Yıllarca başarıdan başarıya koşturmuştum Beşiktaş'ı Cm serilerinde.Cm4 ve Cm03 04'te de bu durum sürmüştü.Fm2005 ise yeni taktiksel özellikleriyle beni adeta ters köşeye yatırmıştı.Ve ne yazıkki o oyunda Beşiktaş'la yaptığım 3 kariyerden 2 si kovulmam birisi de istifamla sonuçlanmıştı.Sonra malum Fm2006 çıktı.Bu sefer kararlıydım eski başarılı günlerime geri dönecektim.Ve ilk sezonumun sonunda aşağıdaki etkileyici tablo ortaya çıktı..Aşağıda puan durumunu kadromu personellerimi göreceksiniz

(BUNLAR PERSONEL ORDUM)

Bu da 2.sezona başlarkenki kadrom.Emre Belözoğlu dışındakiler hep ilk sezon aldığım veya eski kadrodan oyuncularım.İlk sezon sonunda Lig ve Türkiye Kupasını aldım.Uefa'da Lille'e 3.turda 3-3 ve 2-2lik skorlarla şanssız bir şekilde elendim.Herifler yarı final oynadı.Fatih Hoca'nın Dünya Kupası'ndaki başarısızlığı sonucu kovulmasından dolayı yaptığım başvurunun neticesinde Milli Takımın Başına Gçetim.Hedefim Hem Milli Takımda Hem de Beşiktaş'ta Avrupa sonra da Dünya'yı dize getirmek.Önceki oyunlarda yapmadım değil2.sezona da iyi başladım diyebilirim Lig de 2'de 2 yaptım.Şampiyonlar Ligi 3.ön elemede Shaktar'la ilk maçı 3-1 kazandım.Büyük ihtimalle siz bunu okuduğunuz sıralarda şampiyonlar ligine girmiş olacağım.Ligde 2.haftada Fnerbahçe'yi İnönü'de 6-0 yendim.İlk 5 gol ilk yarıda geldi.Bir nebze galatasaraylıların da intikamını almış oldum heralde