By joelrifkinn

İşte Tottenham Hotspur’un yeni hocası Burak Eryılmaz ile yaptığımız röportaj:

Andrew McKie: Öncelikle yeni takımınızda size başarılar diliyorum.
Burak Eryılmaz: Teşekkür ederim.
A.Mckie: Tottenham’ a geliş öykünüzden bahseder misiniz. Herkes merak ediyor. Hiç beklenmeyen bir hamleydi bu.
B.Eryılmaz: Evet herkes için büyük sürpriz oldu. Ben de dahil!!(Gülüşmeler) Okuldan mezun olduktan sonra antrenörlük eğitimimi geliştirmek için G. Hoddle’nın yanında çalışmıştım.Yaklaşık 1 yıl kadar. Ben daha uzun planlamıştım ama Beşiktaş’tan teklif gelince kabul etmemem imkansızdı.
A. Mckie: Sanırım Beşiktaş’ı çok seviyosunuz.
B. Eryılmaz: Ben bir Beşiktaş fanatiğiyim!!!
A.Mckie: Peki Tottenham sizi nasıl buldu?
B.Eryılmaz: G. Hoddle önermiş. Mutlaka takımın başına geçirin diye! M. Jol ile Tottenham yönetimi arasındaki problemden dolayı M. Jol ile yolların ayrılacağını biliyormuş.
A.Mckie: Çok ilginç. Peki Tottenham sizle nasıl olucak. Oyun şablonunuz, transferleriniz… Bizi aydınlatır mısınız.
B.Eryılmaz: Tipik bir İngiliz takımından farklı olucak. Evet tempolu oynucaz ama biraz daha fazla pas yapan, daha çok gol pozisyonu yaratan, bununla beraber daha az gol yiyen bir Tottenham yaratıcaz. Ligin en az gol yiyip en çok gol atan takımı olucaz.
A.Mckie: Bu dedikleriniz bu sene için biraz zor gözüküyor.Belki çok gol atabilirsiniz ama az gol yiyeceğinizi zannetmiyorum.
B.Eryılmaz: Bunlar kısa vadeli planlarımız değil.Biz Tottenham yönetimi ile yüzyılın takımını kurmayı planlıyoruz.Bu dediklerim 2-3 sene içerisinde gerçekleşecek! 2-3 sene sonrasında her yıl Premier Lig şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu hedefleyen bir takım olucaz.
A. Mckie: Peki transfer çalışmaları hakkında bilgi verir misiniz?
B.Eryılmaz: Şu an takımı tanıma aşamasındayım.Oyuncuları tanındıktan sonra gerekli gördüğüm mevkilere transferleri yapıcaz. Ayrıca yeni antrenörlerle çalışmayı planlıyorum. Tarama aşamasındayız.İyi oyuncularla birlikte iyi koçlar da alıcaz.
A.Mckie: Size Tottenham’ la başarılar diliyorum. Başarılı olmanız dileğiyle!!
B. Eryılmaz: Teşekkür ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tottenham hakkında genel bilgiler ve White Hart Line Stadı' ndan resimler:

By joelrifkinn

By joelrifkinn

By joelrifkinn

By joelrifkinn

By joelrifkinn