Araştırmacılık budur !anlamadigim, arastirmacilik bu mudur?
gerekli degeri vermek bumudur?
Serdar Krutulus Defansif bir orta sahadir!
ama hocasi(gecici) adami RIGHT BACKte oynatti diye hemen DR20 yapiliyor!!
bu cok buyuk bir hata!!
Her liglerimizdeki oyunculara boyle yapiyorsunuz aslinda guzel calisma oldu sandigimiz tamamen yanlislara dolu olmus oluyo
ben istersem oyunda Rustuyu forvete koyarim, e artik bundan sonra Rustu
FC-ST mi olsun? hemde 20!!
gercek hayatta hocasi nereye koyarsa koysun,
o gunku sartlar onu gerektiriyor ki oralarda kullaniyor!!
Serdar Kurtulus dr falan olamaz, istese cok basarili olsun ama orda daha yeni baslamis sezon icin gectiginde hemen positionu degisemez!
hele bi gecsin aradan 2-3 yil ancak yapin, daha ilk yilla beraberolmaz ki!
Gerekli Değeri vermek de budur !
Serdar Kurtuluş'u 2-3 senedir takip eden Bursa araştırmacımız da bunu söyleyecektir zaten, Serdar sağbek oynamış bir oyuncu, ve Bursa'da da sanıyorum 2 sene oynadı sağ bekte.
Beşiktaş'a geldi ve Tigana Ön libero oynattı onu orada da sırıtmadı ancak sürekli bu oyuncunun mevkisinin sağ bek olduğuve neden orada oynatılmadığı söylendi ancak sen bunların tam tersine Serdar'In sağ bek oyuncu olmadığını söylüyorsun.
Ayrıca bir oyuncunun herhangi bir mevksinin 20 olması o kadar abartılı bişey değildir.Bunu ısrarla anlatmak istiyorum, hemen hemen her oyuncunun 20'lik olduğu bir mevkii var.Mesela kalecinin GK-20, defansın DC-20, OrtaSaha'Nın MC-20, Forvetin FC-20 olacak.Yanlış anlaşılmasın bu 20 verme olayı.
Çalışmalar gerçekten uzun uğraşlar,emekler sonucunda ortaya çıkıyor.Zaman zaman hatalar yanlışlar da olabilir tabii ki bizde insanız, ancak TAMAMININ YANLIŞ olduğu fikrine katılmıyorum.
Eğer Rüştü gerçekte forvette oynarsa orada da sırıtmassa bir forvet gibi oynarsa tabiki oyunda Rüştü'nün FC değeri de girilecek ve 15 olacaktır.

olmaz ki!

Alıntılı Yanıtla