Guzel transfer Alves defansta sorun yaşamayacagına eminim.
Guzel transfer Alves defansta sorun yaşamayacagına eminim.
İyi transferler devamını bekliyoruz.
Baines ve Alves..
BEkler harika oldu be!![]()
Su ana Kadar Oynadigim maclar
Bu maclar sonunda kazandiigim ödül
Sampiyonlar Ligi Rakiplerim ve Puan Durumu.
AZ yi yendim. Braga ile berabere kaldim. İntere yenildim. Braga ilk macta İnteri 5-2 yendi. Tam bir kapali kutu.
Premiere Lig Puan Durumu :
7 Mac Sonunda İlk macta WestHama sürpriz bir sekilde yenildik. Chelsea, Liverpool ve NewCastle yi Elimizden kacirdik berabere kaldik. Böylelikle 6. Sıradayız ama Liderle 5 puan fark var. Her an Hersey Olabilir !!!
Maclarin devami eklenmeye devam edecek. Yorumlarinizi bekliyorum.
Başarılar güzel gidiyorsun..
sagol. Devami yarin gelecek . bugünlük yeter![]()
İyi öyle olsun bakalım![]()
Yapma yahu ver bi kaç maç daha bakalım.
Harikasın aga..Transferlerini çok beğendim..
Ha onu demeyi unuttum transfer politikan güzel backlere önem veriyosun.
Bugün Maclari ekleyemedim artık yarina kaldi. Suan kardesim ben bilgisayarla oynayacagim diye anneme sikayet ediyor beniFM oynamaya baslarsam 2 saat basindan kalkmayacagimi biliyor
yarin devam edecegim.
merhaba karıyerın harıka gıdıo basarılar alves muthıs olmus
ben de tottenham'la bı karıyere basladım bu sene ucuncu sezonum sızce kadrom nasıl???
enyeama
lastuvka
wermeer
eduardo ratınho
ılsınho
gareth bale
benoıt essou-ekotto
dawson
ledley kıng
kaboul
garay
nani
malbranque
vaz te
carlos eduardo
tuncay
anderson
van der vaart
kallstrom
huddlestone
yaya toure
hıtzslperger
robbıe keane
berbatov
eddıe johnson
defoe
pato
gelecekler...(ön sözleşme ımzaladım-sözleşmelerı bıttı)
gattuso-eduardo sılva-bojınov-cerci-libis arenas
kadron harika..
ama bunu burda sorman arkadaşa ayıp olmuş olabilir..
başarılarrrrr
ben önceden bu kariyeri takip etmiyordum ama şimdi bir heyecan sardı meraklandım hiç yoktansa clde son 8 kal başarılar takipçinim müthiş bir defansın var
Sonunda macları ekliyorum
Carling Cup 3. Tur Kolay bir macti Nani ve Zokora nin golleriyle galip gelmeyi bildik.
![]()
Premiere Lig de . Belali Takimim Boltona Yenilmekten kurtulamadim. Yenilmekten cok Berbatovun sakatlanmasi kötü oldu.
Şampiyonlar Ligi macinda iyi oynadigimiz macta İnter'i Kendi sahalarinda Babel in golleriyle 2-1 yendik.
Ligde Middlesbrogh yu Rahat bir sekilde 2-0 maglup edip 3 puani aliyoruz.
Carling Cup 4. turda West Ham'i 2-1 ile gecip bir üst tura adimizi yazdirdik.
Şampiyonlar Liginde AZ yi 2-0 la evine eli bos yolluyoruz.
Ligde Londra Derbisi gelmisti. Bu mac öncesi Berbatov, Nani, Defoe Milli takimlarinda macta sakat dönüyorlar ve 1 ay sahalardan uzak kaliyorlar. Bu 3 AS oyuncunun yoklugunda Arsenal'e Deplasmanda Boyun egdik.
Ligde Diger macta Villiansi 4 goLLe yolluyoruz.
Ligin Yeni ekibi Sunderland i ZOrlandigimiz macta 1-0 yeniyoruz. 1-0 olsun bizim olsn
Şampiyonlar Ligi 6. Son macimizda Deplasmanda Braga yi 3-0 yenip gruptan Lider cikiyoruz. Bu mactaki en kötü olay GAgo nun 3-4 ay sahalardan uzak kalacagi.
İşte Şampiyonlar Ligi Puan Durumu --->>>
Bu da Şampiyonlar Ligi 2.Tur eslesmeleri Tanidik Bir rakip
Lige Dönelim... Rakiip Fulham i Babel in golleriyle ugurluyoruz. Mido da bu macta sakatlanip 1 ay sahalardan uzak kaliyor. Adeta revire döndük. Berbatov ve Defoe nin iyilesmesine 1 hafta kaldi.
Reading macinda 3 puani 3 golle aliyoruz. Forvetler sakat goller ortasaha oyuncularindan
Ligde Everton da Babel in 2 goluyle öne gecmeme ragmen . 2. yarida Palladino ile beraberligi yakaladilar. İki takim da 1 er puana razi oldu.
Maclar bu kadar. Devami yarina. Simdi Ligdeki son durum ---->>
Maclarin devamini yarin ekleyecegim. Yorumlarinizi eksik etmeyin . Bizden ayrilmayin
Gayet guzel gidiyorsun... CL'de cok iyi ligde de iyisin umarim daha iyi yerlere gelirsin...
defansta açıklar veriyorsun taktiğini sslesene
Genelde güzel.
Taktiği de görsek iyi olur
Babel'i forvet mi oynatıyorsun?
başarılar... iyi gidosun...
Iste Taktigim. 4-4-2
Tam Kadro oldugumda bu sekilde oynuyorum . Normalde Babel sol acik oynuyor . Nani ortasaha da ama daha ofansa dogru . Gago da önlibero görevi görüyor. Ama son zamanlarda sakatliklar oldugu için Gago yerine zokora , Nani yerine Jenas, Melbranque ikilisinden biri oynuyor. Babel de Berbatov ve Defoe sakat olduklarinda Forvette oynamisti
Maclar Aksama Dogru eklenecek ...
İnter'i 2-0 yendik demişsin ama 2-1 bitmiş![]()
Başarılar.Çok iyi gidiyorsun takipçinim!!!
kusura bakma bu takımdan hiç bi yol olmaz bi de aldığın isimler zaten yıldız yani sen kimi kandırıyon gago diyon adamın gücü zaten benn yıldızım diyor zaten senin bu takımdan bi yol olmaz...
Bence de gayet ıyı bır takım yol alır ılerde daha da buyuk basarılar alır bole birden çıkıp da saçmalamayın lütfen gayet güzel kariyer CL'de de çok iyi... Sen takma yola devam![]()
süpersin devam et
Tabi arkadaslar Durur muyum ??![]()
DURMAK YOOOK YOLA DEVAMM