Tottenham Oyuncusu Jenas Boro'ya Transfer Oldu!..
Genç oyuncu için kulübüne sadece 5,75 MN Euro'luk bir bonservis bedeli ödendi.Jenas yeni kulübünde 8 numaralı formayı taşıyacak.
başarılar favorim tottenham
Emir Portsmouth'un kıymetini bilUtaka-Kanu ikilisi dağıtır ortalığı
Senden güzel transferler bekliyoruz.Bu arada Ertuğrul Kluivert transferi hariç coşturmuş
![]()
zorlu bir takas
takasta ertugrul avantajlı cıkmıs. Keane ile Melbranque cok iyi Rocha dan emin degilim. +10 mn da baya ii olmus. Devamini bekliyoruz...
Kusura bakmayın ama Tot'ham kazığı yemiş.Bol Şans Hepinize.
O fotoşopçu kadar taş düşsün başına emi Emir efendi![]()
Tottenham yanlış yaptı bence..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Neden ki Tarık abi ?![]()
Kusura bakma, bir an takımları karıştırdım..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Jenas gzl tercih hayırlı oslun...
ss leri bekliyoruzzz![]()
gururluyuz güçlüyüz TOTTENHAM HOTSPUR lıyız
Fabian Canobbio Boro'da!..
Canobbio kulüpten ayrılırken,
kendisine hizmetlerinden ötürü,
bir plaket takdim edildi..
Celta Vigo'nun Uruguaylı orta saha oyuncusu artık Middlesbrough için ter dökecek. Oyuncunun genellikler orta alanın ortasında görev yapacağı düşünülse de ihtiyaç olursa solda ve forvette de görev verilebilir..
Celta kulübüne ödenen bonservis bedeli 7,25 Milyon Euro olarak açıklanırken, oyuncunun yıllık alacağı maaş açıklanmadı.
Boro Canobbio ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştı.
Boro, Portsmouth'tan Dave Nugent'i bitirdi!..
Pompey hocası Emir Çoban, bu oyuncuyu önümüzdeki sezon ve ilerisi için takımda görmek istemediğini beyan etti. Ümit Millî futbolcu sezon başında kulübe gelmiş fakat Emir Hoca ile anlaşamayıp satılacaklar listesine konulmuştu.
Ertuğrul hoca da bu sezon rakiplerinden 5 oyuncu satın almış oldu.
Andrew Lonergan Portsmouth'da
Timothée Atouba Portsmouth'da
Antohny Gardner Portsmouth'da
Steffen İversen Portsmouth'da
Eduardo Ratinho Portsmouth'da
Shaun Wright-Philips Kiralık olarak Portsmouth'da
Gareth Bale Portsmouth'da
Charles-André Doudin Portsmouth'da
Eddie Johnson Portsmouth'da
Leyrielton Portsmouth'da
Kerlon Portsmouth'da
Coşturmuş Pompey.![]()
portsmount cosmus betam 50 mn $ transfere gitmis
hepsi ii adamlar . Wright phlips süper.
Portsmouth çok transfer yapmış yahu takımın dengesi bozulmaz işallah.Başarılar hepinize.
Portsmouth hep bilinen adamlari almis basarili olma sanslari yuksek hepsinin basarilar...
Portsmouth ıyı transferler yapmıs vallahı bu transferlerle takım cosar bence...
Leyrielton Boro'ya Kiralandı!..
Oyuncu kulüpte yeteri kadar şans bulamayacaktı. Ertuğrul Hoca da "Pilot kulüplerde çürütme adamı, ver bende oynasın" deyince bu transfer gerçekleşti.
Hem Emir Çoban hem de Ertuğrul Topcu transferden memnuniyetlerini dile getirdiler.
Hugo, Hugo'yu buldu!..
Futbolculuk yaşantısında Hugo lakabıyla anılan Ertuğrul Topcu, Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'yı Boro'ya getirdi.
Kulübü Atlas'a yaklaşık 2 Milyon Euro bonservis bedeli ödendi.
Bu transferle transfer dosyasını kapattı, Middlesbrough..
Basarılar dılerım favorım Ertugrul
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Leyrielton çok iyi bir oyuncu. Ben West Ham'dan biliyorum. MR oynatılırsa gol de atıyor! DR de oynar ama bakalım bu oyuncunun performansını merak edıyorum. Ertuğrul benim de favorim. Transferlerini çok beğenıyorum... ama Portsmouthiunda transferlerı guzel tekrar solemek gerek bunu![]()
POMPEY güzel gençler almış fakat takım lige kötü başlayacak..Çok transfer yapmış hadi bakalım uzun soluklu olması dileğiyle![]()
Aferim Emir güzel transferler![]()
Beni destekleyenlere çok teşekkürler..
Boro esecek!..![]()
Tottenham kazigin kralini yemis!!! O adam icin Keana verilir mi? Verilir ama ustune 10 Milyon alinir. Sen tam tersini yapmissin kardesim. Jenas i gondermen buyuk hata! porstmouth ve middlersbrough iyi transferler yapmis. Tottenham ilk 10 a giremez!