akillar zurih macinda olacagi icin kayseri maci zor gecebilir![]()
akillar zurih macinda olacagi icin kayseri maci zor gecebilir![]()
Zurich macı önemli degisik bi kadroyla cıkarız..En azından Kilit oyuncularımız oynamayabilir.
baskan diattayi oynati diyor. bakalim belki antep macinda oynar. bu oyuncudan pek umutlu deylim insallah beni yaniltir.
Banko Besıktas dıyorum bobo da geldı kasımpasa macındakı gol sıkıntımızı gorduk bobo ya 1gol yazıyorum![]()
Maç zor olacak Antepte iyi bir takım 0 ağırlıklı ama beşiktaşda alabilir ama 1 golle alır
beşiktaş için zor geçer bu maç.
uzunca bir sure sonra maca gidebilecem
biraz heyecan basti beni...
ozlemistim...
![]()
bjk puan kesın kaybedecek
Beşiktaş 5 sezondur kaybetmiyor
Beşiktaş ile Gaziantepspor, yarın, lig tarihindeki 43. karşılaşmalarına çıkacaklar. İki takım arasında 1979-80 sezonunda başlayan rekabette, bugüne dek 42 lig maçı yapıldı. Siyah-beyazlılar, bu maçların 20'sini kazanırken, 9'unu yitirdi, 13 karşılaşma da berabere sonuçlandı.
Beşiktaş'ın toplam 65 golüne, Gaziantepspor 38 golle karşılık verdi. İki ekip arasında geçen sezon yapılan maçlarda Beşiktaş, İstanbul'da 2-1 galip gelirken, Gaziantep'teki maç 0-0 tamamlanmıştı.
-GAZİANTEP'TEKİ MAÇLAR-
İki ekip arasında Gaziantep'te yapılan lig maçlarında ev sahibi ekibin üstünlüğü bulunuyor. Gaziantep'te yapılan 21 maçta ev sahibi ekip 6, Beşiktaş ise 5 galibiyet alırken, 10 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda iki takım da 17'şer gol kaydetti.
-BEŞİKTAŞ, 5 SEZONDUR DEPLASMANDA YENİLMİYOR-
Beşiktaş, Gaziantep deplasmanında son 5 sezonda yenilgi yüzü görmedi. Gaziantepspor'a deplasmanda en son 2001-2002 sezonunda 1-0 mağlup olan Beşiktaş, 2002-2003 sezonunda 1-1, 2005-2006 sezonunda 2-2, geçen sezon da 0-0 berabere kaldığı rakibini, 2003-2004 sezonunda 3-0, 2004-2005 sezonunda da 1-0 yendi.
Beşiktaş ile Gaziantepspor arasında, Gaziantep'te oynanan maçlar ve sonuçları şöyle:
Sezon Sonuç
------- ------
1979-80 1 - 0
1980-81 1 - 1
1981-82 0 - 2
1982-83 1 - 0
1990-91 0 - 1
1991-92 1 - 2
1992-93 0 - 0
1993-94 2 - 1
1994-95 0 - 0
1995-96 1 - 1
1996-97 0 - 0
1997-98 1 - 1
1998-99 2 - 0
1999-00 0 - 0
2000-01 3 - 1
2001-02 1 - 0
2002-03 1 - 1
2003-04 0 - 3
2004-05 0 - 1
2005-06 2 - 2
2006-07 0 - 024.08.2007
Kaynak : AA
So what?
Saike
Tek sonuçLu skorLar oLmuş hep.BakaLım 5 bekLiyoruz..![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bobo Antep'te yok
Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo, dizindeki sakatlığından dolayı Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefon ile bağlanan Beşiktaş muhabiri Atakan Kurt'un verdiği bilgiye göre: "Bu sabah yapılan idmanın ardından sonra siyah-beyazlı takımın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yanına giden Brezilyalı oyuncu, "dizimdeki sakatlıktan dolayı, istediğim hareketleri yapamıyorum, beni Zürih maçına saklayın" dediği ve bunun üzerine de Sağlam'ın, Bobo'yu Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın kadrosundan çıkarttığı öğrenildi."
24.08.2007
Kaynak : Sporx.com
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Higuain, G.Antep kafilesinde
Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını sabah basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah beyazlı futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Siyah beyazlı futbolcular taktik çalışmasının ardından çift kale maçla günü tamamladı.
Bu arada, takımla birlikte antrenmanlara henüz başlamayan Murat Şahin'in, fizyoterapistler eşliğinde çalıştığı öğrenildi. Gaziantep'e gidecek olan kadroda kart cezalısı İbrahim Üzülmez yer almazken, yeni transfer Higuain'ın takımla birlikte kafilede yer alacağı, ancak maçta forma giymeyeceği bildirildi.
Beşiktaş'ın 20 kişilik Gaziantep kafilesinde şu isimler bulunuyor: "Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, İbrahim Akın, Serdar Özkan, Koray Avcı, İbrahim Kaş, Ali Tandoğan, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, Burak Yılmaz, Gökhan Zan, Batuhan Karadeniz, Ricardinho, Nobre, Baki Mercimek, Tello, Delgado, Cisse, Diatta, Higuain"24.08.2007
Kaynak : DHA
So what?
Saike
Zaten ne zaman iyi gitsek, ne zaman bir oyuncumuz coşsa mutlaka sakatlık vs olur. Kaçış yok.
Deplasmanda Bobo'suz işimiz zor.
So what?
Saike
O zaman iLk 15 dakika goL attık attık yoksa işimiz zordan da öte.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Higuain oynamalı bence.Burak'dan iyidir![]()
Higuain oynamayacak.Tribünde olacakmış.
So what?
Saike
bobo yoksa isimiz zor ama antepten alnimizin akiyla doneriz...
buna inaniyorum...
![]()
Bana Delgado kurtaracak bizi gibi geliyor...
So what?
Saike
Bobo yoksa bitti bu iş artık...G.antep alır...
Bobo yoksa gol atmakta cok zorluk cekerler.........Bu mac beraberlıge yakın..
Dogruya dogru bu sene besıktası sırtlayan oyuncu bobo idi.......Bütün oyun onun üstüne idi şimdi bobonun olmaması cok kötü bana göre gol yollarında sıkıntı olacak gaziantep katı savunma yaparsa bu mac -0-0 veya 1-0 biter..
BoBo nun yokluğu çok kötü oldu... G.Antep deplasmanında işimiz zor ama 1-0kazanırız gibime geliyor...
bobo bırak numarayı olm daha dün oynıcam diyordun bu gün hemen sattın ....
Herhalde altenetifiniz olacak
İki takımım sistemi farklı sizin bu sene en önemli kozunuz kanatlar
Karsılastırdıgın oynucu besıktasın en golcü oyuncusu anladın lincoln ise ortasaha...
Ben yorumumun arkadasındayım pazartesı günü konusuruz seninleAyrıca spor programlarını da takip edersen onlarda dedigii gibi söylerler...
Neyse mac hele gelsin bir gecsin...Ben tahmin oyununda0 verdim![]()
Olabilir ben de Bursa-Gs maçına 0 vermiştimBen kesin kazanırız demedim zateN.Beraberlik de olabilir.Ama Bobo olsaydı da beraberlik oranı aynı derecede olurdu bence
![]()