Belçikada yayın hakkı TRT de bulunduğu için D Smart anlaşma önermiş fakat TRT kabul etmemiş..D Smartda maçı Star,Kanal D de vercekmiş ben TRTde izleyeceğim..![]()
Star vericekmiş maçı...TRT yi izleyin kıyağı o yaptı...
Dünkü maçı ölçü almayalım,Çarşamba günü çok farklı bir Fenerbahçe olacak sahada... Ve kazanacağız inşallah![]()
En iyi berabere biter Fenerbahçe için, Anderlecht çok güçlü bir ekip...
Beraberlik veya Anderlecht..
Bu yorumu inanın GS li olduğum için yapmıyorum. Bunu belirteyimde önceden.
Anderlecth.
Fenerbahcem kazanır bu macı![]()
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum İBB maçı gibi kesinlikle olmayacak![]()
I'm back...
Anderlecht'in tecrübesi yetecek bu maçta...
İBB yenilgisi iyi oldu şimdi oyunncular kendilerini toparlamalılar.Yalnız bu maçta Can oynarsa fark bile yiyebiliriz Lugano yada Yasin oynamalı
Bence onlar ECC de daha tecrübeli.Ama ne olucağı belli olmaz.İBB maçına bakılırsa....
FM Gazetesi
Çok Umutsuzum kötü bir sonuç halinde zico bavulunu hazırlasın
iyi oyun sergileyecez ama skoru kestiremiyorum
Fener alir, Zico gerekli önlemleri alacaktir.
2-1 Fenerbahçe alır.. (:
Anderlecth Kadıköyden En az beraberlikle ayrılır.Ya beraberlik Ya Anderlecth
Skor tahminim
1. 1-1
2. 0-2
Anderlecht zorlayacak..
Ama Fener'in kazanmasını isterim.
Banko Anderlecht.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İBB maçından sonra umudum hiç yok.
Sanırsam UEFA yolları gözzükecek fbye.
Umarım beni yanıltırlar ülke puanı için....
Ben kazanacağını düşünüyorum fenerbahçenin 2-0 alır.
Gruplara kalacağımızı Düşünüyorum..
Skor Tahminim:
3-0
2-1![]()
Anderlecht alir.
1-0 veya 2-1 biter.
IBB macindaki hatalarindan ders almazsa Zico Anderlecht banko.
Yok hatasini düzeltir,takima ceki düzen verir,cift forvet oynarsa Fb maci kazanacak güctedir.
Baran'ında dediği gibi Zico aynı tas aynı hamam giderse maça fark bile olur ama gerekli değişiklikleri yaparsa şansımız artar.
So what?
Saike
ben IBB maglubiyetinin hayirli olacagini dusunuyorum orda eksiklerimizi calismayan bolgelerimizi IBB BIR TOKAT GIBI YUZUMUZE CARPTI insalllah bu hatalardan ders cikarilacaktir ve anderleht maci kazanilip tur atlanacaktir.kimse bu takimi yerden yere vurmasin super kupayi alinca iyi IBB ye kaybedilince kotu skor taraftarligi yapmayin.maca gelince cok gollu gececegine burda 2-1 orda 2-2 bitecegini dusunuyorum tabi bu benim icimden gecenler.
Konuyla alakası yok ama yine de yazmak istedim.Geçenlerde FB TV'de Fenerbahçe-S.Prag maçını izledim(Ş.L. gruplarında 1-0 kazandığımız maç) Durum 1-0 lehimize iken Servet kırmızı kartı yediğinde Daum hemen oyuna müdahale etti hemen Önder'i oyuna sokarak defansa takviye yaptı ama Zico sadece maçı izliyor.İnşallah bu maçta böyle yapmaz.Gelen gideni aratır derler Zico Daum'u çok aratıyor...
Son olarak maç hakkında yorum yapmak gerekirse;
Fenerbahçe alır, ya öyle ya da böyle gruplara kalırız inşallah...
(/s)