-
24.Ağustos.2006, 03:57
karşılaştıralım
Sana katılıyorum starfreedom futboluları maç maç değerlendirmeyelim saçma olur. ben genel olarak söylemeliyim luganonun en iyi yaptığı olan şey markaj sanıyorsunuz ama oda o şekilde yapılmaz ismail güldüreni tanıyanlar bilir sert maraj taktiğini uygulayan oyunlardandır emre aşık keza öyle genelde ağır olan adamlar bire bir de rakibiyle aynı hıza ulaşabileceğinden şüphe eden adamlar, rakip topu ayağına alır almaz basar ve bu yüzden çok sık kart görür çok ölümcül çalımlar yiyebilir ligin en çok kart gören futbolcularındandır ismail güldüren emre aşık lugano oyun stillerine dikkat edin bu tip savunma yapan futbolcu yok artık. çağ dışı bir markaj taktiğidir bu. avrupada bile yoktur, kimse rakibe ilerde basmaz. song a tomasa bakın song size çağdaş savunmayı öğretebilir çağdaş savunmayı ne kadar iyi uyguladığı tartışılır ama o tip savunma yapar herkes. 1e1 markaj yan toplarda duran toplarda yapılır, rakip hücum oyuncusu topu aldığında onu yüz yüze karşılar ilk hedefi oyalamaktır böylece dm nin yardıma gelmesini sağlar çabuk ve hızlı olmak zorundadır tek zafı bu tip savunmalardan daha hızlı santaforlar onların sağ ve solundan hızlıca geçebilir ve song ile tomas ın en büyük zaflarında ilerleyen yaşlarından dolayı gün geçtikçe yavaşlamaları. bana bu ligin en kaliteli stoperi kim derseniz tabiki rigobert song tur
not: SADECE LUGANO İYİ DEMEYİN NEDEN İYİ MANTIKLI AÇIKLAMASINI YAPIN VE BANA AVRUPADA LUGANO STİLİ SAVUNMA YAPAN KALİTELİ BİR TANE STOPER SÖYLEYİN
şimdi sıra sende lugano neden iyi bir stoper
Mesaj Yetkileri