gUN hata yapmistir ama simdi dogru karar vermistir !!
aLin iste Bunun ustune daha ne kOnusaLim !! oLay beLLi sonuc belli ama baskasina oLunca hata Diye gecistiriLsin Trabzona geLince dogru karar !!
Simdi size soyLuyorum Kim diyebiLir bana Her Klub esit her hakem adiL !!
Mesaj Yetkileri